Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod mollyz » úte led 04, 2011 11:47 pm

Sam: Hmmm...+vůbec se jí ta myšlenka nelíbí, ale nakonec ji vysloví.+ Podíváš se, lásko? Třeba jenom havrani přinesli noviny...+ a hrozně hezky ho políbí.+ A jestli je to Fabien, rovnou ho zastřel...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte led 04, 2011 11:51 pm

Molly: nešťastně zafuní a hrabe se z postele kouknout. kdyby to byl králík, tak by byl určitě hlučnější a počítám, že by sem rovnou vlez. a to bych ho prostě zastřelil rovnou. to bych musel! během řeči otevře, zvedne podnos. a nese ho na postel. hele, snídaně. a pošta. podá jí obálku s jejím jménem a nalije si kafe a zakousne se do rohlíku. co je tak důležitýho? nebo je to jen účet za snídani?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte led 04, 2011 11:55 pm

Sam: +Vykuleně kouká na podnos i na dopis.+ Odkdy se tady roznáší snídaně po pokojích? Já myslela, že tu vládne systém - urvi v kuchyni, co můžeš...+rozloží dopis.+ Et...chce se mnou něco důležitýho projednat...nechápu...+ docela znervózní.+ Co myslíš? +taky si naleje hrnek kafe.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte led 04, 2011 11:59 pm

Molly: krmí ji rohlíkem, střídavě ukusují z jednoho, asi dvakrát málo Moll a dvakrát hodně Sam. naštěstí jich je dost. no to nevím, že je tak oficiální. kouká jí přes rameno. Et dopisuje jenom pracovně. normálně je sice taky celkem slušná a nelezla by nám sem, na rozdíl třeba od malejch králíků obou, ale nepsala by asi... no, zeptej se jí. zase kdyby hořelo něco, tak by ti taky nepsala, zavolala by si tě na koberec. oboum doleje kafe.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř led 05, 2011 12:02 am

Sam: Uf! Tohle nemám ráda...tohojsem se doma vždycky bála.Zajdu za ní hned, jinak budu hrozně nervózní... Nic jsme neprovedli, ne? +zeptá se ještě cvičně, protože minimálně o své hlasitosti při určitých příležitostech si jista není. :lol: Ještě si lokne kafe a hrabe se z postele.+ Neutečeš mi?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř led 05, 2011 12:19 am

Molly: na chvíli uteču, ale pak se zas vrátím. musím pracovně něco... tak na dvě hoďky to je. olíbne ji na krku.co bysme provedli? to by Et nekorespondovala. určitě ne se snídaní. spíš by mě sprdla někde stranou. na tebe by si netroufla.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř led 05, 2011 12:27 am

Sam: Hmm..dvě hoďky...to je strašně dlouho...ale jestli mě bude Et za něco nadávat,...ale...co to melu...dyť jme nic neprovedli...+ špulí pusu smutně a hledá něco na sebe. +

Obrázek

Tak já jdu, lásko...+skloní e k Samíkovi ležícímu a dojídajícímu rohlík, políbí ho na nos.+ Když mě bude mučit, přijdeš mě zachránit?..+usměje se vesele, ale moc veselo jí není.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř led 05, 2011 12:34 am

Molly: neboj. to je jenom Et. vzásadě neškodná. mám jít s tebou za ruku? zblajzne rohlík, smete drobky z postele a taky se oblíkne. sluší ti to. líbne ji. ty copánky z tebe dělají dítě školou povinné. zasměje se a trošku ji za jeden zatahá.
Naposledy upravil Isamun dne stř led 05, 2011 12:48 am, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř led 05, 2011 12:40 am

Sam: +Zsměje se.+ Chci budit vpřípadě nutnosti soucit...ne, zvládnu to. Vždyť je to jenom Et...zvásadě neškodná! + Políbího na bradu.+ Nikde se netoulej dlouho...copánky na tebe budou čekat...+ pohladí ho přes košili po hrudi a vyklouzne ze dveří, aby neměla smutné loučení.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř led 05, 2011 12:49 am

Molly: fajn. přijdu brzo.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles