Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Fabien » ned pro 19, 2010 12:07 am

Tir: Já vůbec nevím...mám pocit, že je jako bohyně Kálí s těma spousty rukama...a když jsem poznal Et, připadala mi stejně. Je v nich tolik energie nebo možná prostě jen to, že to chtějí. Moje máma má spoustu času na čtení a svoje jiný blbinky ap řitom jí to tu šlape. Stejně jako Eternity. Kancelář, Miracles, my všichni a čistej kávovar každej den...je to nějaký kouzlo, který znaj jenom holky. +Usměje se na ní.+ Bábi milovala pohádky...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned pro 19, 2010 12:16 am

Fab: máš pravdu. jsou obě nějak ... všude a vvždycky tam, kde jesou potřeba. usměje se. tak až se vrátí Molly se Samem, půjdete posekat zahradu a já budu babičce vyprávět svojí nejoblíbenější pohádu. co my vyprávěla Et. je vlastně o Miracles a bandě divnejch cvoků, co spolu vycházejí nad očekávání dobře.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » ned pro 19, 2010 12:20 am

Tir: +Vděčně se na ní usměje.+ Děkuju, lásko...Je to moct krásný bejt tu s tebou, s mámou i s těma dvěma. Vždycky jsme si s Moll říkali, že to jednou tak bude a najednou to je. T oje hrozně pěkný...nemyslíš?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned pro 19, 2010 12:28 am

Fab: myslím, že jo. jsem tu ráda. trochu jsem se bála, jak to půjde. ale je to fajn. máma je taky fajn. myslím, že i když bude někdy střídavě oblačno, vždycky se dohodneme nějak. drbe ho za ušima. stejně je zajímavý, jak člověk ví něco dopředu třeba hodně let. ještě to ani není, ty lidi a místa ani neznáš a už víš, že jednou něco přijde...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned pro 19, 2010 12:30 am

Tir: Tys vážně věděla, že něco takovýho přijde? + překvapeně na ní pohlédne.+ Vážně jsi věděla, že budeš se mnou a bude tu i Nicol a Molly a celá moje rodina?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned pro 19, 2010 12:43 am

Fab: no, takhle úplně ne. ale o tobě se mi už dávno zdálo. byls to ty. ale když jsme se potkali, tak jsem tě nepoznala. došlo mi to až pozdějc. je to jen ... hmm, nálada? ne konkrétní věci. moc neví, jak to vysvětlit. tak to trochu zlehčí. ha! celá tvoje rodina je Nicol a králíci, ty! králíčku!
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned pro 19, 2010 10:13 pm

Tir: +Otlapkává jí.+ Takže ty sis mě vlastně přičarovala...+směje se.+ Moje rodina jsou sice králíci a Nicol, ale taky Honoré a Molly a teď vy všichni na Miraclu...a hlavně...hlavně ty! Musím se přiznat, že se mi o tobě vůbec nezdálo. Vlastně se musím přiznat, že ses mi prostě na plese líbila...a já tam hrozně balil holky a na tebe jsem to taky zkusil, ale když jsme pak spolu byli v tý fontáně, už jsem věděl, že pošuk konečně našel někoho, kdo mu rozumí a komu rozumí on.. :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned pro 19, 2010 10:27 pm

Fab: krčí čelo, neb neví, jak to vysvětlit. bere zrovna tyhle věci docela vážně a nechce lhát. ani ne přičarovala... spíš jsem to věděla předem. on čas teče jinak, než to vypadá. takové vzpomínky na budoucnost. zajímavý je, že na to, co bylo, než jsem přišla k Et, si nepamatuju. škrabká ho po zádech.
tak ty tak? na plese balil baby! a já se ulovila! čílí se - ale spíš z legrace. no ve fontáně ses choval naprosto nepřístojně! spustí ruku škrabkající níž a plácne ho po zadku.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned pro 19, 2010 10:49 pm

Tir: To je hrozně divný, s tím časem, jak říkáš. I s tím, že si před Et nic nepamatuješ. Mrzí mě to - kvůli tobě. Ale zase, jak jsem poznal Miracles - ty do toho cirkusu úplně zapadneš. Skoro jsem si občas říkal, jestli si Et nevymyslela Miracles kvůlli tobě. jo, a na plese jsem se ve fontáně choval přirozeně, ne nepřístojně! Jau!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned pro 19, 2010 10:58 pm

Fab: Et je moje. a Morf a Sam. a holky. celej Miracles. odpoví s jistotou. mám je moc ráda. Miracles byl dřív, než mě našla. a Morfa už taky znala. ale bydlel u nás až pozdějc. myslím, že mi ho i se Samem pořídila na haní! chechtá se tomu. ale stejně! natulí se k němu a našpulí pusu. stejně ti nezapomenu, žes mě tak málo sváděl a dobýval... (jakoby za to chudinka Fabísek mohl.) to nebyla žádná romantická láska plná strádání a snažení... frflá. ale hladí ho po hrudi, kam si uložila i tvář. stěžuje si vlastně Fabienovým chlupům na prsou :lol: .
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette