Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod golux » pon pro 27, 2010 8:55 pm

zabloudí pohledem k Rebecce Víte, právě jsem si uvědomila, že mám mezi upíry i přátele, kterých se bát nemusím... Vás se nebojím, ale nevím, jestli je to zrovna to, co jste chtěl slyšet... usměje se Třeba rád vzbuzujete strach... ale respekt mám, to jistě... je trochu v rozpacích, jak si ji Ares prohlíží, ale zároveň jí to dělá dobře. Ochutná martini Hm, je to docela dobré, ale může po tom pěkně bolet hlava...
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte pro 28, 2010 1:01 am

Opět se na chvíli zahledí Rebecciným směrem. Pokud jste její přítelkyně, tak se ji opravdu nemusíte bát. Rebecca si své přátelé cení a ochraňuje je. řekne s úsměvem. Svůj pohled stočí znovu ke golux. Upije si ze skotské a zatváří se upřimně pobaveně. Ne, nikdy jsem si u krásných žen na vzbuzování strachu nepotrpěl. Úplně mi to stačí u mých protivníků. A co vy? zeptá se po chvíli. Vzbuzujete u ostatních respekt? Sleduje jak upíjí ze sklenky. Jen pokud byste ho vypila hodně a to vy neuděláte. Předci na vás čeká ještě tolik jiných ochutnávek. Usměje se lišáckým úsměvem.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » čtv pro 30, 2010 10:26 pm

Máte pravdu, nebudu pít hodně. Několikrát jsem to zkusila a nedělá mi to dobře... usměje se Jestli vzbuzuji respekt? To byste se měl zeptat spíš druhých... no, ano, u některých asi ano. A ti ostatní mě ještě dobře neznají... zase se usměje, tentokrát záhadně Víte, já jsem, jaká jsem. Nemám zapotřebí na ostatní jakkoli působit. Buď mě budou brát takovou, jaká jsem, nebo ať nechají být. Vnímavý člověk pozná, co jsem zač... dopije skleničku a točí s ní v ruce A co mám ochutnat teď?
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » sob led 01, 2011 11:44 am

Myslíte, že je to na vás tak poznat? pečlivě ji pozoruje a pořád má na rtech úsměv. Já bych řekl spíš opak.
Opět vezme lístek a chvíli v něm listuje. Měli jsme už A, takže můžeme postoupit k beta....B...hmmm...co byste řekla na Black Russian? zvedne pohled od lístku k jejím očím, lehce pozvedne obočí.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » sob led 01, 2011 7:33 pm

Černého Rusa? uchichtne se Tak na to jsem tedy opravdu zvědavá... nechá to Arese objednat Víte, já se nerada přetvařuju, na mně to hned každý pozná. Asi bych nemohla být herečka. Nebo bych mohla hrát jenom to, co by mi sedlo. Jenom sama sebe přimhouří oči Tak jakpak to bude chutnat? když před ní číšník postaví pohár, zkoumavě se do něj podívá
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned led 02, 2011 2:04 am

Ani nevíte, jak výstižný ten název je. Ušklíbne se pobaveně. Víte, jak vás vidím já? zeptá se náhle, když objedná nápoj. Prsty si vzájemně proplete a lokty se opře o stůl. Tím se ke golux trochu nakloní. Jako ženu velice tajemnou. Nemyslím, že dáváte všechny své emoce hned najevo a ne vždy řeknete to, co si ve skutečnosti myslíte. Zahledí se jí do očí a čeká, co ona na to.
Uvolní se, opře se do židle. Pokud máte ráda kávu, bude vám to chutnat. usměje se.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » ned led 02, 2011 7:33 pm

usrkne trochu z poháru Hm, docela dobré... co v tom všechno je? Káva a vodka? usměje se a podívá se Aresovi do očí Máte pravdu, že nenosím hned srdce na dlani. Ani svoje pocity. Když někam přijdu poprvé, radši nejprve pozoruji a moc nemluvím. Není to tím, že bych chtěla něco skrývat, ale já se spíš přizpůsobím prostředí, než abych vyžadovala, aby se prostředí přizpůsobovalo mně. Člověk, který na sebe strhne veškerou pozornost, napoprvé ohromí, ale pak už mnohdy ničím nepřekvapí... Ráda sedím stranou a pozoruji ostatní, jak se chovají, projevují, jak mluví, prostě... jací jsou asi doopravdy... znovu se usměje a dopije pohár
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon led 03, 2011 1:59 am

Výborně. přikývne s úsměvem.
To je jeden z nejnebezpečnějších typů nepřátel. řekne pokojně. Myslíte si o nich, jaká jsou snadná kořist... úškleb. To slovo použil záměrně. ...a pak zjistíte, že ležíte na lopatkách a vůbec si nepamatujete, jak jste se tam dostala. Takže.... usměje se. ...jaké překvapení v sobě ukrýváte vy, golux?
Troufáte si přejít k písmenu C? zeptá se s pobavenými plamínky v očích, když golux dopije.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » pon led 03, 2011 8:51 pm

Ale já s vámi nechci soupeřit, a rozhodně nechci být váš nepřítel... Předem poznám, kdy nemám šanci... po očku se na něj podívá a usměje se Jen jsou prostě věci, které nechci nikomu říkat. Co člověk dělá v soukromí, je jeho věc, pokud tím nikomu neubližuje. A když náhodou ubližuje, nikdo se to nedozví... rychle se zahledí do lísku Moc mi to povídá. Radši přejdeme k tomu C....
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon led 03, 2011 10:30 pm

Myslíte, že byste proti mě neměla šanci? Bůhví....možná byste byla překvapená. Ženy mnohdy dokážou nad mužem zvítězit, pokud použijí ty správné zbraně. uculí se. V takovém případě si to muž i rád nechá líbit. Pozvedne obočí a zatváří se opravdu zaujatě. Tak vy zvyknete ubližovat? ...V soukromí? ušklíbne se a spaluje ji pohledem. Zřejmě si to vyložil způsobem sobě vlastním. Jen povídejte. Já se o vás velice rád něco dozvím. usměje se a dopije svou sklenku.
O Cosmopolitanu jste už určitě slyšela? řekne po chvilce, ani nemusí hledět do lístku.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti