Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 14, 2010 10:55 pm

No dovol? +skoro se urazí+ Nejsou cizí, jsou moje. Ale jestli se ti to nelíbí, tak můžeš chodit pořád v tom co máš na sobě. +zapálí si+ Nebo si pro mě za mě choď nahej. +doporučí mu věcně a něco hledá po pokoji, nahlíží do šuplíků, pak do knih a furt to nemůže najít+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte pro 14, 2010 11:29 pm

+Krátce se na ni podívá. Potom už se věnuje oblečení ze kterého si vybere takové obyčejné černé kalhoty, nějakou barevnou košili a vestu. Už nepřipomíná tolik barda jako spíše květinové dítě+ Nehledě na to že ho nemáš asi ráda, tobě by slušel brokát a krajky. Trocha ženskosti ve tvém šatníku by nebyla na škodu +pasuje se i do role modního agenta+ Co hledáš? Včerejší den? Ten už uběhl bohužel.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 14, 2010 11:37 pm

+vrhne opatrný pohled na šatník+ Ženský jsou fňukny. +řekne, ale není v tom už ta jistota jako dřív+ To bys chtěl vědět, co hledám, co? To ti neřeknu. Nech se překvapit. +usměje se na něj, chytne ho za ruku a jde s ním do jídelny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte pro 14, 2010 11:54 pm

Neurážej svoje pohlaví! +napomene ji skoro jako učitel ve škole+ Heh! Počkej! +jak ho za sebou táhne hopká, protože mu padají nedozapnuté kalhoty+ Tady se se mnou zachází jak s nesoběstačným +hudruje, ale poslušně jde za vidinou jídla+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 22, 2010 9:59 pm

+dovede ho do ložnice+ Půjdem už dneska spát, jo? +vede ho rovnou k posteli. jsem nějaká zmožená. +flákne sebou na postel a začne se líně svlíkat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 22, 2010 10:07 pm

+S úsměvem ji pozoruje jak se tam líně povaluje+ Ukaž, já ti pomůžu +pomůže jí stáhnout kalhoty, přičemž jí jen tak pro radost políbí na stehno+ Já jsem taky úplně zdrchaný a to je zítra Štědrý den +sedne si a svlíkne košili a kalhoty, protože je obojí provlhlé+ Už vím co chci k Vánocům za dárek; pižamo +vesele se na ni ušklíbne+ Už se těším co řekneš na můj dárek +zamne si ďábelsky ruce, zaleze pod peřinu a uloží. Tak nějak pomalu usne (abychom to moc nezdržovali)+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 22, 2010 10:11 pm

To jsem taky zvědavá, co mi dáš... +a chrní jako dřevo, ráno vyletí z postele jak namydlená střela a začne po ní skákat, ale nějak rozumně, aby mu nic neudělala+ Vstávej! Vstávej! Vstávej! Je to tady! je štedrej den a já dostanu dárky. +klekne na všechna čtyři a dá mu pusu na tvář+ No ty nejspíš taky. Ale já jsem byla nejhodnější. Juchů! Budem zdobit stromek a pít punč a jíst cukroví a dostávat dárky! +je děsně nadšená+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 22, 2010 10:23 pm

+Probudí ho z blaženého spánku řev a postel která se ho evidentně snaží shodit na zem+ Co to? Co to? Hoří? +div nevyskočí+ Brrr! Musíš tak jančit? +oboří se na ni, ale snaží se nesmát tomu že se chová jako malé děcko+ Pojď sem +políbí ji na dobré ráno+ Vyber si co chceš dělat jako první, dost těžko můžeš zdobit, rozbalovat a jíst cukroví dohromady +vyleze z postele a obleče se+ Bude alespoň stromek pořádně velký?
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 22, 2010 10:28 pm

Jsou Vánooce! trochu nadšení do toho! +souká se do tepláků a pořád poskakuje a šije sebou, takže sebou málem sekne+ Jasně, stromek má tři metry! Nejdřív snídaně, čokoláda a koblihy a pak jdem zdobit stromek. +skočí mu kolem krku a pořádně ho políbí+ Těšíš se aspoň trochu?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 22, 2010 10:32 pm

Tři metry? To bude stát v lese? +utahuje si z ní+ A my budeme mrznout pod ním? +obejme jí a vrátí polibek nadvakrát+ Těším se hlavně proto že budu s tebou +zamračí se+ Tak mě veď, když si mi ještě neukázala co kde je +popohání jí ke stromku, těší se až jí předá dárek+
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz