Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod mollyz » pát pro 31, 2010 12:39 am

Sam: Ne...+vydechne v odpověď na připomínky i netopýra. Nemůže dělat nic, jenom dál kňourat, hlavu opírat o Samíkovu nohu a kousat se do rtů, aby nebyla moc hlasitá.+ Pomiluj mě...prosííím..+přece jen nedokáže být úplně potichu.. :D +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát pro 31, 2010 12:46 am

Molly: na chvíli přestane s péčí o její klín. pomalu a něžně ji vytáhne k sobě a opře si ji o hruď, aby si zase zvykla nebýt hlavou dolů a nechytla ji závrať. a pak ji položí na postel na bok a víc jí pokrčí vrchní nožku, aby k ní mohl. a já, naiva, si celou dobu myslím, že to právě dělám... že tě miluju a pomilovávám... vykládá jí a pohladí ji v klíně špičkou erekce, než do ní vstoupí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » pát pro 31, 2010 4:23 pm

Obrázek
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob led 01, 2011 2:59 pm

:Love :*

Sam: +Je úplně vláčná a jako panenka se nechá upravit do polohy, která přijde Samovi pohodlná. Hladí ho, pak ho obejme kolem krku a líbá ho po tvářích, nosu i ústech.+ Děláš...děláš to krásně...+šeptá mu hrozně zamilovaně a vzrušeně. Cítí ho v sobě a onou původně pokrčenou nohou ho obemkne kolem boku.+ Dělej to dál...lásko... :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned led 02, 2011 7:44 pm

Molly: dělá to dál. dělá to tak dlouho, dokud oba vydrží. a velice se snaží. a ty mi s tím moc krásně pomáháš, lásko. funí vzrušením i námahou.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned led 02, 2011 8:11 pm

Sam: +Pomáhá, vzrušením sténá do jeho ramene, napíná a povoluje své tělo tak, že to i Sam může uvnitř Molly cítit. A pak se napne celá a s nesouvislým křikem se roztřese v orgasmu. Jen zahlédne Samův spokojený výraz v obličeji a pak na chvíli přestane vnímat.. :* :Love +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned led 02, 2011 8:51 pm

Molly: snaží se ji vnímat co nejvíc, i když mu v tom trochu překáží silné vjemy jeho vlastního těla. ale známé signály a její třes odstartují jeho vlastní orgasmus. s výkřikem se udělá. zaboří tvář někam mezi polštářky a drží si Moll a čeká, až se oba proberou zase k příčetnosti - alespoň částečné.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned led 02, 2011 10:17 pm

Sam: +Zmateně mu cosi blábolí do vlasů, hladí ho po zádech, nohama ho k sobě tiskne, jakoby se bála, že by jí někam utekl... :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned led 02, 2011 10:25 pm

Molly: líbí se mu, jak se ho drží a hladí ji zlehka po bocích. kupodivu se nikam nechystá. spíš jí domlouvá. najádo, co to bylo za hloupý a nebezpečný nápad s mačkáním polštářků? opět je velice jemně a něžně kontroluje, aby je mohl případně restaurovat :lol: :Love
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned led 02, 2011 10:40 pm

Sam: +Zastydí se jako malá holka a stejně tak se i přiznává.+ Když já jsem se ti chtěla víc líbit...aby mi to víc slušelo..no..no...už takovou blbinu neudělám. Už budu nosit věci jen svojí velikosti...+je hrozně sklíčená.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles