Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Manori » stř črc 29, 2009 7:54 pm

jo, to je fakt...*přikývne a chroupe kousek ledu* aspoň není třeba vymýšlet nějaké produkce...hosté se zabaví sami...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Tirage » stř črc 29, 2009 10:49 pm

yohannk a Man: to jsem ráda, že se dobře bavíte dámy..., tady se člověk málem zmrzačí...

Amon: katastrofa? to má být poklona? a žebra mám naražený, taky nejste zrovna polstrovanej...ty vaše špičatý kolena... člověk zakopne jednou o medvěda a hned ty řeči..., normálně jsem nadprůměrně šikovná, náhodou...

belhá se ke stolku na rybku a věnuje se jídlu.
havrani přilítnou k Tirage a Matouš si rovná peří tady ta zvěrrrř vůbec nechápe krrrřehkou havrrrraní duši...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod fatamorgana » stř črc 29, 2009 11:08 pm

jde taky na rybku a klidně popíjí i gin s tonikem mňam, to je mnohem lepší než guláš.

Tirage: jasně, že jsi naše šikulka, tak si z toho nic nedělej a dej si rybku utěšuje ji, aby se uklidnila

havrani: taky se musíte trochu ovládat, trocha přirozeného taktu, jste tu na návštěvě. možná byste trofeje mohli trochu zbavit prachu, třeba by se jim to líbilo. místo blbnutí.

když srovná svůj ansámbl, obrátí se na Beu a Manori

Beuš: já jsem doufala, že byste nedopustila, aby se tu jedli lidi. a hosti se snad taky neztrácí.

Man: zábava - my se tu bavíme různě, já si třeba čtu - nejste vy TA Manori? literární postava a autorka v jednom? Mosty jsou dost populární. a jak se má pan Postrach?

a krmí něčím menším Pusíka, aby mu nebylo líto, že se Matouš na něj vykašlal a nechce si hrát, když ho sejmul tlapou. kotě naštestí někde spí nebo odběhlo k jiným krmičům
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Manori » čtv črc 30, 2009 12:38 pm

fatamorgana: jo, to budu já....vidím, že mě jméno už předchází...*uculí se* Postrach? Pořád někde lítá, ale jinak si nemůžu stěžovat...Tedy když je doma, že..*zamračí se a upije ginu*

Tirage: no, už jsem tu viděla větší krváky, tak mě to nějak nebere, to zmrzačení...*přátelsky*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » čtv črc 30, 2009 12:41 pm

+donese amonovi řízek jak kráva se salátem a citroonem+ tak prosíím

nojo jen víc padajících hostů, aspoň se zasmějeme +culí se a málem taky zakopne, tak to vyrovnáváá+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » čtv črc 30, 2009 1:11 pm

Man: když je doma, hmm, jasně kývne a hodí xicht, že se jako dočetla, je moc často bývá Postrach doma ale moc ráda vás poznávám. a je to dobré jméno, dobrá pověst, co vás předchází usměje se a dál se cpe rybkou

yohannka: trochu se lekne, když ji vidí zakopnout, ale oddechne si, když to vybere, je ráda, že se po zemi neválí úplně všichni
padající, ale platící hosté. nebude sleva za kabartení vystoupení? Tirage toho umí víc, třeba docela pěkně zpívá... rýpne si do Tirage
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » čtv črc 30, 2009 1:27 pm

dlabe. se zmrzačením si dost zapřeháněla, spíš lituje, že se jí nevydařila podvratná akce s Amonem

Man: ještě krev aby tekla už si taky dělá legraci, než aby skuhrala to budete mít zkreslený, s tou krví, když máte doma Postracha trochu prudí, ale nechce ji naštvat já nesnáším,jaký dělá krev fleky na oblečení, se to blbě pere.

Yohannka: hele, že je to tím ginem? no fakt - my jsme jinak obě dost šikovné a po tom pití... nebo tam bylo ještě něco jiného? nekoupaly se v tom pití žáby? to by ledacos vysvětlovalo... jde hodit žabičkám do sklenice gumové medvídky

fatima: zatím zpívat nebudu, to byste se museli víc snažit, motivovat jakoby Amonovi z představy, že by Tirage zpívala, zaskočil řízek řekněte si havrnům, ti umí moc pěkná dueta - staropražské písně, obscéní texty, chytlavé melodie.
havrani uraženě ignorují a mlčí, neb byli seřváni
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » čtv črc 30, 2009 1:30 pm

Beuš: chcete teda ta prasátka přestříkat na černo, nebo jste si už zvykly na růůůůžovou?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » čtv črc 30, 2009 3:59 pm

(no amon moc kostnatej není....ale kolena možná jo no...)

Amon-Tirage: věř mi, že tohle poklona fakt není...+ušklíbne se+ nadprůměrně šikovná! vidím!

yohannko! ještě okurky! zavařený, ta křupavý, né nějaký rozvařený potvory! +poručí si a už se rochní v řízečku a vypadá nadmíru spokojeně+

Beatrix - Fatamorgana: no jooo, to bych nedopustila +šklebí se pobaveně+ hlavně na to nemám lidi, to by ani maďar nedělal... pár hostů se sice ztratilo...ale to mají z toho, že lezli tam, kam nemají! +zavrčí+

na černo! rozhodně na černo! +odkryje prasata zahalený utěrkou+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv črc 30, 2009 7:49 pm

fatamorgana: díky, to já taky...no, tak když dobré...taky fajn, že se nic neprovaluje...*uculí se*

Tirage: pravda, mě už tyhle záležitosti ani nepříjdou, díky tomu, co mám doma a občas v ledničce...a o praní krvavých košil...radši nemluvit...na to nepomůže ani čistící kouzlo už...holt se manžilek pouští do všeho s vervou a skoro všude leze v obleku...ale zas byste měly vidět ty protivníky...nebo spíš radějc ne...*lehce zezelená*

*radši se napije ginu, když odhalej růžový prasáátka*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince