II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon led 31, 2011 9:14 pm

zaslechne mollyz a otočí se Jednou za to třeba budete vděčná, drahá přítelkyně. Po jistém čase se partneři nějak hledat přestávají... ušklíbne se a vyfasuje za to od golux další šťouchanec do žeber Ale no tak... otočí se k ní Vždyť budu samá modřina...
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » pon led 31, 2011 9:16 pm

Víš, on je dnes Lucius neobyčejně vtipný... zářivě se usměje na mollyz a napije se ze skleničky, kterou drží v ruce
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon led 31, 2011 9:16 pm

Samantha: +všimne si dámy, která se v rozpacích rozhlíží a přistoupí k ní s úsměvem+ Dobrý večer, my se ještě neznáme. Jsem Styx.

Wilmot: Je to ledové víno z vinic ve Francii +pozvedne skleničku a připije si na tu krásu tedy+ Vy to ale se ženami opravdu umíte. Vy byste i největší ošklivku přesvědčil, že je nádherná +zasměje se+ Proč zrovna o mně? +zeptá se zvědavě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon led 31, 2011 9:21 pm

Styx píše:Isamun: Dobrý večer přeji +usměje se na něj mile+ Ano, já vím, je to přesně rok, co jsem vám změnila život. Doufám, že nebudu za to bita +uculí se šibalsky+ Samozřejmě, že vám věnuji tanec, ale musíte se postavit do řady, už jsem jej slíbila tolika mužům, že si ani nepamatuji, komu. Nechávám to na nich, že se sami ozvou +zasměje se+ Ne, molly jsem tady ještě neviděla +zavrtí hlavou a podívá se na kytku+ Tak takovou nádhernou barvu šatů bych určitě nepřehlédla +mrkne na něj+

Tirage: +sotva dýchá v tom jejím objetí a pořád otvírá pusu, aby něco řekla, ale Tir ji nepustí ke slovu, tak to vzdá a jen s úsměvem poslouchá+ Proč by Fab neměl přijít? +špitne rychle, když se Tir nadechne+ Nezačali jste náhodou spolu chodit na tom loňském plese? Nebo ne? +pokrčí čelo přemýšlením+

Styx: No jo, přesně na loňském plese...+vybafne Tir za zády a vesele se culí na Styx.+ Dobrý večer, madam. Copak si to tu špitáte? Nádhera tady zase...+rozhlíží se a fakt se snaží být zdvořilý.+ :lol:

Tir: +Bafne ji za zády a hned ji chytí kolem pasu, aby se nebála.+ Už jsem tady, ještěřičko...Promiň, zdržel jsem se v práci...Doufám, žes necestovala sama! :Love + A pořádně ji políbí na tvář.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 31, 2011 9:23 pm

Tony: To máš tedy pravdu, pohodlné to není ani trochu, ale bohužel nutné...nemyslím, že by se k těm šatům hodily mé oblíbené glády. Zasměje se pobaveně. Jistě, moc ráda se si s tebou připiju. Usměje se na něj.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » pon led 31, 2011 9:23 pm

Styx: Dobrý večer *opětuje úsměv* Tak se konečně setkávám s hostitelkou a musím se hlavně omluvit, že jdu tak pozdě*řekne kajícně* Tady jsem přinesla malou pozornost, snad jsem se trefila do vkusu*mile se usměje a podává jí krabičku* Tohle místo je naprosto kouzelné.

Obrázek
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Styx » pon led 31, 2011 9:32 pm

Regulus: Abys ale nečekal celou věčnost +sklopí zrak k růžím a zhluboka se nadechne jejich vůně+ Jsem ráda, že jsi konečně vylezl z toho zakletého domu. Nemůžeš se pořád zavírat před světem +poslechne si, co jí pošeptá a zachichotá se+ Můžeš mě přece vidět kdykoliv. Na Orlíku se můžeš stavit stejně tak, jako já na Grimmauldu.

molly: +obejme ji nadšeně+ Ahoj, zlato. Moc ráda tě zase vidím +uculí se+ Za pozvání neděkuj a pořádně si to tady dneska užij. A díky moc za dary. A jaké zmatky, co se ti nedaří?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon led 31, 2011 9:46 pm

Stačilo by možná o něco nižší podpatky +hraje si na stylistu+ A proč ne glády? Pod těmi dlouhými šaty by je stejně nebylo vidět +zasměje se a odvede ji k baru+ Tak co si dáme? +zeptá se, když se usadí+ Dneska si odpustím svoji oblíbenou skotskou a budu pít to, co ty. Vyjma krve +zvedne s úsměvem ruce nahoru+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » pon led 31, 2011 9:47 pm

Sam: Nemusíte se omlouvat, že jste přišla pozdě, zábava se teprve rozjíždí +vezme si od ní dáreček+ Och, děkuji, moc se mi to líbí +řekne s úsměvem+ Budeme si tykat, co vy na to?

Fabien: +naštěstí ho uvidí dřív, než stačí vybafnout, takže se nelekne, ale nestačí už varovat Tir+ Á, my o vlku a vlk za humny +zasměje se+ Dobrý večer, doktore, ráda vás vidím. To bude zase legrace +mrkne na něj+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » pon led 31, 2011 9:51 pm

Styx: *zářivě se usměje* Ráda. Přiznám se, že to jde líp přes pusu, než vykání*úsměv doprovodí mrknutím, protože už není tak nervozní* Tohle všechno jsi zařizovala ty sama?*rozhodí rukama,aby zahrnula celý prostor kolem sebe. Ten luxus jí naprosto ohromí*
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Večírky