Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » pon led 03, 2011 11:23 pm

To si piš že má +ušklíbne se vesele+ Taky se celá tahle opičárna dělá v mym baráku +připomene jí co nemůže zapomenout+ Cigárko? +nabýdne Styx když se tak blízko nachomejtla+ šťastný a veselí Vánoce +dádá jen aby se neřeklo+ A hele kdo se nám to vysoukal ze své ulity! +myslí samozřejmě Fred+ Jen se neostýchej sluníčko a poď si taky dát cukroví. Už se nám to tu pomalu zaplňuje.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Lanevra » pon led 03, 2011 11:26 pm

°Vejde dovnitř, protože ví že tu dneska bude oslava a nechce být doma sama° Dobrý večer všem ve spolek! °pozdraví je° Styx... Neferet.... °uvidí Fred, dlouze se na ni zahledí, než k ní přejde a tyké ji obejme. Trochu déle než ostatní, ale ne tolik aby to bylo podezřelé° Fred °nepolíbí ji ani se o to nepokusí, tuší že by to Fred jenom rozrušilo° A ty si předpokládám Spike °přejde k němu a podá mu ruku° Lanevra... ale stačí Lana.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon led 03, 2011 11:33 pm

+ušklíbne se na Spikea, když si přivlastnuje její práci a otočí se zpět na Styx+ Samozřejmě jeho... víš on seděl támhle nahoře.... +ukáže na schody+ ...a říkal mi co kam mam postavit nebo pověsit. +vysvětlí a zašklebí se, celkem i vesele+ Poradní hlas. +vysvětlí kdyby nevěděla jak se jeho buzeraci říká a culí se+ To je svělé. +usměje se na ni a hned od ní věci převezme a cukroví rozbalí, aby mohli ujídat+ Lásko mohl bys? +otočí se na Spikea a anižby čekala na odpověd strčí mu lahev do ruky, aby jí otevřel, otočí se na Fred a s úsměvem jí pokývá na pozdrav+ Lano. +usměje se na ni a taky jí obejme+ Jsem ráda, že jsi přišla taky. +usmívá se vážně mile+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon led 03, 2011 11:39 pm

Cukroví. +zbystří a usměje se, miluje cukroví a musí uznat, že to tam po něm nádherně voní+ Tak... dobře... ale jenom trošku. +souhlasí nakonec s jeho nabídku a přesune se blíž k pultu, kývne na Nef a stočí pohled ke Styx+ Ahoj... ehm... já jsem Fred. +představí se a napřáhne k ní ruku s milým úsměvem na tváři+ Lano. +překvapeně zamrká, ale na tváři udrží úsměv+ Ráda tě zase vidím. +dokonce mluví pravdu, sice má od jejich posledního setkání tak trochu bordel v hlavě a to nejen proto, že jí potom pořádně bolela, ale skutečně jí udělá radost, že Lanu zase vidí+ Přišla jsi na cukroví? +zeptá se s úsměvem a odhodlá se ochutnat jeden rohlíček+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Styx » pon led 03, 2011 11:50 pm

+chvilku kouká na cigaretu, kterou jí Spike nabízí a váhá, aby to nemělo nějaký háček+ Není v tom něco? +přohlíží si ji nedůvěřivě, ale nakonec si nechá od něj připálit a potáhne+ Tobě taky šťastné a veselé... +pak se otočí k Nef+ Tak to má tedy talent v navigování, protože vše se ti povedlo připravit skvělě. Veselé Vánoce, Nef +políbí ji a všimne si Lany+ Ahoj, tak ty ses taky rozhodla vylézt mezi lidi? +směje se+ To není u tebe moc zvykem +obejme ji+ Jsem ráda, že tě zase vidím. Nějak se pořád míjíme. Nekdě se mi furt touláš +culí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 04, 2011 12:03 am

+Stčí si cigaretu do pusi aby o ni nepřišel a anprosto snadno otevře lahev+ Co by sis bezemně počala +vrátí jí lahev a usměje se mírně na Styx+ V tomhle nic, ale mám tu něco kdybys měla chuť +nabýdne přátelsky že se podělí+ Jen aby ses nad ní zas neofrňovala jak naposled v tom baru... tam ti stejně pod nos smrděl ten Ange... ten mentol +opraví se, protože nechce kazit Vánoce vzpomínkami+ Klidně si dej i víc Frd, vždyť tu není žádná modní policie +sjede Lanu pohledem, dlouze se nadechne+ A pak že se drží od upírů dál... +uchechtne se, ale sevře Laně ruku. Jen tak ledabile, aby se neřeklo+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Lanevra » úte led 04, 2011 12:13 am

°zakroutí nad Styx hlavou° Netoulám se ti nikdy, vlastně většinu času trávím v pokoji. To ty jsi pořád mimo dům, nejčastěji u toho svého vlkodlaka °pohlédne na Neferet° Já myslím Spike °pousměje se° že díky tobě změnila názor na upíry °Fredina nesmělost a rozpaky se jí zdají roztomilé, takže jí z.stane nablízku aby jí pořád do nich trochu uváděla° Já cukroví nejím +nakloní se blíž° ale je tu něco sladkého co mě láká °řekne šeptem, pak naváže na první část věty jakoby nic neřekla° takže jsem dorazila jen na vaječný punč.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte led 04, 2011 12:25 am

Musela bych si pořídit otvírák. +zazubí se na Spikea a vezme si od něj lahev+ Děkuji. +slušně poděkuje a líbne ho na tvář+ Takže kdo si dá víno nechť zvedne ruku. +široce se usmívá a už připravuje skleničky+ Jo to on talent bezpochyby má. +uculí se na Styx+ Tobě taky šťastné a veselé... +pevně jí obejme, usměje se na Lanu a zatváří se stylem, že vůbec netuší o jakým stýkání se s upíry mluví+ Fred, Lano, vám taky Veselé Vánoce... +zaskočí si je taky obejmout, má nějakou veselou náladu, když je tu všechny tak hezky vidí, i když je pár osob, který ji tu schází+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte led 04, 2011 12:32 am

+neunikne jí Spikeův přeřek a v duchu se nad tím zamračí, něco jí nesedí, ale teď se v tom nechce štourat, ne když tu je taková milá společnost, koutkem oka mrkne po Laně+ Zase vám to tu nechci vyjíst. +tiše se zasměje a vezme si tedy nenápadně hned několik kousků cukroví, které jí málem zaskočí, když se k ní Lana tak nakloní a zrůžoví+ Punč? +zamrká+ Eeeehm.... ten by tu někde měl být... myslím... že jsem ho ... někde vyděla. +vysouká ze sebe a rozhlíží se, aby našla zminovaný nápoj+ Neferet, i tobě. +trochu váhavě jí vrátí objetí, ale usmívá se na ni+ Ha tady je... +popadne jednu lahev punče a hrdě jí ho ukáže, že ho našla a ukořistila+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Styx » úte led 04, 2011 6:05 pm

A copak tam máš vzadu dobrého, Spikeu? +zvědavě+ Že jsou ty Vánoce, nebudu se tentokrát ofrňovat, pokud mi řekneš, co v tom je. Tak ukaž, jsem pro každou špatnost +mrkne na něj a otočí se k Laně+ No, přiznávám, že poslední dobou jsem trochu zaneprázdněna. Tak si to alespoň užijeme spolu dnes +vezme ji pod paži a odvede si ji ke stolu s dobrotami+ Tak jak se máš a jak se ti tady líbí? +vyzvídá, už ledacos zaslechla. Pak se otočí po hlase a uvidí osobu, kterou nezná+ Ahoj, Fred. Těší mě, já jsem Styx +představí se jí+ S kým jsi tady? Ještě jsem tě tady nikdy neviděla.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion