Pokoj yohannky

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj yohannky

Příspěvekod yohannka » stř pro 29, 2010 11:22 am

+zavře za ním dvéře+ no nééé, ty sis všiml? +zamumlá a jde do ložnice... esi je on v obyváku.. a zaleze do postele+ a to je důvod mě nenechat spát? +předpokládám, že je večer.. noc+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » stř pro 29, 2010 2:02 pm

+asi sedí tak, že vidí durch do ložnice, takže se ani nehne+ Nehledě na to, že by nebylo od věci mi to oznámit..jo, všiml... Jak se to vezme...něco zajímavýho...
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » stř pro 29, 2010 2:07 pm

+uvelebí se hezky a natulí si koťata.. aji liška tam kouká z podpeřiny, takže se asi stavila i doma mimojiné+ tu povinnost nemám....mh? co zajímavýho?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » stř pro 29, 2010 2:13 pm

+jenom se nad tou postelovou scénou ušklíbne+ To není povinnost, to je moudrý opatření...+naznačí, že je pěkná blbost odvést mu sestru na nákupy aniž by mu o tom řekla+ To já nevím..na nákupech...třeba...to kafe s horou šlehačky, nebo těch stopadesát parfémů co ste vyzkoušely...+a zrovna o tom mu krissie asi nevykládala+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » stř pro 29, 2010 2:17 pm

jo to byla otázka.. mm jo kafe bylo skvělý, však to víš od Kriss...a vzala jsem ji do jednoho místního baru, aby se seznámila s místníma +beztak do toho bordelu pod mýtinkou+ zas tam okukovala barmana +uculuje se+ m.. a doma mám bordel, tak by tam byli zloději. Musím tam jezdit častěji +mumlá se zavřenýma očkama a packou tulí všechnu tu havěť+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » stř pro 29, 2010 2:19 pm

+sem zapomněla otazníík!+ Nevím to od Kriss...+nadhodí+ Považuješ to za fakt dobrej nápad, tahat mou sestru po bordelech? Divíš se tomu, necháváš tam tygra a hada samotný..s liškou...
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » stř pro 29, 2010 2:25 pm

+lach já nad tím právě přemýšlela, jak to bylo myšlený+
+posadí se na posteli a rozcuchaně se na něho kouká+ to nás necháváš sledovat? teda.. svou ségru...Mmmmm +zamyslí se dlouze+ jo, považuju.. +aji přikývne, ale to myšlení jí dává zabrat jak je taková rozespalá+ hm.. nedivím, nooo. Však tam zajedu na čas bydlet. Co nejdřív.. až se vyspím +praští sebou zas do postele+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » stř pro 29, 2010 6:52 pm

+Asi nemá cenu se s ní teď dohadovat.+ Nerad bych, aby z ní byla nějaká...lehká. +poznamená+ No tak dobrou...+vstane a de ještě dopracovat+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » čtv pro 30, 2010 12:36 am

a já jsem nebo co.. m.. dobrou.. +mroukne, ale usnout nemůže.. no za hodinku je tuhá+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » čtv pro 30, 2010 12:40 am

To sem neřekl..+zamkne za sebou dveře, páč má beztak klíče od nejdůležitějších pokojů a de zkontrolovat alarm a kamery+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje