Lucius Malfoy píše:s díky odmítne cigaretu Ne, děkuji. A ano, jsem Lucius Malfoy, a všechno, co o mně říká Pán Zla, je pravda
lehce naznačí poklonu směrem k amonovi za tu jeho poznámku o prvotřídním zboží Myslím, že budete mít dost času nás poznat, a my vás. Můžete nám pomoci, když nám o sobě něco povíte. Odkud pocházíte, kde jste studoval a tak dále...
zakloní se v očekávání na židli
No...
potáhne ze zapálené cigarety. Otec zemřel, a tak mě matka odložila do děcáku, protože se o mě nmohla postarat. Když mi bylo šest a začay se u mne projevovt kouzelnické vlohy, vykázali mě z domova, protože jsem byl prý příliš divný... A tak jsem pžežíval jen díky rodině, která se o mě dočasně starala. Po nějaké době jsem se vydal na cestu. Nevlastní otec byl obchodník a cestoval daleko. A tak mě jednou vzal do Číny, kde jem zůstal dalších deset lt a tam mě učili oužívat magii.
opět potáhne a odmlčí se. Žentý jsem nikdy nebyl, ale žen jsem měl spoustu, jen jedna mě ale dokázala plně uspokojit, ta lae ani nví, že se něco mezi námi stalo.
uculí se. Stranu? Tu silnější samozřejmě a okud jde o moji finanční stránku, nevlstní rodiče jsem pohřbil před pěti lety a mám teď celkem sluné dědictví. Na rozdíl od pana Maloye to ale nedávám tak najevo.
upraví si svůj starý plášť