Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » sob pro 25, 2010 5:57 pm

Paul: ochutnej +dává mu ten drink ochutnat+ no jasně že budu +kývne k baru, že někde za barem určo bude.. rušit je asi nechce u večeře a stromku+ Nojo vlastně.. v americe tohle moc nejíte, že +usměje se+ polívka je famooozní a řízečky budou. no. už se těším! +usmívá se a upraví si ramínko u šatečků+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » ned pro 26, 2010 3:51 am

+yohannce donesou pohár a on si sedne naproti ní na barovou židličku, teda spíš vedle ní, ale zobe rači pistácie+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » ned pro 26, 2010 11:13 am

+to né, ona dělala dva poháry.. aji pro něho, takže mu jeden přisune+ dobrou chuť
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » ned pro 26, 2010 12:36 pm

Tak děkuju....tobě taky...+vydlabává prvně čokoládu zespoda a pak užírá zmrzlinu a šlehačku+ Máš nějaký vánoční přání?
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » ned pro 26, 2010 12:50 pm

+opře se o bar, takže má paul výhled na její dekoltík a olízne lžičénku+ vánoční přání? +uculí se+ Já si nedávám ani novoroční předsevzetí, protože to nikdy nedodržím... ale jinak by přání byla hromada +usměje se+ ty.. máš?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Elias Magnus » ned pro 26, 2010 3:07 pm

Amon: Pohřbil, doslova. docela ho pobaví jeho otázka. Zlo vždycky vede, ale ty konce jsou spíš ve prospěch dobra... Taková ohraná písnička. Dost nuda. silně potáhne, až se z půlky cigarety stane jen popel. A vy bydlíte tady na LoSu? Abych řekl pravdu, nikdy jsem si nedovedl představit váš dům. pak se podívá i na Luciuse. A pokud to není příliš osobní, jak jste na tom se ženami vy, pánové.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned pro 26, 2010 5:14 pm

+vejde s hromadou tašek v ruce následovaná Fred, usměje se na yohannku a kývne na pozdrav pánům a zamíří k prvnímu volnýmu stolu, co uvidí, aby tam složila svůj náklad+ Uf... +oddechne si a protáhne záda+ Takhle jsem nenakupovala ani nepamatuju. +usměje se na Fred a usadí se, tak aby viděla na dveře+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » ned pro 26, 2010 5:19 pm

+nese stejně velkou zátěž v podobě tašek jako Nef, ne-li větší a po cestě lokálem a pořád rozlíží, usměje se na lidi u baru a míří ke stolu, který zabrala Nef a složí tašky na volnou tašku, stále se rozlížejíc+ Je to tu... moc pěkný. +chválí prostředí, do kterého se dostala a široce se usmívá+ Já taky ne. +přizná se po chvíli, pamatuje si, že nikdy na nakupování moc nebyla to spíš Cordelie a usadí se naproti Nef+ Co si dáme? +zeptá se zvědavě a neudrží se, aby se pořád nerozlížela, teď už se snaží, aby to vypadalo víc nenápadně+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Neferet » ned pro 26, 2010 5:43 pm

Jo to je. +souhlasí s pokývnutím hlavy a taky se rozhlédne+ Mam to tu ráda. +přizná se+ No... já si dam colu. +rozhodne se po krátkym uvažovaní+ Jestli chceš taky, nebo jestli si dáš něco jinýho. +koukne na ni a musí se pousmát, jak se pořád rozhlíží kolem+ Jak ses seznámila s Angelem a Spikem? +zeptá se najednou a sáhne po lístku+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » ned pro 26, 2010 5:56 pm

Ne... mě stačí cola. +podívá se na ni a pousměje se+ Oni ti nic neříkali? +zajímá se trošku podmračeně a taky sáhne po lístku+ Angel mě spolu s Gunem, Lornem a .... +zarazí se+ ....s Weslym... +dodá po chvilce+ ... zachránil, když zachraňovali Cordelii. +vysvětlí dosti stručně+ A Spikea jsem poznala, když ho "doručili" do W&H. +lehce se mračí jak si pročítá položky v jídelním lístku, nemůže si vybrat+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince