II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod John Wilmot » pon led 31, 2011 3:24 pm

Styx: Velmi rád, víte, že sklenkou nikdy nepohrdnu. +nabídne jí rámě a vede ji k baru+ Snad bych mohl doufat i v to, že mi věnujete tanec. +sdělí jí šeptem, takže se k ní musí trochu nahnout a přitisknout, aby ho slyšela+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod golux » pon led 31, 2011 5:16 pm

udýchaná z tance zahlédne Meg a zamává na ni, pak čapne Luciuse za ruku a odvleče ho z parketu Ave, tak jsi nakonec dorazila? Snad tu nejsi sama? rozhlíží se po nějakém jejím doprovodu
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon led 31, 2011 5:18 pm

políbí Meg ruku Proč by tu neměla být sama? Vodit sem chlapa je jako nosit dříví do lesa, nemám pravdu? ušklíbne se
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Chris Devon » pon led 31, 2011 7:13 pm

Memory píše:Chris: Chvíľku naňho skúmavo hľadí miesto odpovede a jak zvolní tempo, pohladí ho po tvári, aby jej pozrel do očí. "Chris, milujem teba. Nemáš dôvod žiarliť." lebo je jej jasné, že žiarli. Trošku si ho k sebe stiahane nižšie a dá mu nežný, hlboký bozk a viac sa k nemu pritisne, akoby odrazu potrebovala cítiť jeho blízkosť...čo aj práve potrebuje. "Pôjdem za ním, keď dotancujeme, dobre? A...pôjdem sama. Nebolo by dobré, keby sme šli obaja."

+Tak trošku si ju měří pohledem, ale když ho políbí, tak přece jen roztaje. Natiskne si ji k sobě a ochotně jí polibek láskyplně, ale přece jen trošku chtivě a majetnicky opětuje.+ To je dobře...+pohladí ju po tvářičce a vezme si ještě jeden polibek, pomaloučku dotančijou, tak ju odvede bokem.+ Kdyby něco, budu poblíž...+dívá se na ni trošku starostlivě, ale pustí ju a kývne, ať teda de...+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Richard Prewett » pon led 31, 2011 7:17 pm

Wenai: +Hrudník se mu také prudce zvedá a klesá a také to není způsobeno jenom tím pohybem. Jak skončí, ještě chvíli Wenai drží v náručí, hledí jí hluboce do očí. Na tváři má pořád ještě takový vážný výraz a v očích se blýskají malá světýlka vzrušení. Nakloní se k ní a bez toho, aby se ptal jí hluboce, vášnivě políbí.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon led 31, 2011 7:33 pm

+vroucně mu jeho polibek oplácí tiskne se k němu, objímá ho a jednou rukou mu prohrabuje vlasy, přestane ho líbat jen velmi neochotně, ještě chvíli potom má zavřené oči, řasy se jí chvějí+ To bylo.... vážně úžasný. +zašeptá, když otevře oči+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon led 31, 2011 7:43 pm

Chris: "Dobre." prikývne, lebo sa s ním nechce dohadovať, ale nemyslí si, že by jej niečo malo hroziť. Zanechá ho pri bare a poberie sa smerom, kde videla Styx s Andrém. Síce vôbec nevie, čo by mu mala povedať, ani prečo to vlastne robí. André isto súcit nepotrebuje a jej pomoc tiež určite nie, ale má proste pocit, že ho musí aspoň pozdraviť.

Styx, André: Konečne sa jej podarí predrať davom a zbadá ich. Zamieri k nim. "Styx." usmeje sa ne ňu, ale ten úsmev je smutný, potom pozrie na Andrého. "André? To som ja, Memory. Môžem....možem si na chvíľu prisadnúť?" pozrie aj na Styx.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon led 31, 2011 8:00 pm

Isamun: Dobrý večer přeji +usměje se na něj mile+ Ano, já vím, je to přesně rok, co jsem vám změnila život. Doufám, že nebudu za to bita +uculí se šibalsky+ Samozřejmě, že vám věnuji tanec, ale musíte se postavit do řady, už jsem jej slíbila tolika mužům, že si ani nepamatuji, komu. Nechávám to na nich, že se sami ozvou +zasměje se+ Ne, molly jsem tady ještě neviděla +zavrtí hlavou a podívá se na kytku+ Tak takovou nádhernou barvu šatů bych určitě nepřehlédla +mrkne na něj+

Tirage: +sotva dýchá v tom jejím objetí a pořád otvírá pusu, aby něco řekla, ale Tir ji nepustí ke slovu, tak to vzdá a jen s úsměvem poslouchá+ Proč by Fab neměl přijít? +špitne rychle, když se Tir nadechne+ Nezačali jste náhodou spolu chodit na tom loňském plese? Nebo ne? +pokrčí čelo přemýšlením+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pon led 31, 2011 8:06 pm

golux píše:udýchaná z tance zahlédne Meg a zamává na ni, pak čapne Luciuse za ruku a odvleče ho z parketu Ave, tak jsi nakonec dorazila? Snad tu nejsi sama? rozhlíží se po nějakém jejím doprovodu

Ahoj *usměje se* Zatím asi ano..uvidíme, zda má drahá polovička dorazí *pokríč ramney*

Lucius Malfoy píše:políbí Meg ruku Proč by tu neměla být sama? Vodit sem chlapa je jako nosit dříví do lesa, nemám pravdu? ušklíbne se

Copak, snad se o mě nechceš starat *směje se*

Styx píše:Žádný strach. Teprve se to tady začíná všechno scházet a pořádně rozjíždět!;)

Tak to jsem ráda, že jsem o nic velkého nepřišla *úsměv*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon led 31, 2011 8:15 pm

Wilmot: +zaklesne se mu do nabízeného rámě a jde s ním k baru+ Jestli to necháte na mně, tak bych vybrala nějaké dobré pití +otočí se k barmanovi+ Ledové, prosím +barman naplní dvě sklenice vybraným vínem a přisune jí je+ Ochutnejte, hrabě, je to moje chlouba +podá sklenku Wilmotovi a poslechne si přitom, co jí šeptá+ Doufat můžete +mrkne na něj přes hranu sklenky+ Tak na zdraví.

André: Jsem naprosto v pořádku, neměj strach +pohladí ho po ruce, kterou jí svírá a kývne na obsluhu, aby sklo okamžitě uklidila+ Chce to čas +nalije mu jinou sklenku+

Mem: +už se chce zvednout, aby Andrého odvedla na parket, když uslyší Memořin hlas. Otočí se k ní+ Mem... +usměje se na ni+ Jistěže si přisedni +udělá jí místo+

Chris: +...kdyby něco? :-o Copak jí něco od Andrého hrozí? :D+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky