Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Fabien » stř led 05, 2011 12:35 am

(bez sladkýho to nepude! :mrgreen: )

Tir: +Zamžourá jedním a pak druhým okem.+ Ráno...+konstatuje a cítí vlhko na bradě.+ Co to...? + Pak mu to dojde a usměje se.+ Ty jsi hrozně čilá, milá...lásko.. :P
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř led 05, 2011 12:40 am

Fab: víš na co jsem včera zapomněla? chtěla jsem ti říct, že Styx zase pořádá ples. a zve nás. překulí se tak, že mu leží bříškem na jeho a dívá se na něj, jak rozlepuje oči.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » stř led 05, 2011 12:46 am

Tir: Co..? +Ještě je vážně rozespalý.+ Styx...? Kdo to je?...Jo,počkej! Není to tam, jak jsme se seznámili? +začíná svítat i v jeho hlavě.+ A my na ten ples půjdem?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř led 05, 2011 12:57 am

Fab: ano, to je ono. a nevím, jestli půjdem. abys mi tam zase nebalil baby. bych se musela žalem utopit ve fontáně. políbí ho na rty a v rávěru malinko kousne. nebo tebe.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř led 05, 2011 1:02 am

Tir: +Rozjedou se mu koutky.+ Mi to jednou stačilo...lovení i topení...A ty bys tam chtěla jít? +Má poránu blahosklonnou náladua nechá rozhodnutí na Tir.+ :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř led 05, 2011 1:08 am

Fab: nevím. možná. a ty? bude to taková ta akce sezóny. spousta lidí, spousta jídla a pití. spousta snobáren. ale mohla bych si vzít nějaký krásný šatičky... už jí hlavou jedou módní přehlídky. a botičky.., a všechno...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv led 06, 2011 7:48 pm

Tir: +Docela ho to probere.+ No, na jídlo mě vždycky dostaneš...a na šatičky...a všecko. Vsadím se, že jsi si zase vybrala nějaký nemravný model, viď!? Moc rád bych to viděl předtím, než tam půjdem. Aby jsi si neuřízla ostudu nějakou róbou, co je out. Víš, že letos mladé dívky chodí zahaleny od hlavy až k patě...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv led 06, 2011 9:53 pm

Fab: jistěže až k patě. jak jinak, na ples? ale nevím, jestli modré, nebo červené… koupila jsem si k nim boty a mají na sobě růžičky… leží na zádech a promítá si na strop, jak se oblékne a taky co Fabien. drží ho za ruku a hraje si s jeho prsty, to bys mi mohl přinést kytku k nim. abych si dala růže do vlasů a ty do klopy… nebo ty modrý… k těm jsou boty s kamínkama, tmavomodrý, jako nebe s hvězdama, a to bych si vzala ten leknín, cos mi přinesl v létě. ale nevím, co bysme dali tobě… plánjue si to :) .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv led 06, 2011 10:15 pm

Tir: +Volnou ruku si připlácne na čelo a zavrtí hlavou.+ Já nevim, co vy s těma hadříkama holky tak naděláte. Modrou nebo červenou...? Modtou...ta není tak vyzývavá...tedy, vše záleží na střihu. Leknín pro tebe klidně, já si dám třeba kapesník, jde na mě rýma...+utahuje si z ní.+ :P
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv led 06, 2011 10:23 pm

Fab: nafučí se, že nechápe její módní zaujetí. pf. si stejně vezmu, co budu chtít. a kytku si aky můžu pořídit sama. nebo se najde někdo, kdo mi ji přinese. taky si ke kapesníku můžeš vzít teplý ponožky, čajs citrónem a zůstat doma. odtáhne se od něj a posadí se na posteli. a to jsem si myslela, že ti ukážu, co jsem si ještě k šatům koupila. cc, kapesník... vstane a jde se obléknout do kpoupelny.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles