II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon led 31, 2011 12:05 am

Richard: +prohrábne mu vlasy a položí mu ruku zase na rameno+ Co přesně máš na mysli? +v očích jí zasvítí rozverná světýlka a uculí se+ Já jsem pro každou špatnost.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pon led 31, 2011 12:11 am

Wenai: Tango. +řekne tiše s téměř stejným světlem v očích jako má ona.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon led 31, 2011 12:21 am

Richard: Bezva. +řekne nadšeně, narovná se a přitiskne se k němu, hledí mu hluboko do očí+ Připraven?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pon led 31, 2011 12:38 am

Wenai: Já vždy. +ušklíbne se. Jak zrovna zastavili při kapele, obrátí k nim hlavu, vytáhne z pasy galeón a hojí jej mezi hudebníky.+ Tango, pánové. Ať to tu trochu oživíme. +opět se podívá na Wenai se spikleneckým úsměvem a taky se trochu narovná, připraví se k tanci.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon led 31, 2011 12:46 am

+lehce se usměje a najednou začnou tančit, Wenai tančí vášnivě a lehce, akorát tolik nevyhazuje nohy, jak ta ženská v tom videu ( a na tu pozici hlavou dolů, si taky netroufne), když skončí, hrudník se jí prudce zvedá a nebude to jenom tím, že je udýchaná z pohybu, pohledem se vpíjí do jeho očí, na tváři omámený výraz+ Richarde... +zašeptá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon led 31, 2011 2:02 am

Memory píše:Chris: Nechá sa ním viesť a skoro dokonale sa prispôsobuje jeho pohybom. "Čo ako dlho?" opýta sa nechápavo. "Nie, to so mnou nemá nič spoločné." zavrtí hlavou.
Potom si pri jednej otočke všimne Styx, ako vedie Andrého niekam do kúta. Pri tom pohľade ju trochu pichne pri srdci, i keď sa s ním rozišla ona. Nikdy by mu niečo také nepriala.

Jak dlouho ste byli spolu...? +Všimne si jejího pohledu a je jí jasný, že to je "on"+ Chceš za ním jít hned? A...mám jít s tebou? +sice neuvěřitelně žárlí, ale nechce ji omezovat, sou věci, který si člověk musí vyřídit sám, takže v tanci trošku zvolní a nechá ji rozhodnout se samotnou+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon led 31, 2011 9:33 am

Elias Magnus píše:Mys: Tak v tom případě si spolu můžeme zatančit. nepoložil to jako otázku, prostě jí vzal skleničku z ruky a nasměroval ji doprostřed parketu, kde ji chytil kolem pasu a začal ji vést do rytmu. Nemusíš se rozčilovat, můžeme vést normální konverzaci. řekne s úsměvem. Takže...jak se máš?

Proti své vůli se nechá dotáhnout na parket a nechá se vést. Skvěle. usykne sarkasticky. Zatočí se a schválně mu dupne na nohu. A co ty?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Elias Magnus » pon led 31, 2011 10:34 am

Mys: sykne bolestí. Nějaká divoká... Ale díky za optání, mám se skvěle. vede ji dokola. Je tady ta tvoje elfí kamarádka? moc ho to nezajímá, má oči jen pro ni.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon led 31, 2011 10:44 am

tančí s golux a dává bacha, aby do nikoho nevrazili, protože na parketu je už dost narváno
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » pon led 31, 2011 11:12 am

Chris: Chvíľku naňho skúmavo hľadí miesto odpovede a jak zvolní tempo, pohladí ho po tvári, aby jej pozrel do očí. "Chris, milujem teba. Nemáš dôvod žiarliť." lebo je jej jasné, že žiarli. Trošku si ho k sebe stiahane nižšie a dá mu nežný, hlboký bozk a viac sa k nemu pritisne, akoby odrazu potrebovala cítiť jeho blízkosť...čo aj práve potrebuje. "Pôjdem za ním, keď dotancujeme, dobre? A...pôjdem sama. Nebolo by dobré, keby sme šli obaja."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky