Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob pro 18, 2010 2:54 pm

Vážně? +oči jí zazáří+ Tak to jsem na ten dárek moc zvědavá. +uculí se+ Dokážeš si představit, že bysme v čikuládě koupali? +zasní se+ Celej bazén plnej čikulády, ta vůně a můžeš ochutnat kdy chceš. Čokoláda moc hezky voní.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 19, 2010 2:57 am

nejsem si jistý jestli se ti bude líbit, ale vybíral jsem ho z láskou nejen k tobě, a s veškerým svým umem +poslední sousto sis ní sám, aby s toho taky něco měl+ Hlavně si mě tu budeš muset ještě hodně dlouho vydržovat, aby si z něj vůbec něco měla +záhadně se usměje+ Už jsem o takových koupelích slyšel, prý to zlepšuje pleť, ale já bych to nevyzkoušel. Nechtěl bych být celí upatlaný +usměje se na ni+ Ale tobě by upatlanost samozřejmě slušela, protože ty jsi překrásná v jakékoliv noční i denní době.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 19, 2010 3:04 am

No, ty mě teda napínáš, jsem vážně zvědavá, co to bude. +vstane a protáhne se+ A teď vzhůru na led! Nebruslila jsem snad už věčnost. +těší se na to a táhne ho nedočkavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 19, 2010 3:08 am

+Vypije ještě zbytek piva, aby spláchl chuť čokolády+ Hlavně nesmíme zapomenout něco na zahřátí a tím nemyslím teplé oblečení +osahá se jak něco hledá+ Svou lahev jsem si zapomněl v pokoji. Už začínám zapomínat +povzdechne si+ nebo je to tím že mě neustále rozptyluješ svou okouzlující přítomností +líbne ji na tvář+ Vzhůru na led! +zavelí a hrne se ven z jídelny+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 22, 2010 10:36 pm

+voní to tam čokoládou, skořicí a koblihama, na stole je konvice s horkou čokoládou a koblihy a skořicové čtverečky a spousta dobrot, Wenai si sedne nalije jim čokoládu a zakousne se do kobliby+ Úžasný. Prostě dokonalý. Já jsem s tebou taky ráda. +usměje se na něj, pusu od cukru, ona je prostě elegance sama+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica » stř pro 22, 2010 10:37 pm

+vplouží se s Byronem do jídelny a ani jeden z nich nevypadá zrovna svěže+ Jsme včera vařili ten punč a trochu moc jsme ochutnávali. +Jessika si sedne ke stolu naleje si kafe a zapálí si k tomu cigáro a Byron ji napodobí+
dejte mi někdo cigááárooo!
Jessica

Příspěvekod Marigold » stř pro 22, 2010 10:47 pm

No to mě podrž! Další hostina! Přiberu nejmíň deset kilo! +stěžuje si, ale to mu nezabrání aby se vrhl jak na jídlo, tak na sladké pití+ Nikde bych nechtěl být než tady +souhlasí s ní a usmívá se jejím upatlaným koutkům+ Ááá tady jsou naši ochutnávači punče! +zubí se na oba dva+ Já jsem střízliví a nic mě nebolí... nechutný stav +zasměje se+ Dejte si něco k pitím a zažeňte kocovinu. Jen tak mimochodem +mrkne na ně přes koblihu+ zbyl nějaký punč taky pro nás?
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 22, 2010 10:55 pm

To spálíš pohybem, ani nemrkneš. +mávne nad tím rukou a najde další borůvkovou koblyhu+ Dobrý ráno, lidi. Rychle se zmátořte, zachvíli jdem zdobit stromek, Maltezius ho už chystá ve Velké síni. Neopili jste ho včera, že ne? +podezřívavě na ně koukne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » stř pro 22, 2010 10:57 pm

+napije se kafe a získá zdravou barvu+ Punče je dost, žádné obavy. +prohlásí zvesela+ A ne, neopili jsme ho. Pamatovali jsme na dnešek. +vezme si taky koblihu a Jess taky+
Byron
Člověk

Příspěvekod Marigold » stř pro 22, 2010 11:03 pm

Já bych ho neopíjel +zhltne další koblihu a zapije ji+ Držím se pravidla mít na očích alespoň jednoho střízlivého člověka. Jako bezpečnostní pojistku. Škoda jenže to je většinou hospodský který má psa +zasměje se+ Každopádně se ale dostanu vždycky ven z hospody. Se psem za zády se utíká i když člověk vidí čtyřikrát.
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz