LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Vše o velké prestižní soutěži

Re: LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Příspěvekod Manori » ned pro 19, 2010 3:16 pm

golux: hm..víš, že jsem zrovna vás tak nějak tipovala..v podstatě jste jediní, kdo je tady od počátku spolu...ale doba se asi mění a není tady zas tolik lidí, co by to pamatovalo...a velká konkurence nových... ale tak, snad to přežije...*usměje se* klidně mu vyřiď, že dokud je císařovnou čarodějka, tak se nemusí bát kouzelnického úpadku...*uculí se* možná mu ty vaše společné vánoce na pobřeží udělají tím pádem ještě víc dobře...hádám, že ho dokážeš z té chmurné nálady dostat...*prohodí*

Styx: tak to je víc než dobře...myslím, to, že jsi tady ráda, ne že se budeš stydět...*rozesměje se* myslíš? No to nevím, jak to zvládnu..aby se mi neokoukal..*špitne, i když ví, že je jí to platné jak mrtvému zimník*akorát bych se začala trochu obávat možná..už tak mívám šílené nápady..a jestli se do nich vloží i J-C, tak to nevím, co z mého vyměklého mozku vypadne za hrůznost..*otáčí sklenkou s šáněm*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » ned pro 19, 2010 3:17 pm

yohannka: +přičemž cestou určitě zakopne o amona+ ále, kampak kampak? +uculí se a nabídne jí zákuseček+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Styx » ned pro 19, 2010 3:17 pm

J.C.: Tak to jste mě potěšil, že mi tohle přání splníte +zvolá nadšeně, pak se ale trochu provinile podívá po Remusovi+ Nemám zatím představu, co speciálního bych chtěla vidět +pokrčí rameny+ Spíš si myslím, že to vyplyne ze situace. Možná... +chvilku přemýšlí, než najde odvahu k vyslovení přání+ když už jste v tak dobré náladě... třeba bych se moc ráda podívala, jak vaši... zaměstnanci nacvičují své představení. Seznámit se s nimi... vždycky je vidím pouze z hlediště a přitom se mi zdají jako milí a společenští... lidé...? Ráda bych je poznala i po jiné stránce, než z té hrůzné, kterou nám na svých vystoupeních ukazují. Taky by mě zajímalo, jak majestátně vypadá kancelář Vládce města. Anebo... +rychle zmlkne+ To by snad už stačilo +rozesměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod golux » ned pro 19, 2010 3:41 pm

Man: Asi ano, docela se na to těším. Potřebujeme si oba už pořádně odpočinout. A Luciusovi to určitě vyřídím, on na tebe trpí, protože ty jsi ho vždycky podporovala. Takže je myslím dost rád, že jsi císařovnou zrovna ty. Máš pravdu, že je tu dost nových lidí, ale když on si všechno bere hrozně osobně usměje se Šampáňo máte moc dobrý... upije a zatváří se blaženě
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned pro 19, 2010 3:41 pm

Remus: Les mám všude kolem... Vlčí oboru, vždyť víš +připomene mu, ale stejně s ním souhlasí+ Ano, máš pravdu, ty patříš do hlubokých hvozdů, obklopen přírodou. A já to respektuji +políbí ho na tvář+ Ani jsem se tě v tom zmatku nestačila zeptat, jak ti je. Stačila jsem si akorát všimnout, že na to pódium jsi vyběhl jako... jelen +směje se+ To je pozvání ke sváteční vánoční večeři? +rázem ožije+ Tak to rozhodně musím přijít +přitulí se, nebere ohled na lidi kolem+ Jsem šťastna, že spolu strávíme Vánoce.

golux: Já jsem už od vyhlášení nominace předpokládala, že to budete vy dva +podívá se na ni trochu provinile, jako kdyby za to mohla, že jim cenu vyfoukla+ Byla jsem moc překvapena, že jsme to my dva. O to víc ale šťastna. Vybojovali jsme si to +obejme Remuse kolem pasu+ Akorát jsem si neužila předávání ceny, protože jsem zrovna jako na potvoru musela odběhnout +nakloní se k ní+ Z té nervozity jsem potřebovala nutně na toaletu +uculí se+

Man: Tak když se dají dohromady tvůj geniální čarodějnický mozek a J.C. staletími zkušený, jsem si jista, že z vás vypadne bomba +culí se vesele+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod golux » ned pro 19, 2010 3:52 pm

Styx: No, mně je to celkem jedno; nakonec to, že jsme spolu tak dlouho, nikdo neoddiskutuje. Já nebyla ani nervózní proto, že bych čekala výhru, ale proto, že jsem věděla, co to s ním udělá, když nevyhrajeme usměje se Nechme to a radši se napijme, ať vám to taky tak dlouho vydrží ťukne si si nimi
golux
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned pro 19, 2010 4:12 pm

golux: ach tak...v tom vašem kouzelnickém uspořádání mám pořád trochu mezery...*připustí trochu nerad*tak to se pak už ničemu nedivím..není nic lepšího než loajální zaměstnanec...sám na nich dost..lpím..což asi někteří nesou dost nelibě..*pokrčí rameny* to jsou silné zbraně..když víte, kdo před vámi stojí a jak na něj..*pousměje se* byla jste někdy už u nás ve Slastech? *přimhouří oči, jakoby si ji měl vybavit, jestli byla mezi diváky...*

Styx:*upřímně se rozesměje naplno* dobrá, necháme to tedy volně vyplynout...*poznamená ďábelsky a pozoruje ji, jak se jí hlavou honí myšlenky*hm...to říkáte právě včas..budeme chystat další představení...tak, snad by to šlo..pokud slíbíte, že nám nevynesete z podniku know-how *přivře oči* milí...*už se zase usmívá* abyste nebyla zklamaná...ale je pravda, že z nich vidíte jen malý zlomek, ten který je zrovna třeba...*jen kývne* předpokládám, že tam mě zastihnete nejčastěji..*zvědavě pozvedne obočí, jak se tak zarazí* dobrá, uvidíme, co budete moct zrovna v tu dobu vidět...*to zní trochu zlověstněji, než by mělo*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » ned pro 19, 2010 4:20 pm

golux: to je dobré vědět...ale má pravdu...i přesto, že sama se nemohu chlubit úplně čistokrevným rodokmenem...*pokrčí rameny* přesto jsem nejdřív čarodějka, takže hájit ostatní kouzelníky mi příjde logické..asi tradice nebo co...*zasměje se* to docela chápu..taky si některé věci asi trochu vztahuju na sebe...hm..to jo..*upije* a to normálně až tak šampaňské nemusím, spíš klasické víno...

Styx: Merline, jen bomba ne!*vyděsí se se smíchem* ale vzhledem k tomu, co se předvádí na vystoupeních..když k tomu přidáš trochu našich kouzel...tak to bude lítající LoS...*culí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » ned pro 19, 2010 4:30 pm

Styx: pravda..bratři vlci...*vzpomene si a ani nijak nekomentuje nadšení z její návštěvy Slastí, jak se k němu tulí* díky...*usměje se a není až tak jasné za co všechno* já ti dám jelena..*přimhouří oči* jsem v pořádku..jen se nesmí až tak moc často měnit počasí..to pak koleno funguje jako meteorologická stanice..*zasměje se*no..to je...může to být docela hezké..zasněžené hory..oheň v krbu...svařák...a tak..*mrkne na ni*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod golux » ned pro 19, 2010 4:35 pm

J.-C.: Párkrát, ze začátku... pak už to na mě začalo být příliš rychlé... máte tam spoustu akcí a já mám dost práce... usměje se A prý se tam dějí divné věci... působí tam prý nějaká moc nebo síla... víte, já nemám ráda, když mě někdo ovlivňuje, jsem ráda sama sebou. Ale nechci se vás nijak dotknout, třeba to má nějaký účel a určitě i svoje kouzlo... jen neví, jestli zrovna já bych to dokázala patřičně ocenit...
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na LOScars