Kadeřnictví

Moderátor: Styx

Re: Kadeřnictví

Příspěvekod Manori » pát pro 17, 2010 8:01 pm

hm...máte pravdu...tak tedy ten první, co jsem ukazovala...*otevře zpátky katalog na obrázku* ten druhý si nechám na nějakou šílenou akci...*zasměje se* nebo tu gejšu, ta taky vypadala moc hezky...takže mě tady ještě budete mít někdy v budoucnu...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Personál salonu » pát pro 17, 2010 8:47 pm

Bude mi potěšením zase vás tady uvidět +usměje se na ni, ale není to profesionální úsměv, spíše docela upřímný+ Tak se pustíme do toho. Vybrala jste skvěle. Je to sice trochu pracnější účes, ale stojí za to, abyste všechny šokovala svým nádherným zjevem +myje jí jemně vlasy v šamponu, při jejich délce je to docela fuška+ Copak je to za slávu... ten večírek? +furt kecá+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Manori » pát pro 17, 2010 9:06 pm

no jen počkejte, co budete říkat na konci...*uculí se* jestli nebudete mít mých vlasů plné zuby...je, pracnější, proto jsem taky tady...sama bych se asi zbláznila, kdybych si měla něco podobného vyrábět na hlavě....jde o ten galavečer Loscarů..takže opravdu velká akce...popravdě začínám být trochu nervozní, jak to celé dopadne...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Personál salonu » pát pro 17, 2010 9:40 pm

To jste udělala dobře, že jste se svěřila do rukou odborníků. Dlouhé vlasy chtějí odbornou péči +opláchne jí vlasy a nanese výživný balzám. Dokud působí, odskočí si udělat jí zelený čaj. Po chvíli jí ho přinese i s táckem vánočního cukroví na chuť+ Aha, to předávání Loscarů... četl jsem o tom něco. Ale já bohužel nejsem VIP host, takže mne se to netýká +pokrčí rameny a spláchne jí balzám z vlasů a usuší+ Z čeho jste nervózní, smím li se zeptat? Snad nejste mezi nominovanými... i když.. víte, že bych se ani nedivil? +pustí se do pracného vyčesávání drdolu+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Manori » pát pro 17, 2010 11:10 pm

Hm..to jo...a taky, je to pohodlnější...díky..*vezme si od něj čaj a uzobává cukrovího* tak..určitě bude něco i v novinách...aspoň...hm..*mrkne, protože má zrovna v puse rohlíček* to jsem...tak si říkám...dlouhý šaty, lidí plno, určitě tam budou schody...nerada bych se někde vymázla..veřejně...*uculí se*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Personál salonu » pát pro 17, 2010 11:27 pm

Nebyla byste ani první, ani poslední, pokud byste upadla +zasměje se+ Ale asi by to chtělo před večerem trochu nacvičit chůzi v těch dlouhých šatech. Ale to už není můj obor +uculí se a složitě jí tam zavinuje vlasy a zachytává sponkama+ Za chvilku to budeme mít hotové. Chcete přelakovat, aby účes vydržel i do druhého dne? Nekteré dámy to nechtějí. Navrhnul bych ještě použít lesk. Obzvlášť na černých vlasech vypadá skvěle.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Manori » pát pro 17, 2010 11:30 pm

A nebo se za žádnou cenu nepouštět doprovodu..ten mi snad nedovolí si vyrazit zuby o chodník..*mrkne* jde vám to od ruky...jen je přelakujte...hm...a lesk nemusí být špatný...*usměje se*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Personál salonu » sob pro 18, 2010 12:12 am

To by chtěl ty doprovody alespoň dva. Z každé strany jeden +uculí se, nic netušíc. Nanese jí na vlasy lesk, že září jako noční obloha a začně jí bohatě lakovat hotový účes+ Obzvlášť si dávejte pozor, pokud si půjdete pro nějakou cenu. Tam vás nikdo neodvede, musíte se spoléhat sama na sebe. A schody bývají zrádné +pousměje se na ni. Doupraví poslední malé nedostatky účesu a když je dokonale spokojen se svou prací, přisune k ní zrcadlo, aby se viděla ze všech stran+ Tak jak se líbíte sama sobě?
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Manori » sob pro 18, 2010 12:32 am

*trochu namáhavě polkne vanilkový rohlíček, aby se neudusila* vidíte, to není vůbec špatný nápad...dva doprovody...*nepatrně ji cuknou koutky* hm..myslím, že teď všechny tak oslním leskem, že i kdybych padala, tak to nebudou schopni vidět...*usměje se* paráda...*spokojeně se obhlídne* tak..myslím, že ted už nebudu dělat ostudu...*trochu se na sebe do zrcadla zašklebí* díky moc...vědět, že vaše služby v salónu jsou takové, dřív, máte mě tady každý týden...*pohrozí trochu a zvedne se*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Personál salonu » sob pro 18, 2010 9:39 am

Je mi potěšením, že jste spokojena s výsledkem mé práce +vloží jí do vlasů nádhernou černobílou sponu jako třešničku na dort a konečně sundá plášť z jejich ramen a zálibně si ji prohlíží+ Neskonale vám to sluší. Zajisté budete ozdobou večírku +pousměje se+ Doufám, že vás v našem salonu nevidíme naposled, madam.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Kadeřnictví