Moderátor: Styx
Fabien píše:
Tir: +Bafne ji za zády a hned ji chytí kolem pasu, aby se nebála.+ Už jsem tady, ještěřičko...Promiň, zdržel jsem se v práci...Doufám, žes necestovala sama! + A pořádně ji políbí na tvář.+
mollyz píše:
Sam: +Skoro skočí Samovi do náruče, takže do značné míry ohrozí krásu květiny.+ Co je to dneska za zmatky, lásko? Málem jsem tě nenašla.?
Styx píše:Isamun: Dobrý večer přeji +usměje se na něj mile+ Ano, já vím, je to přesně rok, co jsem vám změnila život. Doufám, že nebudu za to bita +uculí se šibalsky+ Samozřejmě, že vám věnuji tanec, ale musíte se postavit do řady, už jsem jej slíbila tolika mužům, že si ani nepamatuji, komu. Nechávám to na nich, že se sami ozvou +zasměje se+ Ne, molly jsem tady ještě neviděla +zavrtí hlavou a podívá se na kytku+ Tak takovou nádhernou barvu šatů bych určitě nepřehlédla +mrkne na něj+
Styx píše:Určitě +přikyvuje+ Žiješ v přepychu, máš střechu nad hlavou, pravidelnou stravu, jsi zahrnován luxusními dárky a spíš s pohádkově bohatým starým tlusťochem +povídá vážně, ale koutky jí vesele cukají+ Ale vadilo by mi, že bych se o něj musela dělit s třiceti dalšímu manželkami. Než bych přišla na řadu, uběhl by celý měsíc, a takový nepravidelný sex není nic pro mne +to už se neudrží a rozesměje se+ Jen aby mě na nějakém tom létajícím koberečku neunesli +culí se a vybírá nějakou tu pochoutku+ Tobě asi masíčko, že? +naloží mu na talířek jehněčí roládičku a poklade olivami a datli+ Já malá nevinná jehňátka nejím +dá si radši řízek, co zbyl po Amonovi+ Prasátka mi nevadí +směje se s plnými ústy+
Chris Devon píše:Styx: +No jestli mně ju tam bude vosahávat, tak mu zlámu hnáty slepej-neslepej.+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků