II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Styx » úte úno 01, 2011 6:01 pm

Remus: Naštěstí já už mám svého šejka +dá mu pusinku na rty+ A ty zase svůj jednočlenný harém +zasměje se+ Tak ty máš chuť na nevinné ovečky...? Ts, vlk v rouše beránčím. Na tebe si musím dávat pozor +hrozí mu se smíchem prstem+ Říkáš vynikající? +trochu nedůvěřivě se na to jehněčí zadívá+ Tak já to tedy ochutnám. Ale na tvou zodpovědnost +uzobne mu kousíček rolády+ Hmmm... není to špatné... už asi vím, co ti vlci na těch jehňátkách mají +zadívá se na něj+ Víš co mě zajímá? Čím ty vlastně krmíš ta svá divoká zvířata. Doufám, že ne nevinnými malými zvířátky.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte úno 01, 2011 6:17 pm

(Kedysi mu to tak nevadilo....)

Mors: "Áno, je to už dlho." prikývne, i keď si všimla toho, ako sa zarazil. "Ja....dobre. Stále robím u Munga a bývam v Loch House. Ako...ako sa máš ty?" povie predsa len, i keď si uvedomuje, že v tejto situácii je to blbá otázka.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte úno 01, 2011 6:20 pm

Tir: Tak kuplířka? Ještě mi vynadej +rozesměje se+ Tak povídejm pořád jste s Fabienem tak zaláskovani jako před rokem? +kouká z Tir na Fabiena a zpátky+

Isamun: Ale né... to byl jen žert +vybuchne smíchy+ Myslela jsem, že jestli budu bita anebo spíš chválena za to, že jsem vás dala dohromady +uculí se+ Určitě si s vámi později zatančím. Ale teď přenechám štafetu molly +mrkne na ně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte úno 01, 2011 6:21 pm

(Mem: Mně? Kdy?)
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte úno 01, 2011 6:24 pm

(Chris: Nie tebe, miláčik ;) )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » úte úno 01, 2011 6:32 pm

Mem: Pořád tedy léčíš? Záslužná práce +usměje se+ Já se mám docela dobře. Zdá se, že tady nějaký čas zůstanu. Do Francie mě to teď jaksi netáhne, chci být mezi přáteli tady +dívá se pořád jejím směrem+ Teď, když mám spoustu času, bych se chtěl naučit hrát na klavír. Vždycky jsem si to přál umět.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Richard Prewett » úte úno 01, 2011 6:36 pm

Wenai: Hmmm… +zavrní spokojeně, jak se její rty dotknou jeho krku.+ Pokud budeš takhle pokračovat, tak si to ještě rozmyslím. +Oči mu zasvítí, jak ji má tak blízko u sebe. Už jsou prakticky oba ve vodě téměř po ramena a malé mořské vlnky se lámou o jejích těla s tichým zašuměním. Pustí jí kolena a chytne si ji kolem pasu, víc si ji natiskne na sebe, takže Wenai může přes mokrou látku jeho boxerek cítit jeho tvrdost.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » úte úno 01, 2011 6:48 pm

Becca: Nevím, co jsi slyšela o smrtijedských večírcích, ale ve skutečnosti je to stokrát horší +ušklíbne se pobaveně+ Jsi velice vnímavá, Reb. Ano, moje práce je pro mne zábavou. Nikde se tak neodreaguji, jako ve službě. Nedokázal bych sedět někde na zadku, potřebuji dobrodružství a adrenalin. Ale slyšel jsem, že z tebe se stala nějaká obávaná drsňačka. Anděl spravedlnosti +uculí se a pozorně sleduje barmana, co míchá do toho extra koktejlu+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte úno 01, 2011 7:25 pm

Elias Magnus píše:Mys: sykne bolestí. Nějaká divoká... Ale díky za optání, mám se skvěle. vede ji dokola. Je tady ta tvoje elfí kamarádka? moc ho to nezajímá, má oči jen pro ni.

(Promiň, že mi to tak trvalo, dočasná indispozice)
Neví, ještě jsem ji neviděla. koukne na něj s pobaveným úšklebkem. Jak jsi se zabydlel v hotelu?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » úte úno 01, 2011 8:19 pm

Mám spoustu času a umím být trpělivý. Nespustí z ní zrak a na rtech mu pohrává záhadný úsměv. Myslím, že na Eagle rock bychom nikdy neměli soukromí. Věčně tam máš nějakou návštěvu. Přijď radši ty ke mne. Potřeboval bych poradit se zahradou. Za tu dobu, co jsem byl pryč hodně spustla a tys měla vždy dobré nápady, když jsi mi kdysi zařizovala dům. Skloní se k ní. Pamatuješ?
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky