Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Fabien » čtv pro 30, 2010 12:33 am

Tir: +Spokojeně se rozchechtá, protože ji dostal. Lapne ji do náruče a stáhne ji k sobě. Má jen pár vteřin na to, aby vymyslel, jak z ní vyrazit informace.+ Trapnosti o Andym necháme plavat...+zkusí nakonec :lol: +...ovšem ty pikantnosti o Robertovi bys měla uvést na správnou míru nebo si o tobě budu muset myslet hrozné věci...+ pokus omyl.. :mrgreen: :mrgreen: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv pro 30, 2010 12:45 am

Fab: jak ji drží, kouká mu do očí a dojde jí to. ty víš prd! chm! to seš teda... mračí se a odstrčí ho. a nic ti neřeknu! jednak ti do toho nic není a jednak je to dávno! vyklouzne mu z náručí, stáhne nějaký přehoz z gauče a zabalí se do něj. a jde si sednout na bobek k přímotopu co nejdál od Fabiena a je nafučená a smutná.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv pro 30, 2010 12:51 am

Tir: +Klekne na čtyři a leze za ní jako pejsek.+ Miláčku...kník...mluv se mnou...proč nemůžu nic vědět? A když už nic vědět nebudu, proč by se se mnou nemělo mluvit? Nebo se ňuňat? + a dělá hrozně smutné oči pejska z útulku. :* +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv pro 30, 2010 1:11 am

Fab: jak ho vidí dělat smutné oči, rozhalí přehozový plášť, aby si pejsek mohl vlízt k ní pod něj. a když se k ní natulí, zase je oba zabalí do přehozu. protože to není důležitý. není co vědět. je to pryč. a něco z toho ani nebylo moc hezký nebo veselý. tak. zbytečně by tě to třeba trápilo. a stejně mám nejradši tebe. tak co chceš vědět o jinejch chlapech? políbí ho na nos. ale trošku smutná ještě je. a zmrzlá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv pro 30, 2010 11:36 pm

Tir: +Natulí se štěňátko k Tirage a mazlí se pod přehozem, chudáček promrzlý.+ Nechci žádný podrobnosti...jenom nějaké trapné scénky- naoplátku povím svoje..
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv pro 30, 2010 11:44 pm

Fab: co ti mám říc? já ti řeknu a pak s tebou nevydržím... přeci jen se pousměje. třeba že jsem počítala kolikrát se ještě při pom ťuknu do hlavy o pelest, než dá pokoj? Andy byl hrozně nadšenej, ale nešikovnej. něco si přečet a myslel si, že jsem automat - vhoďtě minci, zmáčkněte tady a tady, sem to strčte a hotovo! zakryje štěňátku obličej přehozem, neboť je jí to tak nějak žinantní.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv pro 30, 2010 11:50 pm

Tir: +Pod přehozem se rozesměje, protože mu ten příměr k Andymu přijde přesnej - tedy alespoň na první pohled, jak ho jednou zahlíd.+ A kde máš ten otvor na mince? Ten jsem ještě neobjevil...! :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 31, 2010 12:01 am

Fab: ty jseš protivnej! hádej! copak jste všichni stejně hloupí? je nějak přecitlivělá a má snahu štěňátko zase vykopnout z pod přehozu.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát pro 31, 2010 12:12 am

Tir: Miláčku...já nejsem protivnej...já to myslel z legrace...+lísá se.+ Já přece vím, že jsi moje ještěřička, co není na klíček...+hladí jí, jak může.+ Já taky dobře vím, že se někdy stydíš a někdy jsi dráčátko...miláčku...+pusinkuje.. :* :Love +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 31, 2010 12:20 am

Fab: nechá ho se snažit chvíli, ale pak to nevydrží a taky hladí. máš štěstí... velký! že víš, že nejsem na klíček. už ho zase ňuňá. vůbec toho víš... hodně... co se mi líbí. pomalu vstane a přesouvá se zase na kanape, neb skrčeně na zemi je jí už nepohodlně. a Faba vezme za ruku s sebou.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette