Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Elias Magnus » úte pro 21, 2010 7:11 pm

Otevře dveře a vpochoduje do lokálu. Přeměří si místnost zrakem a jako nepřitažlivější místo k sezení shledá bar. Přesune se tam sebejistým krokem a usadí se na barovou trojnožku. Zdravím, dal bych si jeden Todeskuss a vás bych rád pozval na skleničku. usměje se na Tirage okouzlujícím úsměvem.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte pro 21, 2010 7:24 pm

podmračeně sleduje nového příchozího, zase nějakej mudla nebo co, chová se jako kdyby mu to tady patřilo... ani nepozdraví... ušklíbne se No, bylo to dobré odsune prázdný talíř a přitáhne si láhev a skleničku blíž Amon: Už se docela těším, jak se na Vánoce odsuneme na naše venkovské sídlo. Můžete nás tam klidně navštívit, budeme tam celé svátky kopne do sebe dalšího panáka
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Elias Magnus » úte pro 21, 2010 7:41 pm

Zatímco mu slečna za barem připravuje pití podívá se směrem k jediným hostům a kývne jim na pozdrav. Pak se otočí zpět a mrkne na stříbrné hodinky.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » úte pro 21, 2010 7:48 pm

+občas tama prolítne do kuchyně, spálí si prsty při pečení cukroví a letí zas zdobit lokál+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » stř pro 22, 2010 4:05 am

+Taky nově příchozího sleduje, ale je mu víceméně jedno kdo to je a co tu dělá, pokud nedělá něco nepatřičnýho, nebo to není někdo nepatřičnej. Což stejně neví, takže to zapije panákem todeskussu a odkývne mu na pozdrav.+

Lucius: Venkovský sídlo? +zaraženě+ A normálně bydlíte kde? Já žiju už léta v domnění, že právě na venkově! Myslím, že svátky budem bohužel trávit obíháním příbuzných. +otřepe se+ Hroznej zvyk. +ačkoliv ke svým příbuzným se podívá rád...+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Elias Magnus » stř pro 22, 2010 5:22 pm

Sleze z barové židle a se skleničkou Todeskussu přejde pomalu ke stolu, kde sedí dva neznámí muži. Dobrý den, pánové. Promiňte, že vyrušuji, ale nerad piji sám. Jak vidím, vy máte to samé. kývne hlavou k muži se skleničkou, ve které je to samé. Pokud by vám to nevadilo, přisedl bych si a představil se. Jmenuji se Elias Magnus...a jsem kouzelník. dodá, když vidí pohled blonďatého muže. Na oba se lehce pousměje.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » stř pro 22, 2010 7:04 pm

(prosímvás! kdy už přestane ten zvyk říkat na potkání nahlas v hospodě, která je plná mudlů, že je někdo kouzelník, někomu, koho nezná)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Elias Magnus » stř pro 22, 2010 7:27 pm

(plná mudlů? tak to pardon, ale nevšiml jsem si. Měl jsem takový dojem, že Amon s Luciusem jsou jediní v místnosti...)
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » stř pro 22, 2010 8:10 pm

(mýtinka je obyčejná mudlovská hospoda, a logicky nebudu psát každýho mudlu, co se tam staví na meníčko nebo na pivo, že... )
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř pro 22, 2010 9:34 pm

Amon: Normálně žijeme na Manoru, což sice není ve městě, ale golux chtěla něco ještě odlehlejšího, u moře. Takže jsem koupil u Doveru takový malý zámeček, opravdu jen na víkendy... slavil jsem tam svoje narozeniny. Klidně se stavte, až budete mít příbuzných plný zuby. Jen tam velký vinný sklep a malá mučírnička... mrkne na Amona

Elias: Zdravím vás. Jestli jste kouzelník, jistě znáte Pána Zla... pokyne rukou k amonovi Takže on rozhodne, zda se budeme těšit z vaší společnosti či nikoli... podívá se tázavě na amona
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince