Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » pon led 10, 2011 10:58 pm

Molly: zavinila si to sama. dráždí a Samík zase propadne své debrujářské vášní. dráždí a šimrá bradavky peříčky. a když se zdá, že se už Molly pomine, začne jí peříčky šimrat dokola kolem pupíku. a schvílně se bradavek ještě nedotkne, jenom se přiblíží a foukne jí na ně :twisted: . tady někdo zlobí a koleduje si o ochranný obal typu pytle od brambor. pro mě jsi nejkrásnější takhle, najádo. ale opovaž se takhle chodit na veřejnost! a na ty šaty si dám pozor, nepotřebuju ti místo plesání lovit davy chlapů podběrákem z výstřihu!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon led 10, 2011 11:16 pm

Sam: +kňučí - drážděna do krajnosti, sotva dechu popadá.+ Teď by mi...takhle venku...byla zima! +skoro to vykřikne a nabízí mu přecitlivělé bradavky k ochutnání, ale když se jich Samík nehodlá dále dotýkat, málem se rozfňuká.+ Prosím...+ kňourá.+ Ten výstřih...+snaží se ho chabě obměkčit+...je sice veliký, ale zase budu mít hodně korálků, co to zakrejou... :D
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon led 10, 2011 11:24 pm

Molly: přehodí jí boa kolem pasu a přitáhne si ji blíž. zblízka upře pohled na tuhou bradavku a experimentuje s chladným dechem "pofoukání" a teplým výdechem. jak... korálky? zeptá se s pohledem upřeným na jeden ze dvou korálků. a škádlívě do něj šťouchne nosem a pak se ho dotkne špičkou jazyka.
Naposledy upravil Isamun dne čtv led 13, 2011 10:04 am, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte led 11, 2011 11:26 am

Sam: +Pod Samovým jazykem se roztéká blahem. Dech se jí zadrhává a korálek kdyby mohl, chvěl by se.+ To korálky...na ozdobu na dívání...hodně fialových, dva růžové... :twisted:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte led 11, 2011 12:19 pm

Molly: vsaje a mírně skousne korálek. já ti dám růžový na dívání. ty jsou obstavený majetek! nesměj se okukovat. pouze majitelem.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte led 11, 2011 8:51 pm

Sam: +Tak...+vypadne z ní, když se Samík zmocní korálku a zaboří ruce do jeho vlasů, čímž mimochodem způsobí, že Sama ke korálku víc přitiskne.+ Já se na ně taky dívám ráda...+poškádlí ho ještě o trošku víc.. :twisted: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř led 12, 2011 1:10 pm

Molly: po chvilce ňuňání se s korálkem zvedne hlavu. no, tobě bych to snad výjimečně i dovolil, že jseš to ty. ale jinak pouze majitel! přesune se k druhému z korálků.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř led 12, 2011 11:38 pm

Sam: +Už nemá moc síly se přít, ale ještě to zkusí.+ Ale já jsem majitel...ne? +cítí elektrizující vlny v celém těle.+ :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv led 13, 2011 10:07 am

Molly: ne. já jsem! řekne naprosto přesvědčen o svém tvrzení. a pokračuje ve hrách s korálky. ten druhý, na který mu nestačí ústa, jemně mne v prstech. :*
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv led 13, 2011 11:40 pm

Sam: +Je to už nad její síly. Mezi slastným kňučením mu dá za pravdu.+ Jsi....ano....+ svíraje pevně provazy jeho dredů se brání orgasmu, který ji stejně po chvíli přemůže.+ :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles