Moderátor: Styx
Styx píše:Regulus: Ahoj, Regu +nastaví tvář k polibku a koukne na nádherné květy+ Magické růže... och, krása +vydechne omámeně a zvedne pohled k němu+ Vzpomínám si... vím, co znamenají +usměje se na něj+
Isamun píše:přemístí se na Orlík, vejde do sálu a uvědomí si, že vzal kytku jen pro Molly, nikoli pro hostitelku. rozpačitě se zašklebí. pak ale nasadí zářivý úsměv, kytlici schová za záda a rozhlíží se po Styx. když ji spatří obklopenou hosty, hází usměvavé cukrbliky a vystojí si frontu na hostitelku. dobrý večer, krásná dámo! rok se nám s rokem sešel, a zase si zatančíme. tedy doufám, že budete tak laskava a věnujetemi jeden tanec. dvorně se Styx ukloní a pak jí tiše řekne. víme, za co vám v děčíme. Molly se chystá snést vám dary a chválit vás před nastoupenou jednotkou! a já... já jsem rád přišel znovu. zavzpomínat, nikoli reklamovat. spokojeně se usměje a přestane schovávat kytku za zády. mimochodem, neviděla jste tu už Moll? máme trochu chaos v přepravě a tak a nejsem si jist, kdy přijde. má takovéto šaty. ukáže Styx kytici modrofialovou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků