Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » ned led 02, 2011 10:49 pm

Molly: ale ty už se mi líbíš. nejvíc. a nejvíc stejně takhle... prohlíží si ji, zarudlou milováním a rozpaky. nechci, aby ti někdo ubližoval, truhličko... opusinkovává ji kolem očí a na nose až se dostane na rty. tam ji políbí hezky dlouze, saje její spodní a pak vrchní ret. ani ty sama. ani já... olíbává ji dál po krku, až se opět dostane k polštářkům. nejvíc jim stejně sluší, když větrají... chechtá se a pohrává si s polštářky a ožižlává bradavky.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned led 02, 2011 11:08 pm

Sam: +Má z toho trošku slzy na krajíčku a je hrozně šťastná, že ji Sam vnímá takhle. Hrudník se jí dme jako vlnobití, když jí líbá polštářky větrající. Hladí ho znovu a znovu po vlasech, hraje si s nimi.+ Strašně moc tě miluju, Same...Same, já jsem tak šťastná...+je úplně rozložená a radši si zakryje obličej prameny Samových vlasů.+ :Love :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned led 02, 2011 11:27 pm

Molly: hraje si se svými oblíbenými hračkami, ale vnímá, co Molly. stejně tě vidím... pošeptá jí. odhrne vlasy a malinko ji rafne do bradičky. a pak ji políbí na nos a slíbá tu trošku slané vláhy kolem očí. ale jdi, ty, malá... hloupá... moje... šeptá jí. jseš truhlík. říká jí tiše a mírně. a zamilovaně. a to neznamená, že si nemáš oblíkat hezký věci. ale aby tě to netrápilo... korzet je pěkná věc, ale ani tě v tom nemůžu obejmout... celý to tak jako pruží a odstrkuje mě to. pochechtává se a ruce nezahálejí, pátrají po ňadrech i bocích a zadečku, stehnech... tohle taky pruží, ale můžu se přitulit... názorně předvádí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned led 02, 2011 11:46 pm

Sam: +Tulí se k němu.+ Já to vím. Já, chci občas vyzkoušet něco, o čem si myslím, že se ti ...že tě to ...vzruší. I mně se některý oblečky líběj, ale takhle, když tě můžu cítit na kůži...+hladí ho po pátrajících rukou a na zádech a objímá ho nohama.+ :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon led 03, 2011 12:12 am

Molly: to jo. některý věci ti taky moooc slušej. vrní jí do ucha. ale nesměj mačkat polštářky... to může jenom samík... trošku... hezky... a užívá si to mačkání. nejen na ňadrech, ale všude, kam dosáhne.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon led 03, 2011 12:16 am

Sam: Hmmm...to může jenom Samík...+souhlasí a už zase mu váže legrační věci na hlavě.+ Vždycky mě štvalo, když mi kluci ve škole koukali na prsa...teď se mi to líbí...teda, když na ně kouká Samík...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pon led 03, 2011 7:15 am

chvíli přemýšlí, jak to elegantně zařídit, ale pak přeci jen postaví za dveře podnos s konvicí kávy, šálky, příslušenstvím a čerstvými rohlíky. a vzkazem:

Molly,
prosím, až budeš mít chvilku, zastav se za mnou. Potřebuji s něčím poradit. Je to docela naléhavé. Zase ne tak, abys se nemohla nasnídat.
Díky, Et.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » pon led 03, 2011 1:12 pm

Molly: to mám naprosto stejně - když ti je někdo okukuje, dost mě to štve. ale já se dívám rád... hned se dívá nejen očima. zaznamená šramot za dveřmi a nadzvedne se a pohlédne ke dveřím. ale nic dalšího se neděje, tak to nechá plavat. kolik asi může být hodin? že už by přijela Fabienovi delegace z králíkova?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte led 04, 2011 11:31 pm

Sam: +Protáhne se na posteli a přitáhne Samíka víc k sobě.+ Nevím...ale Honoré nikdy brzo nevstává..a proč by chodili nahoru, ne?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte led 04, 2011 11:33 pm

Molly:n to je náš člověk, když neotravuje se vstáváním. ale myši tu nemáme a o zvěř se stará Sigi. kdo mohl co chtít? pohladí ji po boku.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles