Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Tirage » sob led 08, 2011 11:47 pm

někdy během dne, když má chvilku a pokoj je shodou okolností prázdný, šoupne sem Tir krabici věcí pro Molly, co našly s Et, když si chystaly věci a co našly, že by se Moll mohlo hodit k fialovým šatům.

Molly,
kramařily jsmes Tir věci na ples ke Styx a našly i něco ve tvé barvě - tedy barvě tvých šatů - Tir říká, že budeš mít fialové. kdyby se ti nějaká kabelka líbila, ber ji. a taky jedny docela hezké boty. tak pokud se ti něco hodí, je to tvoje.
Et

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » ned led 09, 2011 10:54 pm

po pár hodinách se vrátí. viděli se dole v pokoji s Tir a Samík obdržel něco pro Molly. je to zase škatule a Sam koukne na tu, co tam už je od Et i s lístkem. lístek si přečte. ušklíbne se. a ta od Tir je zalepená. pokrčí rameny a položí svou krabici na stůl vedle té druhé.

Molly,
tady je něco pro Tebe z mých nákupů. neotevírej to hned. skoukni to sama, bez Sama. a řekni mi, jestli se Ti něco líbí. zbytek můžeme vrátit. v krámě je to pohoda, pěkný věci a s lidma je řeč. cokoli se Ti nezdá, vrátíme.
Tir

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Molly, vybrakovala jsem všechno ve fialové barvě, co jsem našla. tak si to pěkně užijte! překvap Sama!
T.
praví vzkaz uvnitř krabice.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » ned led 09, 2011 10:56 pm

Molly: tohle ti posílá Tir. hele, co to spolu máte? škatule jak kráva, ale docela lehká - to máš nějakej klobouk s peřím, nebo co? je trochu zvědavej, ale jak je krabice zalepená, tak si netrofne šmírovat.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon led 10, 2011 2:57 pm

Sam: +Nenápadně nakoukne do první krabice a vydechne úžasem.+ To je nádhera...+ pak opatrně rozbalí tu druhou a odžene rukou mávnutím Sama a nakoukne i do ní.+ Překrásné. Tir je zlatíčko...podívej! +vytáhne z krabice krátkou noční košilku, protože se jí zdá nejméně vyzývavá a tudíž bezpečná na zevrubnou Samíkovu prohlídku.+...a spousta lepších kousků...+celá se rozzáří, když vidí kalhotky se šňůrkama a punčocháče a hlavně boa! Miluje barevná peříčka. Hrozně by ho chtěla hned vyzkoušet, ale chce překvapit Samíka..+ :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon led 10, 2011 9:28 pm

Molly: zvedne do vzduchu košilku na prstě navléknutou za ramínko. ale v tomhle nepůjdeš na ples? vykulí oči. co s tím má co dělat Tirage? co tam máš dál? sápe se na bedýnku. vydím peří, máš tam ten klobouk? bleskově chňapne po peříčkách a vytáhne boa. teda... diví se, co lapil a pošimrá koncem Moly po nose. fialovej had!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon led 10, 2011 10:00 pm

Sam: +Trošku se nafoukne.+ Ne, šaty na ples budu mít krásné...modrofialové...+ snaží se získat košilku zpátky.+ Ona mi Tir občas takhle něco koupí nebo najde ve skříni...+trošku se taky stydí, když to říká.+ A vrať mi peříčka...+stoupá si na špičky, aby získala boa zpátky.+ Když mi je vrátíš...ukážu ti, jak mi to v nich sluší...+ Už když to říká, panikaří, že se měla zeptat Tir, jak dělá ty své módní přehlídky. Fab o tom jednou v náznacích básnil v práci (nic intimního, jen o přehlídce Tiragina šatníku... ;) ).+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon led 10, 2011 10:12 pm

(nebylo v tom nic intimního, jen vyprávěl a náhle v půli věty si musel odskočit na záchod :lol: .)

Molly: no, lakomá Tir nikdy nebyla, spíš naopak. taky pozoruju odliv hardů ve skříni... a pak potkávám králíka v hadrech, co jsou mi nějak povědomý... barva krásná, moc ti sluší, ale je to nějaký... no barvy není dost, je to průhledný, nebo co. dívá se skrz látku na Molly a zděsí se, že vidí naprosto dobře, jak je košilka jako dech. Moll, na ples, ne do sauny! doufám, že přes ty šaty není tak vidět? vážně zavrčí. peříčka, peříčka! ti asi přistřihnu brčka - tohle jsou přece oblečky ryze soukromého charakteru! využije chvíle nepozornosti a nakoukne do krabice. ukážeš se mi? jenom v peříčkách? má velké natěšené oči. to jo! ukaž! svlíkni tohle, přejede jí dost důvěrně dlaní po oblečení. a já si tě pak do peříček zamotám!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon led 10, 2011 10:24 pm

Sam: +Rázně mu krabicí přiklapne prsty.+ Nenakukuj tam...to je jen pro zvláštní příležitost...Ä na ples se nech překvapit...je to průhledný jen trošku a má to malinko výstřih..+škádlí ho a schová krabici za záda a zašoupne ji nohou pod stůl.+ Dobře...peříčka ti ukážu...a nebo ne...zamotej si mě do nich. A otoč se...+ dlaní naznačí Samíkovi, aby zavřel oči a vysvleče se.+ Teď chci peříčka, ale nepotrhej je!

Obrázek
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon led 10, 2011 10:39 pm

Molly: zlobivá najáda neukáže krabici a ještě provokuje plesovými šaty. no, to si tě ještě zkontroluju, před plesem. pro jistotu si vezmu na tebe něco na oblečení, pokud by se mi to zdálo moc vzdušné. nejspíš doktordskej operační plášť! vezme peříčka a položí je jí přes bradavky. a pak zatáhne, aby běželo boa přes ně a šimralo.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon led 10, 2011 10:54 pm

Sam: Šaty jsou krásné, vzdušné a průhledné jen trošku..+zamyslí se, jak moc :lol: +...protože chci být na plese ta nejhezčí...pro tebe, aby ses nekoukal po jiných...+svádí to jinam. Boa na bradavkách uvítá, ale když se jí přes ně rozjede, prohne se v zádech a zalapá po dechu. Bradavky citlivě ztuhnou a jako kopečky zmrzliny se nabízejí Samíkovi.+ :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles