Velká síň

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Velká síň

Příspěvekod Marigold » čtv pro 23, 2010 12:00 am

+Chvilku ty dvě poslouchá, chytá melodii a slova, než mu to nedá a začne si notovat s nimi. Jeho hlas je zvučnější a rozhodně je víc všude slyšet+ Tak čaruj vílo, čaruj +nabádá jí když skončí koleda+ Budeme mít originální ohniví stromek +utahuje si z ní a pak se pro jistotu pustí znovu do koledy, aby mu nemohla nic říct+

(To chce vysoký stropy a to jsme měli. Letos má stromek jen 1,70 :cry: Mám hodně fotek těch stromků, ale na fotce to tak nevyzní)
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 23, 2010 12:09 am

+jas z očí se jí vytratí, ale úsměv udrží+ Nemám tady hůlku. +zamumlá jenom a začne taky zpívat koledu a váže mašle na stromek+ Já si ám pauzu. +švihne sebou na pohovku a vezme si hrnek s čokoládou+ Teda já vám budu říkat, kam máte co pověsit. Abyste se neztratili. Jess, tu kouli trochu víc doleva. +ta ji stejně ignoruje, zpívá si koledu a věší co ji kam napadne+ byrone dej mi cigáro. +zaškemrá Wenai a byron po ní jedno hodí i se zapalovačem+ Socko. +zašklebí se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 23, 2010 12:18 am

Jo takhle! +mrkne po ní+ Ty si budeš hrát na hradní paní. Dobře i povýšenost ti sluší +zdobení horních větví hodlá nechat tady té omladině kolem a raději si jde sednout k Wenai aby tam nebyla sama. Dokonce přejde i cigaretu když jsou ty vánoce a na spláchnutí koře si nalije punč+ Budu vypadat jako malé děcko, ale já už chci dárky +nervozně si poposedne+ Bůh ví kdy jsem naposledy něco dostal. To víš když je mým jediným přítelem zasmušilí zaklínač... Naposled mi dal k narozeninám hlavu Wiwerny nebo co to bylo za zasmrádlou mršinu +zakroutí hlavou+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 23, 2010 12:27 am

Nejdřív stromek a pak dárky. +mrkne na něj+ Však se dočkáš. +požitkářsky potáhne+ No jo, ale kdo nasadí hvězdu nahoru? Je to pěkně vysoko, tu tam bez kouzla nedostanem. +zamračí se jak přemýšlí, Jess s Byronem si zatím přitáhnou ke stromku židle a ověšujou horní větve+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv pro 23, 2010 12:30 am

Tu tam pověsím přece já. +ozve se ode dveří+ To bys mě o to chtěla ošidit? +do pokoje vstoupí Viktor a když ho Wenai spozoruje, tak vystartuje z pohovky a skočí mu kolem krku+ Brácho! ty jsi přišel! Máš pro mě dárek? +Viktor se usmějě a postaví Wenai na zem+ To víš, že mám. Vás tady ale je. +kývne na pozdrav Jess a Byronovi a usměkje se na Marigolda+ Já jsem Viktor. Bratr tady té šílené dívky. +podá mu ruku+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Marigold » čtv pro 23, 2010 12:33 am

To bude chtít nějaký fikaný nástroj +rozhlíží se co by kde našel čím by se hvězda dala na špičku nastrčit+ Něco co je dlouhé, dosáhneme tím až nahoru... Nemáš spíš štafle? +zeptá se, protože ty by tu byli opravdu třeba+ Nebo žebřík co se z něho třeba sbírá na podzim ovoce ze stromů +navrhuje co by se dala použít k věšení hvězdy. Nedostane se mu ale od Wenai moc valné odpovědi, když jí přišel bratr+ Marigold k vašim službám +dojde k němu a sevře mu ruku. Nemá co smekat a uklánět se mu přijde nevhodné+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 23, 2010 12:38 am

Už to skoro máme. +ukazuje na stromek+
Jo prej máme, si tady válela šunky a prej máme. +směje se Byron a věší na stromek poslední ozdoby+
Ti cho tam. +mávne na něj Wenai+ Tady je ta hvězda.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv pro 23, 2010 12:40 am

No vidím, že si to užíváte. +koukne na stromek vytáhne hůlku a posadí hvězdu přímo nahoru+ Tak a dárky se můžou rozdávat. +a Wenai se málem zblázní radostí+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Marigold » čtv pro 23, 2010 12:48 am

+Kroutí nad Wenainým nadšením hlavou, ale usmívá se. Je rád že je šťastná+ Předpokládám že chceš rozbalovat jako první +usoudí usmívajíc se na ni jako sluníčko+ Něco mi říká že bys nás převálcovala kdybychom se pokusili k dárkům dostat dřív než ty.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 23, 2010 12:54 am

Dárky se rozdávají v soukromí a chlubíme se až u večeře. +uculí se na něj a přitulí se k němu+ Takžé téď půjdem ke mě nebo k tobě a vrhneme se na to. Tak pojď. +lehce ho táhne ke dveřím+ Pak se potkáme. +mávne s úsměvem na ostatní, Byron se zrovna pokouší zamotat Jessicu do vánočního řetězu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz