Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Fabien » pát led 14, 2011 12:55 pm

Tir: Jestli se Sam bude zajímat o tvůj zadek, nacpu mu ty jeho dredy do nosní dírky...+tváří se drsňácky.+ A neboj, on si nás nikdo všímat nebude. Chvilka povinné konverzace a budeme mít klid. A navíc tahle zahrada je stvořena pro večerní slavnosti. Spousta temných zákoutí ...a světlušky se dají chytit na mucholapku, kdyby moc svítily...+ale už se na romantiku taky těší.+ Pomůžu ti všechno připravit. Umím třeba skvěle porcovat maso...jsem doktor... :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát led 14, 2011 1:52 pm

Fab: tak jo. pomůžeš mi. vím že jsi šikovný. vážně se těším. ale teď nás čeká zmrzlinka! sebere pár talířů a použitých věcí a nese je do kuchyně. zachvíli se objeví se zmrzlinou v kelímcích a pečivem ovocným v misce. na táce má i kafíčka. tak. a teď už si já hovím u kafe a Fabísek mě obsluhuje a krmí! řekne si a rozplácne se s kafíčkem do lavičkohoupačky závěsné se slunečníkovitou stříškou.

Obrázek
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » sob led 15, 2011 2:00 pm

Tir: +Přikulí si naproti sedátku nějaký špalík, co na něm sedávají u ohně, houpá tir a vždycky, když se zhoupne k němu, strčí jí do pusy zmrzlinku...tedy jednou za dva tři houpy, aby jí v ní neutopil... :lol: + Fabísek obsluhuje a houpá a těší se...+směje se.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned led 16, 2011 2:29 am

Fab: pu-pu-pu-usinka se po-pohupuje. a pěkně otevírá pusinku na zmrzlinu. užívá si, že teď je pečováno o ni. ano. těšit se může. culí se, ale zase vystrčí - polosedíc, pololežíc - nožku a pohladí ho chodidlem po lýtku.
Naposledy upravil Tirage dne ned led 16, 2011 10:06 pm, celkově upraveno 1
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned led 16, 2011 10:01 pm

Tir: +Dokrmí trošku chvatně zmrzlinkou, odkopne špalík a přehupne za ní na houpšku sedačku.+ Těší se a bude ještě pečovat...+hlásí, když chytá Tir kolem pasu a nohou se odráží od země, aby se i dál houpali. Pak už ještěřičku líbe... :* +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned led 16, 2011 10:09 pm

Fab: ano! chci rozmazlovat. teď Tir rozmazlovala Fabíska... teď bude Fabísek rozmazlovat Tir. pěkně si to plánuje. a hladí a drbe ho za ouškama.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned led 16, 2011 10:27 pm

Tir: Podle rozkazu, velitelko moje nádherná...+poposedne si tak, aby si k němu mohla Tir položit hlavu do klína a od jí víská ve vlasech, hladí na krčku a pod krčkem a taky po hrudníčku.. :lol: ..a houpá a pak se k ní skloní a očichává její obličej a pak ho líbá.. :* :Love +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned led 16, 2011 10:31 pm

Fab: hoví si u něj a za chvilku vrní jako kočka. houpačka se houpá a Tir si připadá jako v nějakém duhovém snu. ještě... protáhne se požitkářsky a rozmarně si poroučí. uvlolní se celá a vážně tam leží jako hadrová kočka, vrní si a je neslýchaně drze spokojená a jistá si tím, že ji nepřestanou mazlit. vyhřívá se a lebedí si.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned led 16, 2011 10:59 pm

Tir: +Je si jistá úplně správně, protože jen kruťas by dokázal přestat mazlit takovu vrnivou kočičku sladkou. Fab to ví, a mazlí a drbe a hladí a nechá si naporoučet, co se Tir zlíbí, spokojeně sleduje, jak se ona protahuje a tím mu připravuje moc pěkné rozhledy. Ovšem s těmi to rozhledy na Fabíska přichází touha dobít tyto krajiny a poležení v jeho klíně zřejmě začíná být pro Tir nepohodlné - tedy nanejvýš začíná mít dost pod hlavou.. :lol: :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned led 16, 2011 11:17 pm

Fab: Tir skutečně začíná mít dost pod hlavou :lol: , což jí způsobí cukavý záchvat smíchu. že to s jejím Fabískem dopadne vždycky takhle. když má pod hlavou skutečně dost, trochu se převrátí a nakloní se nad jeho klín a do vyboulení ho trochu přes látku kousne :twisted:
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette