Pokoj yohannky

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj yohannky

Příspěvekod yohannka » sob led 01, 2011 2:37 am

mmm možnááá? +uculí se, natáhne se, že mu dá pusu na ouško, ale nakonec to neudělá+
ajééé to abych si koupila neprůstřelnou vestu?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » sob led 01, 2011 3:23 am

ty ještě nemáš? +trochu napjatě očekává co udělá, a když neudělá nic, jenom si s výrazem "já si to myslel" potáhne z cigarety+ nic kotě, je čas dát si dobrou noc a ráno začnem chystat na silvestra...vojáci prý ten ohňostroj montujou už měsíc..doufám, že nebudem muset měnit okna...+prtama jí přitom přejíždí jemně hladivě po ramínku+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » sob led 01, 2011 3:37 am

+lach, tak ona je ta, co se tam po něm málem plazíí celou dobu a on nix moc, tak se stáhla+ mhm, máš pravdu..mmm +uculí se+ tak dobrou +dá mu pusu na tvář+ a jestli chceš, vem si ssebou sněhuláka +nenápadně ho pakuje z postele+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » sob led 01, 2011 4:24 am

Ty si mě tu ani nenecháš? Chm..+zašklebí se, sehne se a lehce se jí otře rtama o rtíky+ Tak dobrou noc, kočičko..+dá jí pusinku na čelíčko+ A nezlobte tu. +poučí koťata a de dolů dodělat dokumenty, Sněhulák se nenápadně vytratí s ním, tak si spolu dole dají ještě štanglu salááámku, než i Paul zapadne do postele.+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » sob led 01, 2011 1:37 pm

to víš, málo ses snažil abych si tě tu mohla nechat +mrkne na něho, ale nemyslí to zle+ dobrou +mroukne, zaleze na chvílu do sprchy, navoňá se a pak v postýlce vytuhne+

+ráno se probudí a lemrovitě se protahuje, jak se jí z postýlky nechce+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » sob led 01, 2011 2:14 pm

+klepe jí na dvééře, na sobě má už slušivej sportovní outfit a sněhulák natěšeně ščekne několikrát+ Deme běhat! +snaží se yohannky dovolat+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » sob led 01, 2011 2:52 pm

+vykulí očka+ jako dneska? +otevře mu v pěkné košilce+ já myslela.. někdy.. po silvestru +udělá očka+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » sob led 01, 2011 3:03 pm

Nic neodkládej na zítřek! +poplácá ju po zadečku+ vem si tepláky a šup šup! +nenápadně obhlíží jak jí to v košice sluší+ Nebo můžeš jít takhle...já se zlobit nebudu..a Sněhulák určitě taky néé..+ten si mu sedne k nohám a upírá na yohannku prosebně oči, aby už šla, že se chce jít proběhnout+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » sob led 01, 2011 3:28 pm

+chvilku je sleduje, až jí čirou nááhodou jenom tak spadne ramínko+ mmm tak jo! hned jsem tu! +zavře dveře a převelče se do slušivých sportovních kalhot, veme si termomikynu a termobundičku, šáleček, čepicu, sportovní boty, rukavice a vyleze+ uuuž! Tak poďte.. předběhnu vás a už mě nedohoníte! +směje se a běží dolů a před mýtinku+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » sob led 01, 2011 6:12 pm

+okamžitě ramínko hypnotizuje očima, aby tou čirou náhodou sjelo třeba ještě níííž+ nemáš toho...nějak moc na sobě? budeš se hýbat...+poznamená, páč má asi jenom mikynu+ Já dohoním každýho kotě...+poznamená s úšklebkem a ukáže nahoru+ tak kdo bude první u křížku? a sněhulák se nepočítá! +dodá hned a sněhulák zaskučí, páč je to podle něho nefér a stejně se žene, aby tam byl prvnííí+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje