II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 31, 2011 9:54 pm

Tony: Tak teď jsi mě dostal. Přizná se smíchem. Ale máš mé slovo, že na příští nóbl společenskou událost si k večerním šatům vezmu glády. Slíbí slavnostně a pobaveně se culí. No já jsem většinou věrná "své" lahvi Jacka, ale když si dáš to co já... Přivře oči a uličnicky se usmívá. ...tak si dám ten nejšílenější koktejl, co mi tu namíchají. Blýská jí rozverně v očích.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon led 31, 2011 10:14 pm

Sam: Ne, tohle mám pronajaté od svého známého, arabského šejka. Chtěla jsem uspořádat ples v exotickém prostředí a hlavně v příjemném podnebí, aby se dalo vyjít si ven na procházku nebo zaplavat. Moje sídlo se totiž nachází na jižním pobřeží Anglie a tam teď panuje nevlídné počasí +ušklíbne se+ Orlík jsem si zařídila starožitným stylem. Miluji starožitnosti +usměje se+ Ale vždyť se přijď někdy podívat.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » pon led 31, 2011 10:34 pm

Styx: Tak to je teda známý panečku *prohlásí když obdivuje překrásnou výzdobu* Staré věci mají své kouzlo že? Ráda se někdy zastavím na prohlídku tvého malého království. No vypadá to, že se asi půjdu podívat k nějakému baru a zkusím se seznámit. Moc lidí tady neznám. Nebo si to tady můžu projít, protože prohlídka bude taky stát za to.
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod John Wilmot » pon led 31, 2011 10:37 pm

Styx píše:Wilmot: Je to ledové víno z vinic ve Francii +pozvedne skleničku a připije si na tu krásu tedy+ Vy to ale se ženami opravdu umíte. Vy byste i největší ošklivku přesvědčil, že je nádherná +zasměje se+ Proč zrovna o mně? +zeptá se zvědavě+

Protože, drahá Styx, já jsem kouzelník, který hledá v ženách krásu a rozhodle jsem se dnes večer ji hledat právě u vás. Protože muž chce vždy to, co má jiný. +mrkne na ni+ Něco mi však říká, že z vaší strany budu odmítnut. Nebo to udělá některý z vašich nápadníků, není liž pravda.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Margarit Black » pon led 31, 2011 10:40 pm

Lucius Malfoy píše:Meg: Což o to, já bych se postaral, ale teď momentálně jsou tu jisté okolnosti, které mi to znemožňují... kývne hlavou ke golux, která ho okamžitě dloubne loktem pod žebra Au... dělám si samozřejmě legraci. Co si dáš k pití? Červené i whisky tu mají výborné pokývne hlavou směrem k baru

*směje se, jak ho golux dloubne do žeber...tuhle okolnost bych, být tebou, brala jako nejlepší ve tvém životě *mrkne na něj* Dám si červené*

golux: jak se máš vlastně ty? Co teď vlastně děláš?
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon led 31, 2011 11:01 pm

Sam: Mé sídlo samo o sobě je staré. Myslím tím, že na té skále stojí už pár staletí. Takže by se tam ani nic moderního nehodilo. Na to si chci pořídit nějaký víkendový dům, at jdu s dobou +usměje se na ni+ Dobře, klidně si to tady všechno projdi.

Wilmot: Ach, tak to je pro mne čest +pohrává si se sklenkou+ Takže vy toužíte po tom, co mají jiní muži? Není to trochu... sobecké? Proč si nepořídíte svoje. Anebo to už pak není tak vzrušující, když to nemusíte dobývat? +mrkne na něj vesele+ Nápadníků? +rozhlédne se mrzutě kolem+ Žádný tady není.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon led 31, 2011 11:10 pm

Becca: Tak tě beru za slovo a možná to ani dlouho nepotrvá +nakloní se k ní blíž a pošeptá jí tajemství+ Plánuji totiž smrtijedský večírek. Tam bys ty tvé glády mohla docela využít +mrkne na ni potměšile a pak pozvedne obočí nad jejím výběrem+ Nejšílenější koktejl? A z čeho bude? +uculí se pobaveně+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Richard Prewett » pon led 31, 2011 11:15 pm

Wenai: Přesně to mě taky napadlo. +uculí se.+ Neboj se, nic nás nesežere. +řekne s jistotou v hlase. Jak si Wenai přivoní k té kytce, musí se začít smát.+ Máš na nose trochu pylu. +S úsměvem jí jemně nos otře, pak jí kytku vezme a dá jí ji za ucho. (snad na ně není alergická)+ Sluší ti to. +mrkne na ni vesele a pak neodolá a přitáhne si ji k polibku.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 31, 2011 11:25 pm

Tony: Vážně? Pozvedne se zájmem obočí. No, jestli je pravda aspoň polovina toho, co jsem o nich slyšela, tak bych nemusela využít jen glády. Zasměje se. To nevím, necháme se překvapit. Ale rozhodně to musí být hodně alkoholický. Culí se rozpustile. Pak se otočí na barmana, co tam nenápadně stojí a tváří se, že leští skleničky. Sladce se na něj usměje. Takže, jak jste jistě zaslechl, ráda bych hodně šílený, hodně alkoholický drink. Dvakrát. A nebojte se toho, nás jen tak něco nezkolí. Zamrká na něj a obrátí se zpět k Tonymu. Tak...a jak se máš? Pořád práce a žádná zábava? Nebo vlastně počkej...pro tebe je práce zábavou, že? Uculí se na něj jak andílek. Je nějaká rozjetá, či co:D.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » pon led 31, 2011 11:33 pm

*jde si projít alespoň část z přepychového komplexu a na cestu si vezme sklenku červeného*
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Večírky