Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » ned pro 12, 2010 4:25 pm

(Chris není superman..ani Kellerman, ten už byl zvyklej..)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon pro 13, 2010 1:00 pm

(Chudák Chris, ho odvádzam od práce :roll: )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon pro 13, 2010 1:17 pm

hledí si baru jenom pokukuje po yohi a Chrisovi, co se děje. moc se nechytá, tak vymýšlí akvárko pro hrochy a pak zase vystřídá žabky pro pobyt v čokofontáně. čokládu pak zase odešle do DROGerie.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod yohannka » pon pro 13, 2010 11:02 pm

+do ruk se jí dostane poslední číslo vánočního katalogu z Butiqu, tak se rychle spakuje a letí ven+ tirage! Chvílu to vem za mě! hned jsem zpátky. +a ještě než vyběhne se zastaví u vojáků+ doufám, že mi hlídáte vánoční stromek! Jestli ho někdo pokácí dřív, tak si mě nepřejte! +a je v pdachu+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte pro 14, 2010 6:57 am

yohi: jasný! trochu se lekne, co se stalo, že tak rychle vypadla. schrábne úřední papíry do šuplete, ať se tam neválejí a pak zjistí, že žábky utekly z fontány a vlezly na stromek vnitřní. tak je hledá mezi ozdobami.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Kristián » úte pro 14, 2010 3:23 pm

+V snehu zavŕzgajú gumy čierneho auta a jeho majiteľ sa rýchlymi krokmi ponáhľa do lokálu. Spomaliť sa mu jednoducho nedarí. Čert to ber!+ Dobrý deň, je tu Beatrix? +S vypätím síl sa mu podarí normálne a pokojne položiť otázku, len čo sa zastaví pred barovým pultom.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » úte pro 14, 2010 3:30 pm

+Akorát zaparkoval a došel chvilku po něm, takže slyší jeho otázku+ Beatrix je v pr...+zarazí se+ Noné! Vy? To bych nečekal...+ušklíbne se, hodí si bundu na sedačku, uvelebí se a prohlíží si jídelák, že se konečně v klidu nají+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Kristián » úte pro 14, 2010 3:34 pm

+Známy hlas ho nenechá na pochybách, o koho ide.+ Že ja mám na vás také šťastie. +otočí sa jeho smerom a netvári sa veľmi nadšene, že ho vidí.+ Viete, kde je? +opýta sa bez ďalších rečí.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » úte pro 14, 2010 3:38 pm

Víím. +uculí se+ A vy to chcete vědět. +nasadí soustrasnej xicht+ Ale jáá vám to bohužel nemůžu říct. Jaká smůla..leda...byste měl dost dobrou protinabídku...jako třeba...hmm..co by to tak mohlo být...+vyloženě si užívá, že má navrch no+ Třeba...už vím! Rande s vaší sestrou. +ušklíbne se a upře na něho pohled, kolik je ochotnej zaplatit+ Samozřejmě jen pokud bude souhlasit...+dodá velkoryse+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Kristián » úte pro 14, 2010 3:49 pm

+O čo viac sa Chris culí, o to viac sa Kris mračí. Napadne ho, že či by mal čas to z neho vymlátiť, prípadne použiť ostrejšie metódy, ale vzhľadom na to, čo sa posledne od Bei o Mýtinke dozvedel, sa mu vyťahovať zbraň nevidí, ako najlepší nápad. No keď Chris začne hovoriť o obchode, mierne nadvihne obočie. To je niečo, o čom sa rozumne baviť dá. Samozrejme až to tej chvíle, než sa dozvie jeho cenu.+ Rande s ...Memory? +z očí mu vyšľahnú blesky, no hneď zase ochladnú, keď nad tým predsa len začne uvažovať.+ Ako môžem vedieť, že sa jej nepokúsite ublížiť? +uprie naňho upodozrievavý a dosť nepriateľský pohľad, no jeho hlas je pokojný. Viditeľne je ochotný vyjednávať.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince