II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod yohannka » pon led 31, 2011 11:36 am

+zkoumá esi už vypila aspoň půl fontánky, ale nějak nedokáže zaostřit+ no počkej.. se najím a vrátím se! a se mnou přijde.. sklenička!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pon led 31, 2011 12:34 pm

*někde se konečně objeví na plese a rozhlíží se...doufá, že tam zbyl ještě někdo*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon led 31, 2011 1:06 pm

pozdě ale přece se objeví. na Miracles je všechno vzhůru nohama, tak ani neví, jestli dorazí - dorazil i někdo jiný od nich. nechá v předpokojích dárek pro hostitelku a vydá se Styx najít, aby ji pozdravila.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod John Wilmot » pon led 31, 2011 1:24 pm

+přijde do sálu a rozhlédne se po honosném sídle a najde Styx+ Dobrý večer, +usměje se na ni a políbí jí ruku+ Je mi ctí být tady, na vašem plese. A vy jste okouzlující, jako vždy. +mrkne na ni+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Styx » pon led 31, 2011 1:44 pm

Margarit Black píše:*někde se konečně objeví na plese a rozhlíží se...doufá, že tam zbyl ještě někdo*

Žádný strach. Teprve se to tady začíná všechno scházet a pořádně rozjíždět!;)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon led 31, 2011 2:38 pm

Becca: +zachytí ji pohotově pažemi, jak tam Becca zavrávorá+ To není moc pohodlné jít na ples na takových podpatcích +usměje se a podrží ji v náručí o trošku déle, než by bylo nutné na tu záchranu+ Mohu tě pozvat na drink? +pustí ji s úsměvem+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod André Bourson » pon led 31, 2011 2:52 pm

Vždy jsem se za každých okolností o sebe postaral sám. A teď, když jsem tak... zranitelný... se cítím jako bezmocná myš v teráriu s hladovým hadem +povzdechne si, dopije víno a položí sklenku na stůl. Neodhadne kraj stolu a sklenička spadne na zem a rozbije se. André sebou cukne leknutím+ Styx... nezranil jsem tě? +nahmatá její ruku, ve tváři má vyděšený výraz+ Omlouvám se...
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » pon led 31, 2011 3:04 pm

Tirage: Ahoj, zlato +obejme ji+ Moc děkuji za dárky +už se tam byla na ně podívat+ Konvoj z Miracles jde za tebou? +uculí se+

Wilmot: Dobrý večer, hrabě +mírně ukloní hlavu na pozdrav+ Taky jsem moc ráda, že jste poctil můj ples vaší přítomností. Galantní, jako vždy +usměje se na lichotku+ Dáte si se mnou něco k pití?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon led 31, 2011 3:11 pm

Styx: ahoj! šťastně se usmívá a objímá a líbá. to nic. mávne rukou, že dárky nestojí za řeč, ale je pěkně naprdnutá, že ji nechali se s tím tahat, neb bylo jasné, že ona má největší šanci dorazit vůbec nevím. u nás je blázinec, ani nevím, jestli přijde Fab. ale stejně tě moc ráda vidím. a je to tu zase tak nádherné... rozhlíží se kolem a stiskne Styx ruku. díky.
a pak se vydá pozdravit známé a taky zkontrolovat pohoštění ;).
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » pon led 31, 2011 3:21 pm

přemístí se na Orlík, vejde do sálu a uvědomí si, že vzal kytku jen pro Molly, nikoli pro hostitelku. rozpačitě se zašklebí. pak ale nasadí zářivý úsměv, kytlici schová za záda a rozhlíží se po Styx. když ji spatří obklopenou hosty, hází usměvavé cukrbliky a vystojí si frontu na hostitelku. dobrý večer, krásná dámo! rok se nám s rokem sešel, a zase si zatančíme. tedy doufám, že budete tak laskava a věnujetemi jeden tanec. dvorně se Styx ukloní a pak jí tiše řekne. víme, za co vám v děčíme. Molly se chystá snést vám dary a chválit vás před nastoupenou jednotkou! a já... já jsem rád přišel znovu. zavzpomínat, nikoli reklamovat. spokojeně se usměje a přestane schovávat kytku za zády. mimochodem, neviděla jste tu už Moll? máme trochu chaos v přepravě a tak a nejsem si jist, kdy přijde. má takovéto šaty. ukáže Styx kytici modrofialovou.

Obrázek
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky