II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Richard Prewett » pon led 31, 2011 8:21 pm

Wenai: Ano...to bylo. +usměje se na ni upřimně, když se na něj opět podívá. Narovná se i s ní. Pohladí ji po tváři a až pak ji pustí.+ Nechceš se jít projít? +zeptá se tiše s mírným úsměvem. Ještě pořád to ale není jeho typický, bezstarostný úsměv. Ten tanec ho nejspíš také trochu omámil. A k tomu všude kolem cítí její vůni.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon led 31, 2011 8:27 pm

Meg: Což o to, já bych se postaral, ale teď momentálně jsou tu jisté okolnosti, které mi to znemožňují... kývne hlavou ke golux, která ho okamžitě dloubne loktem pod žebra Au... dělám si samozřejmě legraci. Co si dáš k pití? Červené i whisky tu mají výborné pokývne hlavou směrem k baru
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod André Bourson » pon led 31, 2011 8:30 pm

Tak to jsem rád +usměje se směrem ke Styx a opře se do židle, na chvilku zmlkne a jen tak poslouchá zvuky kolem sebe a snaží se je rozeznávat. Najednou v té směsi hlasů zaslechne jeden dobře známý, který už hodně dlouho neslyšel a otočí za ním hlavu+ Mem? +pronese překvapeně+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon led 31, 2011 8:31 pm

Richard: +usměje se na něj+ Dobře, do zahrad? +chytne ho za ruku a zamíří do zahrady, pod hvězdy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon led 31, 2011 8:51 pm

Styx píše:Regulus: Ahoj, Regu +nastaví tvář k polibku a koukne na nádherné květy+ Magické růže... och, krása +vydechne omámeně a zvedne pohled k němu+ Vzpomínám si... vím, co znamenají +usměje se na něj+

Styx: Jsem zvědav, jestli mají opravdu takovou moc. Počkám si. Přimhouří oči a tajuplně se usměje. Krásný večírek. Změní téma. Neodolal jsem, abych se nepřišel podívat. Ta osamělost mě vzmáhá, potřebuji mezi lidi. Skloní se k jejímu uchu, aby cizí ucho neslyšelo, co jí pošeptá. Ale hlavně jsem tě chtěl vidět. Oči mu potemní. Proč se někdy nestavíš na Grimmauldu?
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Richard Prewett » pon led 31, 2011 8:53 pm

Wenai: Nebo k tomu moři. +mrkne na ni. Proplete si prsty s jejími a společně vyjdou ven.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon led 31, 2011 9:03 pm

Richard: +pokývá hlavou+ Je teplo, mohli by jsme se vykoupat. Třeba budeme mít štěstí a nic nás nebude chtít sežrat. +usměje se na něj, prochází krásnou zahradou, všude jsou kvetoucí a vonící keře, Wenai se natáhne a utrhne si jeden květ a přivoní k němu a okamžitě kýchne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » pon led 31, 2011 9:03 pm

*vejde a nervozně se rozhlíží, protože se stydí, že přišla tak pozdě* Zdravím*pozdraví ty, co si jí všimli a přemýšlí která z přítomných dam může být hostitelka**
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod John Wilmot » pon led 31, 2011 9:09 pm

Styx: Nechám to zcela na vás, krásko. +opět jí políbí ruku a pak si vezme víno+ Na vaši okouzlující krásu. +mrkne na ni a napije se+ Opravdu je nesmírně dobré. +znovu se napije+ Já doufám velice rád. +usměje se na ni zářivě+ Zvlášť když jde o vás.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod mollyz » pon led 31, 2011 9:11 pm

Isamun píše:přemístí se na Orlík, vejde do sálu a uvědomí si, že vzal kytku jen pro Molly, nikoli pro hostitelku. rozpačitě se zašklebí. pak ale nasadí zářivý úsměv, kytlici schová za záda a rozhlíží se po Styx. když ji spatří obklopenou hosty, hází usměvavé cukrbliky a vystojí si frontu na hostitelku. dobrý večer, krásná dámo! rok se nám s rokem sešel, a zase si zatančíme. tedy doufám, že budete tak laskava a věnujetemi jeden tanec. dvorně se Styx ukloní a pak jí tiše řekne. víme, za co vám v děčíme. Molly se chystá snést vám dary a chválit vás před nastoupenou jednotkou! a já... já jsem rád přišel znovu. zavzpomínat, nikoli reklamovat. spokojeně se usměje a přestane schovávat kytku za zády. mimochodem, neviděla jste tu už Moll? máme trochu chaos v přepravě a tak a nejsem si jist, kdy přijde. má takovéto šaty. ukáže Styx kytici modrofialovou.

Obrázek

Už chvíli zmateně bloudí mezi hosty. Nevidí ani Styx ani Samíka. Naštěstí je její milovaný muž dost nepřehlédnutelný na dálku, takže přece jen ho po chvilce zří. :P A Styx s ním. Proplete se davem a celá září.
Styx: Moc děkujeme, že jsme mohli zase přijít. Ráda tě vidím. Dary jsou někde na cestě za mnou. Hrozný chaos dneska všude...+obejme Styx+...moc děkujeme

Sam: +Skoro skočí Samovi do náruče, takže do značné míry ohrozí krásu květiny.+ Co je to dneska za zmatky, lásko? Málem jsem tě nenašla.? :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky