Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » pon led 24, 2011 10:40 am

Fab: tebe zase v nemocnici očumujou sestry. a pacientky! stáhne si sukni a odkopne botky. otočí se a vyvlíkne ruce z podprsenky tak, že zůstane kousek pradélka Fabienovi v ruce. cestou mu dá malinkou pusu na nos. sroluje si punčocháče ke kolenům a sedne na vanu, aby si je sundala úplně. ten s paprikou je můj oblíbenec. říkám mu tajně Paprikáš. je s ním legrace. a posílá ti klobásky paprikový, domácí. a taky mám čokoládové dortíčky se zanedbatelným množstvím chilli papriček. ty jsem pekla sama! sundá si ještě kalhotky. ale Fabienku! ty jsi ještě v trenkách! kdo mě bude mydlit? přitulí se k němu nahá a políbí ho. a za ruku ho vede do sprcháče.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon led 24, 2011 10:48 am

Tir: +Tiragino počínání ho zvolna připravuje o rozum. Ještě zaznamená klobásky a dortíčky, ale pak hltá pohledem, jak si Tir roluje punčošky, jak přitom vystavuje svůj nádherný zadeček. Přivoní si k prádélku, co mu zůstalo v ruce, rychlostí světla si sundá trenky a hrne se do sprchy. + Kdo...já tě namyslím, vymydlím, hezky namasíruju, hrozně tě opečuju, ty moje upracovaná, šikovná ještěřičko. Voníš čokoládou a já mám chuť tě sníst..+ vrní a dřív než pustí vodu, okusuje chvíli Tiragino voňavé, čokoládové ramenu.+ :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon led 24, 2011 11:55 am

Fab: taky si tě ožužlám... slibuje a hladí ho všude, kam dosáhne. moc jsem se na tebe těšila. pustí příjemně teplou vodu.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon led 24, 2011 12:09 pm

Tir: Já se taky moc těšil...Bylo sice prima rozplácnout se napříč přes celou postel, drobit do ní sušenky a číst si, ale mnohem víc se mi líbí, když do postel drobíme sušenky dva a čteme si spolu nebo si povídáme...+ lísá se.+ :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon led 24, 2011 12:45 pm

Fab: sušenky? drobit? nakrabatí čumáček, neb drobky nesnáší, neb jí vlezou úplně všude. tak dobře, budeme si od teď v posteli jenom číst, jo? zlobí ho a v rozporu s vlastními slovy - i když na sprchu se nevztahovala - ho hladí po zadku a oňuňává ho ve tváři a na krku rty i nosem.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte led 25, 2011 12:49 am

Tir: Ty jsi ale chytlavá potvůrka...+vrčí a ňuňá ji.+ Myslel jsem číst si jen občas...a hodně často se mazlit a milovat a vůbec být s tebou...+už je z ní zase docela na kaši, takže se nechce moc přít, aby nepřišel o něco... :roll: :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte led 25, 2011 10:00 am

Fab: ale no tak, nikdy nepřijde zkrátka, přece. Tir ho zatáhne pod proud vody, je oba. dívá se, jak jim po kůži kloužou kapičky a jedním prstíkem je Fabienovi rozmazává kolem bradavek. olíbá ho a pak sáhne pro sprchový gel a začne ho mydlit hlazením. a ukazuje Fabovi, jak se drží kapičky vody a stékají pramínky na jejích ňadrech a bříšku.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte led 25, 2011 10:55 pm

Tir: +Ovšem takovou mydlící péči se nechá líbit. Původně myslel, že bude mydlit on, ale když se toho ještěřička tak pěkně ujala, nastuje různé části těla jejím mydlícím úmyslům a dost si to užívá. :P :* +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř led 26, 2011 9:39 am

Fab: pečlivě mydlí a hladí všechny nastavené části a i přilehlá místa. Fabien bude vymydlen skutečně důkladně. občas se Tir směje, když si některé části jeho těla dělají v jejích rukou, co chtějí.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv led 27, 2011 12:29 am

Tir: +Taky se tomu trochu směje, zkouší ji taky mydlit, ale tím že mydlí ona, pořád mu někam její tělo mizí a namydlená mu klouže pod rukama.+ :* :P
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles