mhmmm ta je moc dobrá! +přikyvuje Bärbel+ a medovník taky... zrovna ho všichni snídáme (obědváme, večeříme, vyber si..) +zasměje se a odběhne jí to nachystat+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
No já bych ho taky mohla denně. Uculí se pobaveně a než jí to donese, čte si v DV. Nad posledním článkem zakroutí hlavou, ti novináři jsou všude stejní.
+donese jí taky velkej kusanec medovníku.. né ty zbytky, co dávají v restauracích normálně a kávičku+ nechte si chutnat! +a postaví jí tam i misku se šlehačkou kdyby si chtěla k tomu dat+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
*vejde do místnosti,rozhlédne se a když spatří neznámou ženu kývne jí a usměje se.* Dobrý den pozdraví a má namířeno k obsluze* Mám takový dotaz*řekne a nejistě se usměje* mám tu pronajatý pokoj a chtěla jsem se zeptat,jestli si do něj můžu vnést trochu zeleně? Nesmírně mi tam totiž schází * trochu si postěžuje smutně*
Když dojí medovníček, odsune talíř stranou a přitáhne si kávu. Nabere si lžičkou trochu šlehačky a chutí si ji dá do úst. Napije se a pak se ohlédne, po neznámé ženě. I vám dobrý den. Usměje se a otočí se zpět, kde se věnuje kávě a starším číslům DV.