Pokoje Christophera

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Christophera

Příspěvekod Chris Devon » pát pro 17, 2010 2:48 pm

To já taky...+uculí se, rozloučí se a ještě vyřídí nějakej telefon a de se dospat+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » ned led 16, 2011 3:14 pm

+Dovede tam memory, položí jí kufr před skříň a vyklidí jí poličky všude jak slíííbil i pár ramínek a svoje hadry trošku našlape do ostatních polic, vzhledem k tomu, že tam má dokonale vojenskej pořádek, tak to není žádnej problé+ Tááák, posluž si. +zkontroluje, že mají čistý ručníky, povlečení převlečený a poslechne si pár vzkazů na záznamníku - většinou, že ho někdo shání+ Potom..potom..potom..na to se můžu...takže, +otočí se k memory+ sprcha? +tázavě na ni koukne, jestli pudou spolu+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned led 16, 2011 8:10 pm

Vezme si jednu ľadovú čokoládku a začne mlsať. Oprie sa pri tom o dvere a pozoruje ako Chris vypratáva skriňu. "V skrini máš ešte väčší poriadok ako ja a to je už čo povedať." zasmeje sa. Podíde ku skrini a začne si vybaľovať svoje veci. "Nebudem ťa naozaj zdržovať od práce?" opýta sa s pochybnosťami, keď sa naňho opäť pozrie. "Hmm... Chceš sa pridať?" zavrní.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned led 16, 2011 9:21 pm

+Vezme si sladkou pusinku, když ju vidí jak zdlábne čokoládku a obhlídne skříň+ To je všechno nový, jenom vypraný...na tom není co uklízet. +mu nosijou stohy z prádelny a jenom to tam pokládá+ M-mmm +zamítne to+ to všechno počká, nebo není důležitý. Navíc teď jsem už zase na volné noze...chm..to je divný pořekadlo..spíš na volných nohách, mám dvě.
Chcem...+přitáhne si ju k sobě a majetnicky políbí+ A víš co? Mám pro tebe dáááreček! +sáhne do skříně a podá jí krabičku s mýdýlkem+ Abys tu měla taky něco svýýýho.
Obrázek
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned led 16, 2011 10:09 pm

Chytí ho okolo pásu a keď hovorí o práce, trochu sa zamračí. "Už vieš, ako to bude s tou prácou? Myslím pre Beu... nechystáš sa späť do Ameriky, že nie?" pozrie naňho šteňacím pohľadom. Vezme si krabičku a odtiaľ vyloví mačacie mydielko. "Jéééj, tá je nádherná, ďakujem." postaví sa na špičky a dá mu pekne dlhú pusinku. "Čo tá sprcha?" spýta sa s potuteľným úsmevom, keď sa od neho odlepí.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned led 16, 2011 10:37 pm

Nevieeem, nehovoril som s Beatrix. +zašklebí se a okousne jí ouško+ Možná do Ameriky buduna nějakej ten týden muset...povyřizovat resty, ale...+dá jí vlásky za ouško+ rád bych tu zůstal.
Já věděl, že se ti to bude líbit...+něco v typicky chlapským stylu "taková hovadina", ale je rád, že se jí líbí a pusinku si od ní hezky vezme+ Sprcha? čekáá! +lapne ju do náruče a odtáhne ju do koupelny a hezky z ní obírá hadry a pustí sprchu, aby odtekla studená voda+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned led 16, 2011 10:53 pm

Zasmeje sa, ako ju tak rýchlo zatiahol do kúpeľne. Nechá si obrať zo seba šaty a z neho ich tiež všetky povyzlieka. "Ale teraz si dáme len sprchu, však?" (no hlad je sviňa...) Líbne ho na pery a pohladí po svalnatom ramene. A ako ho drží za ruku, pomaly s ním zacúva do sprchy.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned led 16, 2011 11:10 pm

Jak jenom sprchu? Sprcha není jenomsprcha, to je důležitej obřad! +vezme novou žínku, nakydá na ni sprcháč a hezky důkladně ji začne mazlivě pěkně omývat, aby jí to bylo příjemný+ a rozdělím se s tebou i o šampooon! +pusinka na čelíčko+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned led 16, 2011 11:18 pm

+lach...tak od neho ma to vôbec neprekvapuje. Usmeje sa naňho a nemôže si pomôcť, aby pod jeho péčí neprivierala slastne oči.+ Tak takéto sprchovanie by som rada absolvovala aj dvakrát denne. +Povie s úsmevom a rukou mu prejde po chrbte až na jeho pevný zadok. Vezme druhú žinku. Tiež na ňu dá trochu sprcháču a podľa jeho vzoru, pustí sa tiež do očisty jeho tela.+ To si naozaj hodný. +uškrnie sa a dá mu pusinku na bradu.+
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned led 16, 2011 11:30 pm

(aby tě neodrhnul z kůůže...ehm...)

Třeba třikrát kočko, +okousne jí ramínko a spokojeně zamručí+ Teda, ale že ti to de od ruky...+blaženě se jí nastavuje kde ho má pěkně odrhnout a radost na to jeho vymakaný tělo pohledět. nalije si šampon do dlaní a opatrně, aby jí nenatekla pěna do očí, jí začne prstama masírovat hlavičku a mýt vlásky.+ Zakloň se...+sesprchuje jí pěnu a rychle si vypere ještě svoje vlasy...ježka no+
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje