Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Manori » pát pro 24, 2010 11:42 am

(tady jsme se nějak zasekli, takže navrhuji to utnout...když je už po loscarech...a případně řešit někde jinde:) řekněme, že mu dala Man na sebe vizitku, Guns ví, kde jsou...nebo si ho najde na Mýtince..)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pát pro 24, 2010 11:47 am

*i bar ve Slastech je v takové...vánoční náladě, i když trochu líněji než jiné hektické obchody nebo podniky*
Obrázek
a obsluha je stále "zubatá, i když je v červeném sametu
Obrázek
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob pro 25, 2010 12:30 am

Sedí u jednoho ze zadních stolků, kolem sebe papíry, před sebou otevřený notebook do kterého se střídavě mračí a střídavě do něj něco zuřivě buší, u ruky telefon a maká jak šroubek:D
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod golux » ned pro 26, 2010 8:08 pm

vejde zavěšená do Arese a velice nejistě se rozhlédne po ztemnělém baru Posadila bych se někam dozadu, jestli to nevadí... šeptne
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned pro 26, 2010 8:30 pm

Bojíte se upírů? zeptá se tiše s úsměvem, ale ochotně ji vede do zadní části baru, kde jsou hezké stolky i pro dva. Galantně jí podrží židli a pak si sedne oproti ní. Co byste si dala? Koukne na ni. Mají tady celkem dobré míchané nápoje.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » ned pro 26, 2010 8:33 pm

Jestli se tu vyznáte, nechám si od vás poradit... těká očima kolem sebe Mám z upírů strach. Ne proto, že by mě mohli kousnout, ale oni vnucují lidem svoji vůli a to mi vadí. A jsou staří, velmi staří, a velice chytří. Za ta staletí viděli mnoho věcí a někteří z nich, ti nejchytřejší, se z nich poučili... trochu se usměje
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned pro 26, 2010 8:56 pm

Asi jsem měl říct, prý tady mají dobré míchané nápoje. Já jsem poněkud konzervativní a piji zde pouze skotskou whisky. ušklíbne se. Ale možná byste mohla začít od A... otevře nápojový lístek a chvíli do něj hledí. ...aaa... tak tady máme Apple Martini. Jistě bude vynikající. On samozřejmě ví, jaké nápoje se tady dělají, ale nemůže si odpustit takové malé divadýlko. Co říkáte? Podívá se na golux s úsměvem a současně kývne na číšníka, aby je přišel obsloužit.
Upíři nejsou to nejstarší, co zde můžete potkat. Lehce pobaveně se pousměje. Prozradím vám o nich tajemství. Podívá se obezřetně kolem, pak se ke golux důvěrně nakloní (stolky jsou totiž poněkud malé) a zašeptá jí do ucha. Nesmíte jim hledět do očí. Pokud máte dostatečně silnou vůli, neovládnou vás. ....tak lehce, měl by dodat, ale to už neřekne. Opět se narovná a řekne už normálně. Jean-Claude nedovolí svým upírům jen tak ovládat zákazníky, pokud to sami nechtějí. Nemáte se čeho bát.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned pro 26, 2010 9:36 pm

Vejde ze zákulisí na bar, v ruce nějaké papíry a notebook. Rozhlédne se a když u jednoho stolku zahlédne golux a Arese, kývne jim s lehkým úsměvem na pozdrav. Nechce ale rušit, tak si sedne dál od nich, položí věci na stůl a jde probrat s barmanem, co je třeba doplnit. Všechno si píše a pak to naklape do noťásku.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod golux » ned pro 26, 2010 10:32 pm

jak uvidí Rebeccu, s úsměvem jí kývne na pozdrav a trochu se uvolní Apple Martini? Dobrá, zkusím to... Ne, nejde mi o to, kdo je starší, i když ani vy, ani oni kývne směrem k podiu, kde ale momentálně nikdo není na to nevypadáte. Ale děkuji vám za radu. A co má člověk dělat, aby se ubránil bohu? podívá se na něj zkoumavě
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon pro 27, 2010 12:01 am

Objedná golux martini a sobě skotskou. Když vejde Rebecca, kývne jí hlavou na pozdrav, přičemž se lehce usměje. Neunikne mu však, jak se golux uvolnila, když tam už nejsou sami. Chvíli si ji prohlíží s velice zaujatým výrazem a pak se, místo odpovědi na její otázku, s úsměvem zeptá. Snad se mě taky nebojíte, golux? spojí si konečky prstů a upřeně jí hledí do očí.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti