Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Kellerman » pon pro 27, 2010 6:10 pm

to teda ožil, až moc! +kriticky je omrkne+
ale jaká oslava prosímtě...silvestr je den jako každej jinej... mh? co chceš? +zvedne jí dvouma prstama bradičku a dívá se jí do očí+ řekni to.
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pon pro 27, 2010 6:35 pm

jenom jim to dopřej +uculí se+
náhodou, bude tu zas príma ohňostroj.. a chlebíčky udělám.. a spousta pitíííí +pokyvuje hlavičkou+ a bude se slavit, pít, tancovat.. až do rána! +usměje se a kouká mu taky do očí a sleduje ho chvilku takovým zvláštním pohledem+ "tebe" +naznačí neslyšně rtíkama+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pon pro 27, 2010 7:04 pm

však nastupuju prvního v osum...+ušklíbne se+
+jak ji drží, už se jí chystá přejet po rtech palcem, ale pak ruku odtáhne+ To bych se měl chovat profesionálně...
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pon pro 27, 2010 7:51 pm

+zamyšleně na něho kouká+ ale.. no hlídáš především beu, žejo.. a ta tu víceméně skoro není, takže....? +koukne na něho s otázkou v očích esi tam on tímpádem taky nebude+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pon pro 27, 2010 8:03 pm

+přikývne, že je to pravda+ takže..budem doufat, že tu bude?
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod Elias Magnus » úte pro 28, 2010 1:01 pm

Lucius Malfoy píše:Elias: ušklíbne se té narážce na majetek Nemusím nic dávat najevo, každý o mně stejně ví, že jsem bohatý. Já zase nedávám tak okázale najevo, jaký doopravdy jsem. Nikdo nemusí vědět, jestli bych byl schopen chladnokrevně zabít svoje rodiče. A co se týče mých žen, do toho vám, milý příteli, nic není. Alespoň zatím, než zjistím, co jste skutečně zač nalije si whisky a na ex ji vypije

Tak to jste mě nejspíš špatně pochopil. nikoho jsem nezabil, tedy svoje rodiče ne. Tím pohřbil jsem myslel, že po jejich smrti jsem je prostě pochoval. típne cigaretu. Nechtěl jsem být příliš zvědavý, ostatně od toho tu máme ženy. usměje se a položí na stůl hromádku zlata. Omlouvám se pánové, ale už budu muset jít. Vaše společnost byla pro mne příjemné a snad to není naposledy, co spolu pijeme. Budu se těšit na další shledání, zatím na shledanou. vstane a odejde z podniku.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » úte pro 28, 2010 7:08 pm

+jak dojde, udělá si palačinky s čokoládou a pak klepe na dveře Kristine a nekompromisně jí oznámí, že si dou udělat dámskou jízdu po obchodech a saloonech krásy a vytáhne ju ven z mýtinky+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristine Kellerman » úte pro 28, 2010 8:05 pm

+Ta chvílu protestuje, ale nějak jí nic jinýho nezbyde. Tobi jim dá na cestu hamburgery, který balí vojákům na trénink+
Kristine Kellerman
Člověk

Příspěvekod yohannka » úte pro 28, 2010 8:38 pm

+cuknou jí koutky, tobimu poděkuje, ale jak jdou, tak se stejně stavijou různě na jídlo a do kaváren, tak dá asi hamburgery psékovi, jak se vrátijou.. a Kristine se vrátí celá nová, načančaná s tunama tašek+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristine Kellerman » úte pro 28, 2010 10:46 pm

+To Tobi asi nenápadně očumuje a cukruje a Kristine se cudně červená a vypráví mu jak yohannka nehorázně utrácí!+
Kristine Kellerman
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince