Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Neferet » ned pro 26, 2010 9:44 pm

+poslouchá Fred a trošku překvapeně se podívá na Lanu, když začně mluvit o nějakym rozkladu molekul+ Cože? +překvapeně zamrká+ Nerada Vás rušim od nejspíš nanejvíš počínající zajímavé debaty, ale vůbec netušim o čem mluvíte. +přizná se bez rozpaků, už dávno si zvykla, že některé věci prostě nezná+ Nechcete mi raději říct, co si dáte k jídlu, abychom si mohli objednat?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » ned pro 26, 2010 9:47 pm

No... +nadšeně jí zazáří očka, když se jejich rozhovor točí tímhle směrem a nadechuje se, aby odpověděla, ale to je přeruší Neferet+ Já nevím... +podívá se do lístku+ ...nemůžu si nějak vybrat. +přizná se po chvíli+ Asi hranolky s... s... s... +zavře oči a zabodne prst do lístku+ ...s tímhle. +zazubí se+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » ned pro 26, 2010 10:29 pm

°Chápavě se na Nef usměje+ O rozpadu hmoty na atomární úrovni a její převod na energi +zableskne bílými zoubky+ Já se spokojím s Colou už jsem dneska jedla +významně se podívá na Neferet, neuniklo jí jak po ní před chvíli skoro nevraživě koukala+
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned pro 26, 2010 10:36 pm

+trošku vyvaleně na Lanu koukne+ Aha... no... to... zní zajímavě. +vysouká ze sebe+ Hmn... +přikývne jen na Laninu významnou poznámku a natáhne krk, aby viděla co si Fred vybrala+ Jo to zní zajímavě. +pousměje se a trhne sebou, když začne zvonit mobil+ Promiňte. +omluvi se, trošku se odšoupne od stolu a z kapsy vyloví mobil+ Neferet.... +řekne jen, než se ozve Spikeův hlas. trošku se nejdřív zamračí, ale pak začne Spike žblebtat něco o tom jestli by se nemohli už vrátit a že se mu stýská, mele něco o sprše a kolíku+ Spikeu, počkej... +přeruší ho a povzdechne si+ Tak dobře... +souhlasí po chvíli+ ...dej nám tak půl hodiny a budeme zpět. +rozloučí se a zavěsí+ Je mi to líto. +otočí pozornost na společnice+ Ale budeme se muset vrátit. +omluvně se podívá na Fred a začne se sbírat+ Ráda jsem tě Lano zase viděla. +usměje se na jmenovanou a zaplatí+ Když budeš chtít někdy se stav. +kývne na rozloučenou, sebere tašky a u dveří počká na Fred+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » ned pro 26, 2010 10:40 pm

+přímo nadšeně se na Lanu dívá, když mluví o rozpadu hmoty, nečekala, že by se tak rychle setkala s někým kdo by tomu mohl rozumět, sleduje Nef jak telefonuje a trošku se mračí, myslí si, že nastali nějaký problémy, takže jen tiše přikývne a vstane+ A já... no... ráda jsem tě poznala. +usměje se trošku zdráhavě a natáhne k Laně ruku+ Snad se někdy zase uvidíme. +sbalí tašky a zamíří za Nef+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » ned pro 26, 2010 10:51 pm

°Tiše se zasměje, protože všechno co Spike říká slyšela a rozhodně nemluvil o dřevěném kolíku. Nedá na sobě znát jak jí mrzí že Fred odchází, jen se pousměje° Vidím že si chlap bez ženské doma chvilku neporadí °zažertuje° Měj se Fred a moc ráda jsem tě poznala °podrží si její ruku ve své trochu dýl než je vhodné a pak jí vyprovází pohledem ke dveřím. když ji zmizí, vrátí se k popíjejí svojí coly°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pon pro 27, 2010 12:39 am

°Jelikož se na Mýtince docela nudí když je tam sama, ani šmírovat nemá co, tak si řekne že vezme Nef za slovo a vyrazí do Hyperionu°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon pro 27, 2010 2:20 am

Kellerman píše:+To se samozřejmě dívá, a to tak, že když vidí jak olízne lžičku, nachvílu se zastaví se svou lžičkou před pusou a zapomene jest.+
Emmm...ale to je chyba! No taky bych nějaký měl..ale až mi prozradíš nějaký svoje! Nemusijou být teda vánoční..

+hezky lžičénku ocumlává+ alee.. to je takový.. osobní, víš +usměje se stydlivě+ nicméně bych chtěla takovej pěknej hrnek jak máš ty!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pon pro 27, 2010 3:08 am

+Hypnotizuje lžičku pohledem+ Osobní? Já jsem osobnís trážce! Mně můžeš říct osobní věci.. Jak mám já? To abych našel klonovačku!
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pon pro 27, 2010 3:33 am

+usměje se na něho+ nééé to.. je hodně hodně osobní. jakože bych něco chtěla změnit.. na sobě.. svým chování, víš..být jiná... k jistým lidem. Klonovačku! +směje se+ to jooo.. nechceš přidat šlehačku? +nabere si plnou lžičéénku zmrzky+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince