Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » pát pro 24, 2010 6:06 pm

Ahoj +pípne na Paula a občas po něm očkem nenááápadně koukne.. a asi má oblíklý nějaký hezký vánoční rudý minišatky+

Kristine: +potřese jí packou a usmívá se+ joo to my se.. teda Paul se tu stará o nás! +přikyvuje rychle+ asi chcete pokoje, že.. teda.. pokoj.. +Paul asi na mýtince máá, že+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pát pro 24, 2010 10:03 pm

+Paul se snaží moc nezíírat..a je rád, že ségra stojí před ním, takže nevidí jak yohannku očumuje+

Kristine: O vás? Tomu těžko věřit... To bych moc ráda, a kdybyste měli volnej nějakej s výhledem na tamtu vysokou horu! +usmívá se+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod Elias Magnus » pát pro 24, 2010 11:17 pm

Lucius Malfoy píše:s díky odmítne cigaretu Ne, děkuji. A ano, jsem Lucius Malfoy, a všechno, co o mně říká Pán Zla, je pravda lehce naznačí poklonu směrem k amonovi za tu jeho poznámku o prvotřídním zboží :-) Myslím, že budete mít dost času nás poznat, a my vás. Můžete nám pomoci, když nám o sobě něco povíte. Odkud pocházíte, kde jste studoval a tak dále... zakloní se v očekávání na židli

No...potáhne ze zapálené cigarety. Otec zemřel, a tak mě matka odložila do děcáku, protože se o mě nmohla postarat. Když mi bylo šest a začay se u mne projevovt kouzelnické vlohy, vykázali mě z domova, protože jsem byl prý příliš divný... A tak jsem pžežíval jen díky rodině, která se o mě dočasně starala. Po nějaké době jsem se vydal na cestu. Nevlastní otec byl obchodník a cestoval daleko. A tak mě jednou vzal do Číny, kde jem zůstal dalších deset lt a tam mě učili oužívat magii. opět potáhne a odmlčí se.
Žentý jsem nikdy nebyl, ale žen jsem měl spoustu, jen jedna mě ale dokázala plně uspokojit, ta lae ani nví, že se něco mezi námi stalo. uculí se. Stranu? Tu silnější samozřejmě a okud jde o moji finanční stránku, nevlstní rodiče jsem pohřbil před pěti lety a mám teď celkem sluné dědictví. Na rozdíl od pana Maloye to ale nedávám tak najevo. upraví si svůj starý plášť
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Amon » sob pro 25, 2010 2:06 am

+Docela pobaveně se ušklíbne té detailní zpovědi. Chlapec má sty.+ A...pohřbil, nebo "pohřbil"? +Trošku zvědavě.+ Takže volte nás. Ministerstvo by padlo jedna radost, stačilo by lusknout prsty. Ale jsou docela užiteční, někdo musí držet plebs na uzdě a dělat tu špinavou byrokratickou práci...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » sob pro 25, 2010 4:11 am

Kellerman píše:+Paul se snaží moc nezíírat..a je rád, že ségra stojí před ním, takže nevidí jak yohannku očumuje+

Kristine: O vás? Tomu těžko věřit... To bych moc ráda, a kdybyste měli volnej nějakej s výhledem na tamtu vysokou horu! +usmívá se+

Kristine: těžko? +zasměje se+ né fakt, je na něho spoleh.+pokývá hlavičkou a mrkne do knížky+ mhmmm takový tu máme tři.. dám vám rohovej, ten je největší a má okna i na další stranu +podá jim klíčky+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristine Kellerman » sob pro 25, 2010 2:57 pm

+otočí se a ohladí Paula po tvářičce+ Na Paula byl vždycky spoleh. To bude skvělý! Děkuju! Mmmhh..a je tu zítra (štědrej večer...) nějakej stromek, kam se budou dávat dárky? +zvědavě+ Nebo...tu nemáte takovou hromadnou akci?
Kristine Kellerman
Člověk

Příspěvekod yohannka » sob pro 25, 2010 3:49 pm

+jenomjí vylítne obočí jak ho pohladí po tvářičce a cukne jí koutek+ mhmmm stromky tu máme dva.. jeden tady v lokále.. ale pokud byste chtěli něco soukromnějšího, tak vedle v saloonku je taky megastrom +usměje se+ navíc je to tam hezčí. Tkže si můžete vybrat kam s dárkama +asi budou pod obouma stromkama+ my si je dáváme tak.. všude.. se zaměstnancama
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristine Kellerman » sob pro 25, 2010 4:01 pm

+Paul udělá xicht, že ségru asi zabije, ale té je to fuk, je zvyklá, a užívá si, že má brášku jednou za rok u sebe+

Támhle? +nakoukne do salonku+ Tady by se dalo večer krásně posedět! +a Paul jí to rači odkývává, aby jí nezkazil radost+ Moc vám děkuju! Půjdu si vybalit a trošku odpočnout a pak hned donesu dárky!

Paul: Utíkej, jenom utíkej..+uculí se na ségru, kývne na yohannku, popožene Kristine a odnese jí kufry nahoru. Po čtvrt hodince se vrátí a omluvně se na yohannku pousměje+ Ona..nechtěla si to nechat vymluvit...doufám, že nevadí..
Kristine Kellerman
Člověk

Příspěvekod yohannka » sob pro 25, 2010 4:30 pm

Kris: (lach další Kris..) mhm, to by se dalo +usměje se+ donesu vám tam pak nějaký cukroví a ovoce.. a večeři samozřejmě!.. a budete tam mít klid... teda teoreticky. Zaměstnanci budou taky slavit, tak vám tam možná nějakej občas proběhne. Ale já je tu budu krotit! Dobře, tak tady máte klíček, je to v druhém patře pokoj na konci chodby

Paul: +zatím zkouší nějakej novej vánoční drik a usměje se na Paula+ to nevadí.. čím víc lidí tady bude, tím líp. Mm jíte klasicky rybí polívku a smaženýho kapra?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » sob pro 25, 2010 5:35 pm

Kristine: (za to fakt nemůůůžeme, to psali na imbd...ale bylo by vtipný na ty tři zavolat...) Ale to vůbec nevadí! Je pěkný, když se slaví hromadně...+ona je taková společenská z práce no+

Paul: A...budeš tu taky? +nenápadně+ No klasicky ne, ale Krissie se na to hrozně těší, takže pokud bude...letos máme netradiční vánoce...+jako by on někdy měl tradiční..+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince