Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Marigold » úte pro 28, 2010 11:35 pm

+T+ká pohledem mezi oběma koni+ Nemáš nějakého co nemá divné jméno? +zaremcá si+ Ale ono je to vlastně jedno, stejně mu budu říkat starouši +mávne nad tím rukou+ Tak toho posledního... Potkana +zakroutí hlavou+ To si ho rovnou mohla pojmenovat Pes.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 28, 2010 11:41 pm

Hm. +zamyslí se+ Nemám, všichni mají divný jména, ale můžeš mu říkat jak chceš, on na to stejně neslyší. Morisi! +zakřičí+ Osedlej Potkana! +přišourá se starý sluha a začne Potkana sedlat a připlete se tam taky Cháron a začne na ni dělat psí oči a lísat se k ní a kňučet+ Chárone, psisko jedno, ty s náma jet nemůžeš, bude to nebezpečný. Běž pěkně za Malteziem do kuchyňe on ti dá něco dobrýho. No utikej. +snaží se jít k Mefistovi, ale pes se jí pořád plete pod nohy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte pro 28, 2010 11:56 pm

Alespoň že tak, protože ač dám koním většinou vznešené dlouhé jméno jakoby měli rodokmen delší než Cintránské princezna nakonec skončím u "starouška" nebo "babči" +zasměje se a jde se seznamovat s koněm+ Ahoj starouši +pohladí ho po čele, potom i po krku a dá mu očichat ruku+ Já sjem Marigold a od teď mě budeš všude doprovázet. Půjdeme do světa který vůbec neznáš, ale nemusíš se bát, protože koně tam nejedí ani elfové a ti mají hlad +koukne po psisku+ Jestli se ti nezatoulá, tak si ho klidně vem sebou, ale dávej a něj pozor. Stráže občas střílí psi poutníků jen tak pro zábavu s vysvětlením že přenáší nemoce.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 29, 2010 12:06 am

+kůň Marigoldovi očichá ruku a hodí na něj pohled: mrkev by nebyla?+
Vážně bych si ho mohla vzít? +koukne na psa a dřepne k němu+ Tak hele, Chárone, +promluví vážně+ Tak já tě teda sebou vezmu, ale slib, že budeš poslouchat a nebudeš vyvádět lotroviny. Ruku na to. +natáhne ruku a pes, který ji celou dobu poslouchal jí dá na ni packu+ No tak jo. +vstane a usměje se, Morris už Potkana osedlal a teď se šourá nosit vodu koním nebo kydat hnůj nebo něco+ Tak můžeme vyrazit? + Wenai zeptá se nadšeně Marigolda+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 29, 2010 12:20 am

+S úsměvem pozoruje tak se ti dva domlouvají+ Jistě +přitaká+ jen pár pravidel. Nepoužívej magii v přítomnosti svědků, když se budeš muset bránit tak všechny zabij. Nechceme na sebe poštvat kavaleri s nějakým císařovím mágem v čele. Chlápek u kterého je podezření že má nečistou krev a neregistrovaná čarodějka... to nám vychází vyhlídky na zbytek krátkého života na mučidlech +říká to docela zvesela, i když z vážným podtonem+ Jak se odsud dostaneme do mého světa? Mě sem přenesla Ciri....
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 29, 2010 12:24 am

Nebudu čarovat vůbec. +slíbí mu+ Ztratila jsem magii. +řekne jen tak mimochodem, mlaskne na koně a vyjde ven, kůň ji následuje+ Je tu portál, v zahradě. Hele, že ty máš v sobě kus elfí krve. +koukne po něm, pes se zatím rozběhne po zahradě a čuchá kolem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 29, 2010 12:29 am

Cože? +popadne koně za uzdu a vede ho zasebou. Nejsou tak zadobře aby šel sám+ To nechápu. Jak ztratila? Kdy? Vždyť si čarodějky, ta nemůže jen tak ztratit magii přeci. Magie je ukrytá v samotné podstatě čarodějky... tedy tak mi to vždycky Tris vysvětlovala +svede svou případnou nevědomos na někoho jiného+ Nemám a nevím proč si to pořád všichni myslí +upraví si čapku na své bujné, tmavé hřívě vlasů+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 29, 2010 12:38 am

Říká se, že když čaroděj nebo čarodějka prožije nějaký trauma, tak se magie stáhne do té doby, než se s tím čarodějka vyrovná. +pokrčí rameny+ Protože elfové mají jisté fyziognomické rysy. +podívá se na něj, jakoby je na něm hledala+ A u tebe by se daly najít, když se člověk pořádně koukne. A navíc jsi na člověka až moc hezkej. +řekne věcně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 29, 2010 12:46 am

Aha +vypadne z něj jenom, protože mu došlo že to zasejc trochu pohnojil+ Se mnou ti bude tak dobře že se ti moc hned vrátí +přislíbí jí a sevře ruku. Kúň se pořád snaží sklánět jak ve sněhu něco hledá když nedostal tu mrkev+ Mají špičaté uši, mám snad jí špičaté uči? +nadzdvihne čapku a ukáže kulaté uši bez sebemenší špičky+ Nemám. Jestli mám v rodokmenu nějaké elfy tak to musí být hodně hodně vzdálený prapředek.... Jenže já žádné nemám! +dodá důrazně+ Ovšem pěkný jsem, to uznávám +pohladila jeho ješitnost+ Tak kudy teď?
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 29, 2010 12:52 am

+koukne mu na uši+ To nevadí já taky nemám... +zarazí se, ale plynule naváže+ hlad tak Potkane na té zemi pořád něco nehledej, dostal jsi doma. +pustí se Marigoldovi ruky a vyskočí na koně+ Ještě je to kousek, tak na kůň! Je tam asi metr sněhu, musíme to projet.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí