Pokoj yohannky

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj yohannky

Příspěvekod yohannka » pát pro 31, 2010 5:52 pm

na záda? +usměje se a posune packu k jeho paceně, že sou milimetřík od sebe+ to by ses sakra rychle strhal! Jééé, ale to bysme mohli! To bude pěkný.. a vzala bych ssebou šampáňo +usmívá se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pát pro 31, 2010 6:52 pm

S tebou? Jak bych se s tebou mohl strhat? +prstíkem ji opatrně pohladí po pacence+ Jenom jedno? +cuknou mu koutky+ A mohli bysme si ukrást nějaký prskavky..z muničního skladu...+sežere rohlíček+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pát pro 31, 2010 7:17 pm

to by ses možnáá nestačil divit! +směje se a zlehka mu prstíky taky ohlazuje až mu packou vklouzne do jeho tlapy.. nenápadně+ nooo tak vemem dvě! A chlebíčky a uděláme si novoroční piknik! +usmívá se+ mmm prskavky, to bude pěkný... romantický +mroukne mile+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pát pro 31, 2010 9:07 pm

+lehce jí ručku stiskne a nevypadá, že by ju chtěl pustit+ to abych si sehnal nějakej kožich a něco vyhřívanýho na sedění...snad nejsi romantička? +musí se tomu usmívat+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pát pro 31, 2010 9:26 pm

+hezky mu pacenu stiskne a trochu se k němu natulí+ to zvládnem ve stoje! Jako.. ten piknik +uculuje se+ no jasně že jsem! teda.. chvílama ne, no.. ale tohle bude pěknýýý
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pát pro 31, 2010 9:37 pm

tak ve stoje jooo? klidně cokoliv, kotě...+vytáhne cigarety+ můžu?
chvílema? to de být romantik chvílema? jak se to pak projevuje v provozu?
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pát pro 31, 2010 10:36 pm

no jasně +cuknou jí koutky+ úúplně to vidím, ty ne?
jasně, zapal si +pohladí ho po hrudníčku, ale pak hned ručku stáhne+ nooo já myslím, že to poznáš. Moje chvilkový záchvaty vzteku a tak...ty romatický moc nejsou
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » pát pro 31, 2010 10:47 pm

Nooo...nemám až tak velkou fantasii, možná bys mi měla..pomoct...+koukne na ni svatosvatě+
+zapálí si a foukne kouř bokem+ nevadí ti to? su zvyklej nekouřit delší dobu, když si to situace žádá...+protáááhne se a hrozně nenápadně jí dá ruku kolem ramen+ Né? Ale mně přídeš romantická celááá...+pohladí ju po ramínku+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » sob led 01, 2011 12:17 am

mmmm +zamrouká a zadívá se na něho na sekundičku takovým až chtivým pohledem, ale hned to vytřepe z hlavy+ neprovokuj! +zašeptá mu do ouška a ručku mu vrátí zas nas hrudník+
Né, mě to fakt nevadí, naopak, voní mi to +usmívá se milounce+ celá? to je milý.. jen počkej až se zas špatně vyspím +zašklebí se a jak ju objal, tak se mu natulí na ramínko+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » sob led 01, 2011 12:31 am

+lehce křivě se ušklíbne+ neříkej, že by ses nechala vyprovokovat? zrovna mnou...+pohladí ju po vlasech+ Naše cudná slečna barmanka...
Né, to tě rovnou zastřelíííím, žádný čekání!
Jistě, madam.
Kellerman
Security

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje