Kuchyně s jídelním koutem

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuchyně s jídelním koutem

Příspěvekod fatamorgana » pon led 17, 2011 11:29 am

Tony: když myslíš. stejně to nebudeme potřebovat. nejsem rozkreslovačka animovaných filmů. zavře zápisník. ne, to ne. jen mi to přišlo jako moc zdravá výživa. pokrčí rameny. na smrtijeda. ale taky mám na cestách do přírody daději plody a kořínky, než larvy. udělá trochu zhnusený obličej, neb oba mají zkušenosti s lovením hmyzu k večeři :D ;) . možná bys tu měl mít pastičky na myši. nebo nějakou magičtější ochranu - mytické zvíře-přirozeného nepřítele těhle potvůrek. určitě se nějaké najde. budeš ho mít v kleci místo kanárka? jseš si jist, že to není živá magická "štěnice"?
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon led 17, 2011 9:29 pm

Tys myslela, že žiju zdravě? +hodí se smíchem do pusy pár klíčků+ Nejlepší zdravá výživa je pořádný kus steaku +mrkne okem na raráška+ Není potřeba magickou ochranu. Mí psi je rádi stopují a honí je. Alespoň nevyjdou ze cviku +pokape ingredience v míse olivovým olejem a nakonec přidá bílý jogurt. Vše důkladně promíchá a aby se Fata divila ještě víc, otrhá snítky koriandru a dalších bylinek a ozdobí jimi hotový salát. Přinese mísu na stůl, naloží Fatě porci na talířek, pak sobě a sedne si+ Hotovo... můžeš ochutnat moji rychlou kuchyň +čeká, co na to řekne a usmívá se přitom na ni+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » úte led 18, 2011 12:20 pm

Tony: nemůže z něj spustit oči, jak zachází s bylinami a dalšími ingrediencemi. prostě jsem netušila, že jsi v kuchyni tak doma. spíš bych věřila divokým historkám, že si uřízneš syrový stejk z nepřítele, než že budeš zacházet s klíčky, sojovou omáčkou a bylinkami. ale líbí se mi to. myslím, že chlap, který vaří, může být sexy. kromě toho, že je to sympatické. docela nedočkavě ochutná. hmm, dobré! asi budeš talent od přírody. Pán Zla neví, co v tobě má! a řízky umíš taky? je zvědavá a jí bez upejpání.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte led 18, 2011 7:31 pm

+sleduje s úsměvem Fatu, jak jí chutná a sám se vydatně krmí+ Život mě naučil postarat se o to, abych neumřel hlady +pokrčí rameny+ Na tom není nic zvláštního, když chlap umí vařit. Ale díky za pochvalu. Potěší. I když jsem vlastně vůbec nevařil, jen jsem smíchal několik jídel dohromady. To zvládne i desetileté dítě +zasměje se pobaveně+ Jsem ale spíše pohodlný a rád si nechávám podstrojovat. Nepohrdnu ani mísou chipsů +uculí se+ Řízky? Ty mi jdou nejlíp +strčí si do pusy lísteček nějaké bylinky jako ozdobu a rozesměje se+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » stř led 19, 2011 10:45 am

Tony: ano, myslela jsem si něco takového. skoro bych řekla, že umění usmažit řízek bude u vstupního pohovoru. pronese naprosto vážně. fajn, Tony, až dojde na chipsy, jsem tvůj člověk! zasměje se. pak na něj pohlédne pobaveně. tak ne, Tony! to je chyba! uznávám, že jsi v kuchyni vítěz, ale jednak to měl být vyvřín, tedy bobkový list, a jednak na hlavu, ověnčit. né do pusy! zasměje se a najde nějaký zelený lupen a vetkne mu jej za ucho. tak! mnohem lepší. sluší ti to! baví jí to blbnutí. a pak se zase vrátí ke svému talíři. skutečně jsi to smíchal moc dobře. já bych typovala dítě jedenáctileté!
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř led 19, 2011 9:36 pm

Chceš ze mně udělat římského císaře? +zasměje se a nechá ji, ať blbne. Má dnes nějakou dobrou náladu+ Ne, že by se mi to nelíbilo, ale... co kdybych se do toho až moc vžil a chtěl bych, aby ses o svého císaře starala? +culí se+ Jedenáctileté? Tak to jsem se dost podcenil +směje se s plnou pusou+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pát led 21, 2011 1:28 pm

Tony: buď to, přikývne a pohladí ho ve vlasech kolem bylyny. anebo se pokouším z tebe vytvořit ikebanu. kousek ustoupí a kriticky si ho prohlíží - ovšem z umělecko-kompozičního hlediska :). přišlo by na to, jak by ta císařská péče měla vypadat. třeba bych se uvolila... usměje se a nakrčí nos, trošku slibuje a trošku provokuje. mohla bych třeba zazpívat něco jednoduššího. ovšem pokud bys vyžadoval třeba hudební doprovod na libě znějící strunné nástroje, musím tě varovat.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » ned led 23, 2011 3:31 am

+chytne jí ruku, kterou ho hladí po vlasech a vtiskne jí letmý polibek na zápěstí+ Kompletní péče. Císař přece nemusí dělat nic. Na všechno má sluhy. Co kdybys mě třeba... namasírovala? +chytne se její nabídky, najednou dostane chuť být rozmazlován+ A klidně můžeš u toho i zpívat +uculí se+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon led 24, 2011 4:02 pm

Tony: dobře. namasíruju tě. chtěl bys klasickou masáž? využili bychom olivový olej. kývne hlavou směrem k láhvím s ingrediencemi. nebo něco speciálního? třeba reflexní masáž nohou? víš, to pak ovlivní i výběr písní - jestli to bude něco národního, dalo by se říct i etno, zasměje se. nebo třeba vojenská pochodová... chmurně baladická, nebo frivolní. a taky mě zajímá, jak budu odměněna za své služby císaři. doufám, že ne popravou. zkusmo ho pohladí po šíji a ramenou a mapuje si tak masírovací terén.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon led 24, 2011 8:31 pm

+zpozorní+ Reflexní masáž nohou? To neznám +hned to ale odmítne jako nevhodné+ Radši zůstaneme u zad +svlékne si košili a mimoděk odhalí vypracované tělo, na hrudi a břiše poseté jizvami. Sedne si tak, aby se Fata mohla postavit za něj+ Popravu ne, ještě se mi hodíš +zažertuje a chvíli přemýšlí nad tou odměnou+ Mohl bych tě naučit jezdit na tom koni. Seděla jsi vůbec někdy na koňském hřbetu? +zavrní slastně, když mu přejede po ztuhlé šíji+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho