II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Styx » ned led 30, 2011 6:44 pm

Elias: Dobře, je vám odpuštěno +zasměje se+ Takže vy kouzlíte v mysli? +podiví se+ Tak to abych si dala na vás pozor +pohrozí mu prstíkem+ Člověk nikdy neví, co se vám může honit v mysli +usměje se na něj pobaveně+

Mys: Co... to je on? +zašeptá+ Tak snad nás neslyšel +zamračí se+ Jasně, běžte si spolu zatančit +mrkne na ni významně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 30, 2011 6:51 pm

Barman: Díky. Jé hvězdičky. +usměje se na něj+

Richard: Kousek odtud je moře, chtěla jsem se tam jít kolem půlnoci kouknout, ale nejspíš budu potřebovat doprovod, protože jinak zase vletím do nějakého maléru. +podívá se na něj+ Tedy, vlastně, bych chtěla vědět, jestl itě můžu políbit, protože nevím, jestli třeba nechceš sbalit nikoho jinýho, když si chceš užívat, já bych ti v tom nerada bránila. +trochu nervózně se rozpovídá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned led 30, 2011 7:01 pm

Wenai: V tom případě tě tam určitě nepustím samotnou. +mrkne na ni šibalsky.+ Jo...noo... +chvilku se tváří jakoby nad tím uvažoval a kouká se kolem, ale pak se zas podívá na Wenai a cuknou mu koutky. Chytne ji za bradu a hezky důkladně ji políbí.+ Já si užívám a jedna krásná slečna mi prozatím stačí. +uculí se, když ji pustí.+ Já spíš myslel, že bys možná ty chtěla někoho sbalit. Tak jsem tě nechtěl omezovat. +řekne popravdě a zatváří se trochu vážněji.+

Barman: +Vezme si od něj sklenku a dá mu nějaké spropitné.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Styx » ned led 30, 2011 7:08 pm

Remus Lupin píše:tak místo v harému....*povytáhne obočí, div že mu nezmizí ve vlasech* to je to tak..."výhodné"?*podiví se a snaží se nesmát, jak předstírá "studijní zájem"* no to si piš...budu všechny ty pohádkové šejky mlátit jejich koberečky přes prsty...*zahrozí a jde s ní ke stolu* no...co zkusit něco..místního?*rozhlédne se po mísách*

Určitě +přikyvuje+ Žiješ v přepychu, máš střechu nad hlavou, pravidelnou stravu, jsi zahrnován luxusními dárky a spíš s pohádkově bohatým starým tlusťochem +povídá vážně, ale koutky jí vesele cukají+ Ale vadilo by mi, že bych se o něj musela dělit s třiceti dalšímu manželkami. Než bych přišla na řadu, uběhl by celý měsíc, a takový nepravidelný sex není nic pro mne +to už se neudrží a rozesměje se+ Jen aby mě na nějakém tom létajícím koberečku neunesli +culí se a vybírá nějakou tu pochoutku+ Tobě asi masíčko, že? +naloží mu na talířek jehněčí roládičku a poklade olivami a datli+ Já malá nevinná jehňátka nejím +dá si radši řízek, co zbyl po Amonovi+ Prasátka mi nevadí +směje se s plnými ústy+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 30, 2011 7:09 pm

Richard: To jsem chtěla. +kývne+ Tebe. +usměje se na něj+ Ale možná mě tam budeš muset zachraňovat, bít se o mě a tak. Jsi odhodlán to podstoupit, udatný rytíři? +zeptá se ho se smíchem+ Procházky se mnou obvykle nejsou jenom tak.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 30, 2011 7:14 pm

(ve fóru Večírky v Eagle Rock máte připravené pokoje pro hosty, určené pro ty, kteří si chtějí v posteli na chvíli "odpočinout". Takže využijte soukromí;))
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned led 30, 2011 7:40 pm

Chris Devon píše:Styx: Mhmm, takovej náš anjelik. +nejrači by rukou šmátralkou zajel mem pod šatečky, ale ty sou odolný a dost těsný, tak mu nezbývá, než ju ochmatávat zvenčí+ Ale jistě, cokoliv budete potřebovat, obraťte se na mě. Jsem loajální. +a jeho úsměv svědčí o tom, že je ve svým oboru vážně špička+

Mem: Já si počkám rád. +zavlní obočím+ Nenene, skříně ne! Na to bych si musel vzít výpomoc... Mh...o kom to mluvíte? +děsně nenápadně jako by ho to vůbec nezajímalo+

Styx: "Dobre, tak sa zatiaľ maj." Usmeje sa na ňu, chytí sa Chrisa okolo pása a zamieria ku parketu.

Chris: "To je jeden Styxin priateľ." Povie, keď sú opäť sami. Tvári sa čo najľahostejnejšie, no moc jej to nejde. Povzdychne si napokon, no poto predsa len prizná. "Chodila som s ním. Pred tebou.... Mal...nehodu, vieš. Chcela by som ho na chvíľu vidieť." prosebným pohľahodom naňho pozrie.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 30, 2011 7:48 pm

+na chvíli se ztratí a odběhne nahoru pro Andrého. Po chvíli s nim přijde dolů, zaklíněná do jeho ramene a posadí ho ke stolu, na jeho výslovné přání až do rohu, kde není nikomu na očích+ Přinesu ti něco k jídlu a pití. Na co máš chuť?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned led 30, 2011 7:52 pm

Wenai: +Uculí se.+ Tak to tě nesmím zklamat. +Zatváří se udatně.+ Pro vás, má krásná princezno, překonám všechny překážky a budu se bít i s drakem, když bude potřeba. +koukne na ni, pořád s tím udatným výrazem a pak se začne usmívat.+ O tom mi musíš popovídat. +ušklíbne se. (o těch procházkách.)+ Ale teď.. +podívá se na koktejl a pak znovu na ni.+ ...rychle dopij ten svůj nápoj, nech tě mám celou pro sebe a můžeme si jít zatančit. +mrkne na ni.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod André Bourson » ned led 30, 2011 7:53 pm

+nechá se Styx vést, plně jí důvěřuje. Posadí se ke stolu a složí ruce do klína+ Přines mi, prosím, bílé víno. K jídlu to, co budeš jíst ty. Nejsem vybíravý +pousměje se a když Styx odejde, zaposlouchá se do zvuků večírku, hudby, smíchu, hovoru+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

PředchozíDalší

Zpět na Večírky