Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Tony Dolohov » úte led 04, 2011 7:09 pm

+chvilku po tom, co přišla Styx, vejde dovnitř taky. Přišli sice spolu, ale Tony ještě venku kouřil svůj doutník, aby jim to tam nezačoudil. Zamíří si to rovnou ke Styx a Nef+ Ahoj, Nef, Veselé Vánoce +obejme ji kolem ramen a přátelsky ji políbí na tvář, i když možná trochu déle, než se na přátelský polibek sluší (tak a tady máš ten vyhraný polibek:))+ Něco se mi doneslo, žes měla nějaké problémy. Je všechno v pořádku? Víš, že se mnou můžeš vždycky počítat.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » úte led 04, 2011 8:53 pm

Tony. +široce se na něj usměje a odloží lahev, aby ho mohla obejmout+ Tobě taky... šťastné a veselé... +přeje mu dlaní po zádech a jemně přátelsky ho lehce poplácá na kříži+ Doneslo? +zlehka zvedne obočí+ Žádné, které bych si nezavinila sama. +přizná nakonec+ Ale už se to pomalu lepší. +pousměje se+ Já vím a jsem ti za to vděčná. +upřímě se usměje, skutečně je za tu možnost pomoci vděčná, i když v situaci která nastala před asi měsícem by ji nejspíš nikdy nevyužila+ Vánoční punč nebo zůstaneš u své oblíbené whisky? +skutečně je ráda, že ho zase vidí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 04, 2011 9:23 pm

+Je potěšen že si konečně bude moc zahulit v kolektivu, protože Angel už tu není aby ho podpořil+ Jen tu počkej! +vlítne do Angelovi kancelíře - mezitím přijde Tony a omucká Neferet - chvilku na to se vrací s pytlíčkem "travičky zelené" a papírky. Položí to na pult+ Dáma má přednost +galantně jí ukáže rukou+ Jo a to víno si samozřejmě dám +dodá k Neferet jen tak pro pořádek+ Dobrej +řekne neutrálně když vedle Fred zmerčí Tonyho a obejme svou hnědovlásku majetnicky kolem ramen+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Lanevra » úte led 04, 2011 9:27 pm

Nádhera! +pochválí jí ukořistěný punč a když si ji tak Styx odvádí, obejme Fred trochu kolem ramen a vede ji za Styx+ Já ti to nevyčítám +rozleje do tří sklenek punč a každou předé jedné z pohledných dam po svém boku+ Já se mám... docela dobře v rámci možnosti. Pořád vyvrhel, pořád upír a pořád sama +podívá se po Fred+
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte led 04, 2011 9:38 pm

Děkuji. +usměje se na Lanu a vezme si od ní sklenku punče, ze které trochu upije, v duchu si ještě připomíná, že by to neměla s pítím přehnat jako minule+ No já... tady vlastně teď nějak bydlím. Jsem stará Spikeová známá. +vysvětlí+ Jsem tu jen pár dní. +aspon trošku jí ozřejmí důvod proč jí nikde neviděla+ Jednohubku? +vezme tác a nabídne jim je, aby nemusela myslet na to, jak se na ni Lana podívala+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Styx » úte led 04, 2011 9:59 pm

+kouká chvilku na to zboží, co Spike přinesl, pak zvedne oči k němu+ Ehm... co to je? +zasměje se+ To mi ale budeš muset zabalit, tohle já neumím +usměje se na něj+ A co to vůbec je? Já kouřím jen svoji oblíbenou značku a tohle bude takový pokus +ušklíbne se+ Lani, koukám, že se s Fred už znáte. Kdepak jste se spolu seznámili? +zeptá se obou a vezme si od ní punč, aby ochutnala taky něco jiného, než skotskou+ Taky upírka? +otočí se k Fred+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte led 04, 2011 10:03 pm

Tak to jsem rád, že jsi v pořádku. Nevím sice, co se stalo (naštěstí), jen se cosi povídalo. Ale pro ne je důležité, že tě vidím v pořádku +uvědomí si, že ji ještě pořád k sobě tiskne, tak ji konečně pustí, právě včas, když vstoupí do místnosti Spike. Mávne mu v odpověď na pozdrav+ Zůstanu u své skotské, samozřejmě + usměje se na Nef+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » úte led 04, 2011 10:27 pm

Jo už jsem v pořádku. +přikývne a letmo zkontroluje pohledem zápěstí, jestli jí na nich správně sedí náramky+ Hned to bude. +usměje se a hned mu do sklenky naleje daný alkohol, tak jak si pamatuje, že má rád+ Tady. +podá mu jí+ Dobře. +stočí pohled ke Spikeovi a usměje se, jakmile se k ní přesune vtiskne mu sklenku do ruky a jednu si vezme i pro sebe. má tendenci protočit oči, když jí Spike obejme tak majetnicky, ale ovládne se a provlíkne mu ruku pod paží a obejme ho kolem zad+ Je to dlouho co jsme se neviděli... +obrátí svoji pozornost zpět k Tonymu+ ...co všechno je nového? Doufám, že ty jsi bez problémů.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 04, 2011 10:37 pm

+Udiveně na ni kouká+ Nikdys nekouřila marihuanu? +nevěřícně si ji měří+ No to máš jednoduchý +hrábne do pytlíku se sušenou "trávou", vytáhne jeden papírek a začne zručně balit+ Vidíš takhle zabalíš, olízneš a je to! +podstrčí jí pod nost perfektně ubalení cigárko a usmívá se jako sluníčko+ Déš si taky? +nabýdne Neferet. Strčí si ho za ucho, plánuje ho vykouřit sám, protože má silnější organismus a balí pro ně dvě dalšího. Nebo případně i pro Tonyho+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Lanevra » úte led 04, 2011 10:39 pm

°Usměje se na Fred a vezme si jednohubku když jí nabízí, ale pak ji nenápadně odloží stranou° Ne, Fred rozhodně není upírka °zamítne Lana důrazně a nenápadně položí fred dlaň na zápěstí° Prostě jsem ji potkala na Mýtince °řekne jakoby to bylo samozřejmé a pokrčí rameny°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion