od Eternity » čtv led 06, 2011 9:43 pm
Molly: buď pojď dovnitř, nebo ven. Jde sem zima a kouř. a Tir bude ječet, že jí načichnul kabát, víš, že nekouří. zatváří se trochu ustaraně a unaveně. chápu, že to pro tebe není jednoduché. dodá poněkud soucitněji. to mě napadlo – jméno. dokonce jsem i ve své bystrojasnosti čekala nějaký podobný původ jména. promiň, ale je to takový dětský způsob přejmenování. myslím, že sama víš, že by nebylo těžké tě odhalit. možná ne napoprvé, určitě ne někdo, kdo po tom nepátrá, ale jinak je to dost průhledný pseudonym. ale to nic. taky nejsem Eternity odjakživa. nemusíš říkat nic, co nechceš. každý z nás má svoje tajemství. nebudu z tebe lámat ta tvoje. Miracles je naštěstí dost bezpečný, aby sem nemohl nikdo, komu to nedovolíme. a v nejhorším je to celkem pohodlný úkryt i domácí vězení. já potřebuju hlavně vědět, co s panem hrabětem. mám mu o tobě říct? nebo ho chceš vyhledat sama? nevím, co a jak chceš nebo nechceš zachraňovat. a myslím, že víš, že tě nezachráním ani já, ani Sam, ani pan hrabě. na světě je jenom jedna osoba, která tě může zachránit.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman