Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » pon pro 27, 2010 1:17 pm

vyvětrala a vyluxovala už dříve. naklidila a asi má i něco vánočního svítícího v okně. a na komodě má pár balíčků vánočních, aby si Fab mohl něco vybrat. tyhle dárečky jsou jenom pro ně dva.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Tirage » pon pro 27, 2010 1:21 pm

Fab: koukej, lásko, co tu pro tebe mám! natěšeně mu ukazuje balíčky. a dneska jsem si na tebe vymyslela... svlékne si jedním plynulým pohybem šatičky a zavrtí prdelkou Fabovi před očima. hele, kouzlo! jak držej.

Obrázek
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte pro 28, 2010 8:35 pm

Tir: +Zaskočí mu slina a začne se dusit.+ to snad nemyslíš vážně? V tomhle...celej večer...? V tak krátký sukýnce?...Co kdyby...kdyby to někdo viděl?...+očima sleduje každý pohyb vrtícího se zadečku, jak ho dráždí a zlobí. Nakonec se neudrží a plácne ji přes něj - ne moc, ne málo.. :twisted: + Zlobivá, ještěrka!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte pro 28, 2010 9:48 pm

Fab: nejdřív starostlivě kulí oči, aby se jí neudusil. ale vždyť ty šaty jsou pod kolena, nejsou krátký! au! ty! myslela jsem, že se ti to bude líbit a ty mě plácáš. hladí si otisk jeho dlaně na půlce. jak - zlobivá? tobě se to nelíbí? ukřivděně po něm kouká. ale pak se přilísá. pofoukat! nastavuje oplácaný zadeček.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte pro 28, 2010 9:55 pm

Tir: Byly krátký...šaty...+dokucká a pak fouká a ohlazuje a olíbává a prostě ten rozkošný kulatý zadeček všemožně ňuňá a spokojeně sleduje stopu svojí ruky na něm.+ Nelíbí?...Nelíbí?..+ožužlává zadeček..+ možná bych to trošku vylepšil...+ zajede dlaní mezi její stehna a druhou rukou vykouzlí sladký bílý králičí ocásek a docela nenápadně ho připevní Tir na tu věc, kterou vydává za spodní prádlo. :lol: + Teď se zavrť..mrško!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte pro 28, 2010 10:03 pm

Fab: nene, nebyly. tys snad něco z tohodle viděl pod nima? a nikdo jinej mě tak nepozoruje. všem šlo hlavně o jídlo... dohaduje se a čím víc Fab ňuňá, tím víc jí jihne hlas a ubírá na razanci. pak obdrží ozdobu králičí. jééé! vypískne nadšeně a otáčí se tak, aby plyšový bobeček viděla. vypadá jako pejsek, co se honí za vlastním ocáskem :lol: . a pak hezky vrtí. dokonce si zabrouká, udělá pár tanečních kroků a zavrtí jako zakončení etudy :).
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte pro 28, 2010 10:33 pm

Tir: Když to je to...co kdyby tě někdo pozoroval stejně pečlivě...+nehádá se, jen si vlastně sám pro sebe stěžuje a lačně sleduje ocáskův taneček.+ Eště...ocáskůů! +Zatleská taneční kreaci a uvelebí se na posteli, aby mohl sledovat program :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte pro 28, 2010 10:40 pm

Fab: ocásek neodolá potlesku a pěkně se vrtí dál. Tir pustí nějakou hudbu z cédéčka a tančí dál. ještě si během tance zastrčí nějakou větvičku smrkovou do vlasů, jako péřovou ozdobu. pak si i rozváže tkaničku podprsenky a točí konci oběma rukama do rytmu. a je k Fabovi většinou zády, aby si užil ocásku.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte pro 28, 2010 10:48 pm

Tir: +Zničehonic si vzpomene na nedávný sen, jak Tir tančí na stole ověšená vánočními světýlky. :lol: Zasměje se tomu pro sebe a pohledem se ujistí, že králičí taneček je lepší.+ Bravo! Ještě a bríško taky ukázat a zpátky ocásek...+nadšeně ji diriguje a je jako malej kluk.+ :P
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte pro 28, 2010 10:52 pm

Fab: plní mu pomyšlení. vlní se v tanci a otáčí se hned zadečkem, hned bříškem. v prstech drží konce tkaniček podprsenky a tváří se dost poťouchle. ale ňadra má trojúhelníčky zatím zakryta.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles