Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Tirage » ned pro 26, 2010 11:32 pm

TAK TO ROVNOU SKOČÍME NA VÁNOČNÍ VEČEŘI, NE? PŘIJEDE I NICOLETTE A HONORE?

vezme ještě mísu cukroví od Beuš.
Sam: teda, toho ale je! a ty dárky... (ASI UŽ MAJÍ SKORO ROZBALENO A JENOM POHOVOŘÍ A POPIJÍ, NE?)

chcete ještě někdo řízek? nebo rybu? obchází s podnosem všechny.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » ned pro 26, 2010 11:35 pm

myslím, že se od mě už nic nevejde. roztáhne se na gauči tak, aby se mohl co nejvíc povalovat po Moll :lol: jsem naprosto spokojenej a asi brzo usnu. hrozně nenápadně lochtá Molly po stehnech tak, aby pochopila, že bude spící jen pro ostatní, pro ni ne.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » ned pro 26, 2010 11:41 pm

raději prchne od jídla ke klavíru a improvizuje na téma koledy. pití si vzal s sebou. víno. ale bylo to pěkný leos, ne? klidný celkem... culí se na Tir, ale vrtí hlavou, že jíst už nechce. vyhlašuji půlhodinku se zpěvy a pak večerku, respektive volnou zábavu. a zítra vyhraje ten, koho uvidím až na obědě. díky Molly bude svíčková. a oběd se podává v 15 hidin... napůl říká, napůl prozpěvuje na melodie koled.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Fabien » ned pro 26, 2010 11:43 pm

(Takže dáme teď vánoce? Proč ne!)

Tir: Já bych si eště řízek dal...a salát a eště možná pár chlebíčků...+vypadá, že v práci ho trápili několik dní hlady. :lol: +

Sam: Cos dostal?

Morf: +Přidá se k němu se zpěvem koled, ovšem s plnou pusou mu to jde dost těžko a ještě se k tomu usmívat na Tir...nadlidský výkon! :* :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned pro 26, 2010 11:47 pm

lehce naprdle sleduje, že si Sam s Molly zabrali pohovku a Fabovi donese ke stolu požadované.
Fab: papej... ale aby ti nebylo těžko. má starost :D .

Et: štrůdl asi zbyde na zítra. a taky bábovka a vánočka. já to dám do špajzu. zabalím, ať to neoschne. spolu pacifikují zbytky večeře, aby ráno nevstávali do chlívku.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned pro 26, 2010 11:50 pm

Sam: +Hladí ho po vlasech a dělá jakoby nic, vrtí hlavou směrem k Tir, že už jíst nechce a brouká s Morfeem koledy (radši ne moc nehlas.. :lol: ).+ Mám pro tebe ještě jeden dárek...+šeptá Samovi.+

Všem: Málem bych zapomněla...přišla sova od Nicolette, že s Honorém přijedou zítra kolem třetí..takže zrovna k obědu!

Morf: Nebojte! Svíčkové jsem naložila, jak pro regiment!

Tir a Et: +Ráda by jim pomohla :pii , ale protože na ní leží Samík, tak nemůže.. :mrgreen:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned pro 26, 2010 11:54 pm

Tir: Neboj, ještěřičko..+přitáhne si ji za boky k sobě, jak mu podstrojuje a políbí ji na bříško.+ Já mám jen jídelní deficit, jinak jsem úplně čilej...hele..! +hučí potichu a nenápadně přiloží Tiraginu ruku na svůj klín. :mrgreen: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » ned pro 26, 2010 11:57 pm

Molly: já chci víc, než jeden... kňourá a zatím si jen prohlíží její ňadra.

Fab: karabáč, bůhví proč. ušklíbne se. a koloběžku. taky nechápu. ale dobře jsem se najedl... já si to dovedu zařídit svátečně. neboj. mrkne na něj.

Morf: šel bych ti pomoct, čtyřručně. ale asi až zítra... přitáhne si Molly. musím se věnovat tvůrkyni svíčkové. aby se nerozezlila a omáčka se třeba nesrazila. vymlouvá se. a na Tir a Et. dík! my budeme vařit a uklízet kuchyň zítra.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon pro 27, 2010 12:01 am

Sam: +Zašklebí se na něj.+ Koloběžku? Začínáš dětiňštět..a karabáč? +obličej jako neviňátko, tulí k sobě Tir.. :mrgreen: + možná...no...nic tě nenapadá? + mrkne vesele a škodolibě a sjede pohledem na Mollyin hip. :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon pro 27, 2010 12:02 am

Fab: to je dobře, protože já jsem nám nechala vánoční hračky a oblečky nahoře, aby tu někdo nezáviděl. lehounce ho v klíně pohladí a běží zlikvidovat nádobí a tak, aby mohli za chvilku jít k ní do pokoje.

Morf: až ve tři? no dobře, vezmeme si snídani do postele.

Sam a Morf: měli byste secvičit něco, co by se líbilo Honorému a Nicol - o králících a vědeckém výzkumu!
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles