Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » čtv pro 23, 2010 12:43 am

+Přistrčí jí kouřící hnek pod nos+ Jo jasně že sem, jinak bych s ní nebyl +to je trochu pofiderní prohlášení vzhledem k tomu že s Buffy byl i když šťastný nebyl, ale to Fred neví+ Nef je taková... je to trochu zvláštní, ale já už mám z blázny svoje skušenosti. Miluju ji a to je hlavní, ať si je třeba zelená s fialovími pruhy +ušklíbne se+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv pro 23, 2010 12:55 am

Děkuju. +vezme si od něj hrnek a začne si o něj hřát prsty, přičemž ho pozorně poslouchá+ Zdá se mi milá. +prohlásí po chvíli+ Máš pravdu, to je to hlavní. +pousměje se, ale vzpomene si na Weaslyho, rychle vzpomínku zaplaší, nemusí všem ukazovat, jak je smutná, když si na něj vzpomene+ Proč zrovna zelená s fialovými pruhy? +zasměje se, aby zakryla svůj předchozí krátký smutek+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Neferet » čtv pro 23, 2010 12:57 am

+šourá se chodbou do haly a nevypadá nijak zvlášt upraveně, když má vlasy rozcuchaný a podmračený ospalý výraz, i když právě vstala+ Co má být zelený s fialovými pruhy? +zeptá se, když stane na vrcholku schodiště, byly to jediný slova, který z celý konverzace zachytila+ Dobrý .... +zamyslí se, co vlastně+ .... poledne. +rozhodne se nakonec a zamíří k nim dolů+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 23, 2010 1:00 am

No dobrý poledne pudlíčku +narozdíl od ní je svěží a na vrcholu sil+ teď už víš proč fialová s pruhy? Když se tváří takhle rozhodně by vypadala pruhovaná líp +šeptne směrem k Fred+ Koukám že si se zase dneska vyspala do růžova +obejde pult a políbí ji, přitom jí do ruky strčí čaj, tedy spíše horkou vodu a v ní plavající sáček+ Zrovna jsem fred povídal že půjdete nakupovat +prozradí o čem se bavili, tedy část s toho+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 23, 2010 1:09 am

Hmn... +zamručí+ Náhodou jsem se vyspala po dlouhý době docela dobře. +brání se a vrátí mu polibek+ Děkuju. +pousměje se hned jakmile může+ Měla bych přestat ponocovat... +zamumlá, zatímco si hřeje o hrnek ruce a fouká si do čaje+ Ale copak to jde, když můj přítel je upír? +zeptá se a s otázkuo se spíše otočí na Fred, ale je jasné, že si dělá srandu, protože jí vesele blíská v očích a na rtech pohrává úsměv+ Hmn... +přikývne a uskrne vařicího čaje, ale nezdá se že by jí to dvakrát vadilo+ Půjdeme do Butiqu, maj tam docela pěkný oblečení a po cestě se stavíme na Mýtince, potřebuju si tam vyzvednou nějaký věci a když už tam budeme, můžeme si dát něco k jídlu.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv pro 23, 2010 1:14 am

Dobré ráno. +široce se usměje na Neferet a při Spikeově poznámce se zasměje do kafe, ale nezapomene se na něj trošku káravě podívat+ No to asi ne. +souhlasí s ní, přikyvuje naoko vážně hlavou a culí se+ To je od vás moc milé. +těkne pohledem z jednoho na druhého+ Nevím jak bych vám mohla poděkovat...
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Spike » čtv pro 23, 2010 1:18 am

+Tváří se jako že on nic+ Nemůžu za to že sem noční tvor a navíc, docela dost často bdím přes den +brání se, hned na to se ale protáhne a zívne+ Chce se mi spát.... +postěžuje si mrzutým hlasem+ Hlavně nezapomeň Fred dát něco na sebe, ať neběhá v košili. Ten váš svět je sice divnej, ale že by až tak... No, maj tam rádi Nesmrtelnýho, tak možná i jo +zamručí+ To nech bejt zlato. Výdyť o nic nejde +mávne rukou. Cítí se hloupě když mu někdo za něco děkuje, tedy když je to někdo na kom mu záleží+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 23, 2010 1:25 am

+zvedne lehce obočí a upíjí čaj+ Tak proč se nejdeš lehnout? +usměje se a líbne ho na tvář+ My už to tady zvládnem samy. Nalejem do sebe trochu teplejch tekutin a vyrazíme. +usměje se na Fred a protočí oči nad Spikeovou poznámkou o oblečení+ Nemuší se bát. Něco jí najdu. +slíbí a zamíří k pultu zpod kterýho vyndá tašku z oblečením, co tam má+ Nic moc toho neni a taky to neni nic moc, ale aspon něco. +pokrčí rameny a šoupne k Fred tašku, aby si vybrala+ S tím si nedělej starosti. +mávne nad tím pomyslně rukou+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv pro 23, 2010 1:31 am

+usmívá se do hrknu kávy a nadšeně přikyvuje, skutečně je vděčná za to, že bude mít co na sebe+ Děkuju. +usměje se na Nef a začne se probírat věcmi v tašce, po delší době vytáhne tričko a delší minisukni, s otázkou v očích jestli si může půjčit zrovna tohle se podívá na Nef, která se jen usměje a přikývne, takže jí oplatí úsměv a odběhne se převléci+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Spike » čtv pro 23, 2010 1:38 am

+Sleduje ty dvě jak se spolu domlouvají bezeslov a kroutí nad tím hlavou+ Tak já vás tu nechám děvčata a jdu se pořádně vyspat. Konečně +obejme Nef, přitáhne si ji zády k tělu a políbí ji na krk+ Bude se mi stýskat pudlíčku +zašeptá jí do ucha+ Hezky si to užij Fred +dlouze, trochu zamyšleně se na ni podívá, pak se usměje a odejde směr pokoj a halvně postel+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion