Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Amon » čtv pro 23, 2010 5:22 pm

+Trochu nadzvedne obočí nad tím, jak do sebe Elias lije Todeskuss jako vodu. To provádijou jen dva "lidi" na losu a oba sou nesmrtelní. No nijak to nekomentuje.+
Ale..jste kouzelník, žejo? +ujišťuje se, jestli dobře slyšet+ Takže..odkud jste? +že luciuse nezná+ A...co tu vůbec děláte?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » čtv pro 23, 2010 7:54 pm

+a uváže sněhulákovi velkou rudou mašlu kolem krku a ten na ni útrpně koukáá, ale drží+ budeš vánočnííí +dá mu za odměnu nějakou mňamku+ a dem ven! +lapne ho na vodítko, veme si kožich a dou spolu blbnout do noci do sněhu+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv pro 23, 2010 10:23 pm

s díky odmítne cigaretu Ne, děkuji. A ano, jsem Lucius Malfoy, a všechno, co o mně říká Pán Zla, je pravda lehce naznačí poklonu směrem k amonovi za tu jeho poznámku o prvotřídním zboží :-) Myslím, že budete mít dost času nás poznat, a my vás. Můžete nám pomoci, když nám o sobě něco povíte. Odkud pocházíte, kde jste studoval a tak dále... zakloní se v očekávání na židli
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Amon » čtv pro 23, 2010 10:57 pm

+sleduje yohannku se sněhulákem a musí se začít culit+

Říkám jen čistou pravdu... Mhmm..kolik jste měl manželek, kolik máte na účtu, kterou stranu volíte...+doplní, dnes má nějakou humornou náladu+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » pát pro 24, 2010 10:41 am

+Mýtinka je samozřejmě i na vánoce otevřená, kdo tam zůstal ze zaměstnanců, tak majou pod stromkem dárečky.. všude je cukrovíčko a ovoce, vánoční punč teče proudem, takže jsou všichni veselíí a yohannka dělá zdarma nějaký drinky na baru+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát pro 24, 2010 1:05 pm

jo, drinky zdarma... tak to tu ještě chvíli posedím, i když to jinak samozřejmě nemám vůbec zapotřebí... :-)
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Manori » pát pro 24, 2010 3:59 pm

*přiletí, poručí si panáka, nadává při tom na všechny mudlovské počítačové serepetičky ,na které si vzpomene, a zase vyfrčí*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Kristine Kellerman » pát pro 24, 2010 4:56 pm

+Před Mýtinkou zaparkuje taxík a z něho nadšeně vystoupí žena s velkou, trošku ošoupanou kabelkou+ To je nádhera!
+Z druhé strany taxíku vystoupí Paul a jenom si povzdychne, tohle poslouchá celou dobu. Vydělá z kufru auta zavazadla, zaplatí taxikáři a kývne sestře, aby šla dovnitř.+
Paule proč jsi mě sem nikdy nevzal? V létě to tu musí být krása!
+Paul jenom protočí oči, pobere kufry a vejdou do hospůdky+
Kristine Kellerman
Člověk

Příspěvekod yohannka » pát pro 24, 2010 5:25 pm

+zrovna se jí podařilo uvázat vánoční mašle aji koťatům a koukne ke dveřím, co to přišlo za slečnu+ dobrý den... +pozdraví automaticky a všimne si,že za ní jde Paul, tak jí to dodje, že je to ségra, nicméně yohannka asi zapomene dýchat+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristine Kellerman » pát pro 24, 2010 5:50 pm

+Lach, tak ona slečna už nebude..jako je slečna stavově, ale bude jí tak ke čtyřicítce..+
Dobrý den! +culí se Kristine+

+Paul za ní dojde, položí kufry a nejistě chvílu na yohannku kouká, pak ale nasadí svou obvyklou vyzáž+ Ahoj...mm to je naše paní šéfová, tohle je moje sestra Kristine. +seznámí holky+ Rozhodli sme se na vánoce vypadnout z města...sem. +kdyby to náhodou nebylo jasný+

+Kristine yohannce hned podává ruku a mile se usmívá+ Moc mě těší! Sice sem o vás slyšela jenom něco málo, ale jsem ráda, že se mi tu o Paula tak dobře staráte!
Kristine Kellerman
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince