Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Isamun » pon pro 27, 2010 12:56 pm

Molly: tak už pojď. říká jí ve stejnou chvilku, kdy ho ona taky koriguje k odchodu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pon pro 27, 2010 1:09 pm

Fab: šoupne mu do pusy kousek nějaké dobroty, aby už Molly a Sama neprovokoval a nechal je jít. smama právě dokončila úklid a taky se chystá, že půjdou do postele. na. papej. a taky půjdeme nahoru. jen ještě... něco kutí v lednici a pak šopne Fabienovi do ruky košíček. tak pojď, má zlatá karkůlko! natulí se a olíbne ho. a pošeptá mu. ukážeš mi, proč máš tak velké... hmm... leccos. poťouchle se směje.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » stř led 05, 2011 12:41 am

+SEjde do společného prostoru.+ Et?..+ nakoukne do kuchyně, zda se tam neskrývá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » stř led 05, 2011 12:54 am

skrývá.

Molly: ahoj, dobré ráno. fajn, že jdeš. potřebuju se tě zeptat. koukne na její vyplašený výraz. klid. nic se neděje zatím. a kdyby se dělo, nějak to zvládneme, neboj se. tak raději rychle, ne? sedni si. ukáže ji na židli. a má před sebou konvici čaje pro změnu a dva šálky a malinovomarmrládové koláčky. dej si pití. a cukry, kdybys potřebovala. nabídne jí. včera v kanclu se objevil jeden sympaťák. až moc slušnej, řekla bych. už se tu kolem nějakou dobu potuluje. třeba na Mýtince. a hledá dámu svého srdce. skoro bych řekla, že bys tou vyvolenou mohla být ty. neboj, nic jsem mu o tobě neřekla. na pana manžela to nevypadá. a o nikom takovém jsi mi neříkala. třeba se pletu. ale mrkni na tuhle fotku. podá jí epesní obrázek.
Obrázek
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » stř led 05, 2011 12:59 am

Et: Dobré ráno..+ než se stačí rozkoukat, už to Et na ní chrlí. Vezme do ruky fotku a dosedne na židli poněkud ztěžka.+ Z čeho usuzuješ, že hledá zrovna mě?...+upřeně kouká na fotku a pak velice intensivně na hrnek s čajem. Na Et nekouká.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » stř led 05, 2011 1:05 am

Molly: podle jeho sugestivního popisu. neubrání se, aby si nepřipomněla Luccovo horování a oči jí sklouznou na její sošné tvary :D . jsi nelepší adeptka, která mě napadla ve zdejší společnosti. bylo by mi jedno, jestli ho znáš a kdo to je. ale zadal mi zakázku. a teď mě zajímá, jestlis ho už někdy viděla a jestli mu o tobě vůbec mám říkat. nezdál se nebezpečný, ale radši se tě ptám - znáš ho? chceš se s ním setkat? má o tobě vůbec vědět? a dokonce - nepotřebuješ se schovat? před ním?
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » stř led 05, 2011 1:12 am

Et: +Zvedne k ní oči.+ Fajn. Znám ho...a ty taky už znáš víc. Tohle je Gianlucca Vialli. Na druhou stranu...i když ho znám, třba hledá někoho jiného...+snaží se to od sebe odehnat,jk se na ní valí minulost. A pak zjistí, km Et kouká.+ Dobře...sugestivní popis...proč mě hledá? Býval moc milý...On ti zadal najít MĚ? + je dost vedle sebe .+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » stř led 05, 2011 1:17 am

Molly: ano, takhle se mi taky představil. zajímá se o dívku, kterou zbožňuje, která je, cituji, "moc dobře stavěná" a kterou chce spasit od padoucha manžela. ale jestli hledá tebe, Molly? ne, on hledá dámu jménem Madeline Hohesteinová. dívá se na ni, co ona na to. tak co? mám mu o tobě říct? chceš ho vidět?
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv led 06, 2011 7:57 pm

Et: +Když slyší Madeleine Hohesteinová, trhne sebou.+ Musím si zakouřit...+sdělí Et a popadne poblíž ležící kabát, co tam někdo včera zapomněl. Že jí je malý v ramenou, usoudí, že je asi Tir.+ Promiň...+otočí se ještě po Et a vyjde na terasu. Zapálí si a mluví na Et do místnosti.+ Kde byl ksakru před dvěma lety, když bylo, co by se dalo zachránit...? Et...Madeleine Hohesteinová je moje opravdové jméno. Molly je jen zdrobnělina od Madeleine, říkala mi tak máma a Stassi je její jméno za svobodna. Nechci už mít s Hohesteiny nic společného...asi bys měla vědět víc, když jsi mě vzala pod střechu...a žiju s tvým bratrem...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » čtv led 06, 2011 9:43 pm

Molly: buď pojď dovnitř, nebo ven. Jde sem zima a kouř. a Tir bude ječet, že jí načichnul kabát, víš, že nekouří. zatváří se trochu ustaraně a unaveně. chápu, že to pro tebe není jednoduché. dodá poněkud soucitněji. to mě napadlo – jméno. dokonce jsem i ve své bystrojasnosti čekala nějaký podobný původ jména. promiň, ale je to takový dětský způsob přejmenování. myslím, že sama víš, že by nebylo těžké tě odhalit. možná ne napoprvé, určitě ne někdo, kdo po tom nepátrá, ale jinak je to dost průhledný pseudonym. ale to nic. taky nejsem Eternity odjakživa. nemusíš říkat nic, co nechceš. každý z nás má svoje tajemství. nebudu z tebe lámat ta tvoje. Miracles je naštěstí dost bezpečný, aby sem nemohl nikdo, komu to nedovolíme. a v nejhorším je to celkem pohodlný úkryt i domácí vězení. já potřebuju hlavně vědět, co s panem hrabětem. mám mu o tobě říct? nebo ho chceš vyhledat sama? nevím, co a jak chceš nebo nechceš zachraňovat. a myslím, že víš, že tě nezachráním ani já, ani Sam, ani pan hrabě. na světě je jenom jedna osoba, která tě může zachránit.
Eternity
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles