Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Eternity » pát pro 17, 2010 10:26 pm

Morf a Molly: nakopnu vás oba. roluje chobot.

Molly: ale jo. je to se zeleninou... nic převratnýho, ale nám chutná. recept po mámě. chutnala mi víc, když ji dělala ona. krčí rameny.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Morfeus » pát pro 17, 2010 10:28 pm

Et: ale ty sama říkáš, že jsma jak cirkus na kolečkách! cirkusy a varieté! směje se a mrká na Molly. tohle baví všechny z Mirácles - dobírat si spolu někoho dalšího. ale většinou v dobrém.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod mollyz » pát pro 17, 2010 10:38 pm

Morf: +Pochopí hru dokonale a taky na něj mrká.+ Vážně. Je to tu dokonalý cirkus. Hrozně se mi tu líbí...a Et nás bezesporu dokáže všechny...aspoň přepočítat...+ a klidí se z jejího dosahu, aby nebyla zasažena ničím, co by jí mohlo zasáhnout.+

Et: Jsem hrozně zvědavá. Jikry, mlíčí..jediný, co nemusím, je pitvat kapra. Rozpitvám kde co, ale ryby mi trochu dělají problémy.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát pro 17, 2010 11:02 pm

(u nás pitvá inžinýrka, ta na to má školy. jikry a mlíčí je námět k dlouhé debatě - co a jak ovlivní chuť. pak historické postřehy, co vypadalo jako jikernačka a byl to mlíčňák a naopak. ky jsme měli kolik a jak velkých ryb. co stačí teď. jak byly lepší kdysi. jak byly kdysi hnusně cítit bahnem... a jak si prapra teta pochutnala na očích z ovařených hlav (fuj - pitvu nerda s instruktáží dokážu, ale oči - mám kopřivku jen z pomyšlení.).)

(mail)

Molly: já neumím ani už počítat. ač mám přirozený talent počítat do dvou. a netrapte mě. jsem umdlena! nebo vás z cirkusu vykopnu do chladného, racionálního světa. ustele si tak trochu na Morfovi.

Morf: nech toho, nebo bude pochvala skutečně jen písemná!
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pát pro 17, 2010 11:12 pm

mail

Et: Vnímám to jako pohrůžku nejvyšší krutosti a jsem již úplně hodná..+sklopí uši, ale pořád se usmívá.+

Morf: Morfe, neměl byste Et odnést někam, kde by mohla spočinout a odpočinout na nápor všech těch lidí, co jsou již na cestě sem? +Pomyslí na Faba, jak se škvaří na dvoudenní službě v práci.+ :mrgreen:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát pro 17, 2010 11:33 pm

Molly: jo, mohl by mě odnést od tud a z k válu. mám tam narafičený išlské dortíčky a těsto na vmavé ořechy.

Morf: budeš tu s námi? nebo ještě něco máš? nějak jsi s těma štolama spěchal, ne? musíš někam?
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pát pro 17, 2010 11:35 pm

Et: já tě nikam nenesu. celých půl metru? nikdy. jdi si po svých! a nikam nemusím. jen jsem chtěl mít klid. na práci teď se pro změnu budu kochat vaší prací. ale že jste to vy, přinesu vám ze sklepa víno, ne?

Molly: no vám ne, vy to přeci nerada, že? taky ji pozlobí. pak mrkne jedním okem. hlavně suché bílé nereda, pamatuju si to dobře?
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod mollyz » pát pro 17, 2010 11:47 pm

Morf: Suché blé přímo nesnáším! Jestli ho přinesete ze sklepa, asi ho budu muset vypít, abych se na něj nemusela dívat...+oklepe se odporem a vesele na něj mrkne, že suché bílé by prosila určitě. ;) +

Et: Najde se pro mě nějaký prostor? Mám tu nějaké zakázky od Sama, co by rád za cukroví a taky mám v úmyslu vytvořit pár nových druhů...a pak bude nás hodně, tak každý sladký kousek bude dobrý, ne?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pát pro 17, 2010 11:54 pm

Molly: rozhodně. vyklízím pozice směr vyklízení viného sklepa. až se vrátím, ulehnu na sofa a budu vás všechny uplácet, chci říct hostit vínem. zvedne se, když před tím Et vstala a dělá jim místo.

Morfeus
Mág

Příspěvekod mollyz » pát pro 17, 2010 11:59 pm

Morf: Skvělý nápad. Ale teď si vzpomínám...Sam mi říkal, že též holdujete hře na klavír a zvláště vánoční koledy jsou váš oblíbený repertoár. Nechcete nám ku práci něco zahrát a zapět, aby se nám lépe nad těstem navozovala vánoční atmosféra...přirozeně vinný doping je povolen..+ zaculí se na něj.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles